skaba 02.07.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 arnika no to już za chwilę kuchenka się pojawi wczoraj nadrobiłam zaległości na twoim wątku i jestem na bieżąco widzę, że się tu mała licytacja zrobiła kto czego nie ma ale z drugiej strony przecież tak dużo już mamy :) własny kawałek świata (co prawda na razie dane mi go dzielić z bankiem, ale towarzystwo póki co jest znośne, więc myślę, że jakoś wytrwamy ) kluczmonia OGROMNE GRATULACJE! bardzo chętnie się do ciebie wybiorę postaram się zrobić to jak najszybciej rasia jejuuu.. a te węże to gdzie trzymasz? z takim stworzeniem to chyba jednak bym się nie zaprzyjaźniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Skaba... u mnie też kiedyś był wąż w domu... Mieszkał w terrarium... i tylko dwa razy uciekł... Syn go później wydał.... Choćbyśmy nie wiem jak budowały, i co nie zrobiły... to zawsze mogło by było być zrobione inaczej.... Dokładnie... Tak dużo już mamy... I ja cieszę się przeogromnie z posiadania tego co mam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 dobry wieczórcicho Baby ja mam najmniej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.07.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Zanim ja zamieszkam to Wy bedziecie juz remontowac swoje domki:)Wu a ty kiedsy uzupelnisz swoj dziennik?Zajrzalam do Ciebie bo chialam zobaczyc co tam zdzialalas ale stanelas z tym dzienniczkiem;)Do galeryjki nie mam hasla wiec nie moge podziwiac postepow:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 aaaaaaa bo Kakusku tak w sumie to stoję a hasełko posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.07.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 My do sierpnia mamy jako taki plan robot-potem rowniez przystopujemy .Musimy dozbierac kase na kolejne etapy ale w sumie dopiero gdzies za dwa lata planuje przeprowadzke wiec jakos sie tym tak bardzo nie stresuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.07.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 kakusku, wusia plus waszej sytuacji jest taki, że możecie jeszcze wszystko dokładnie przemyśleć i wybrać co chcecie ja chętnie zmieniłabym kilka rzeczy, ale pocieszające jest to, że to co jest na stałe i z założenia bardziej trwałe raczej mi się podoba (no może oprócz płytek w korytarzu.. te kiedyś na pewno wytłukę ) wusiu był u ciebie elektryk? do mnie nie dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.07.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Skaba a co jest nie tak z tymi plytkami?Tam tez masz fashion ivory?Z tym przemysleniem to nie jestem taka pewna bo im mam wiecej czasu tym nic nie robie ;)Jedynie malym plusikiem jest to ze faktycznie jakos przestalam sie tak bardzo psychicznie meczyc ta budowa :)Milej soboty i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Skaba, architekt milczy jak zaklęty, znaczy się wyłączony na telefon.......... Znacie kogoś jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 A na co Ci architekt , jaki? Do projektu domu, czy do ozdoby, albo do ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 dobry wieczór Skabuś nie dotarł i nie odezwał się w poniedziałek miło nie będzie:mad: Kaśka było zadzwonić dwa razy go miałam dzisiaj szansę przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.07.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Ech z tymi fachowcami-dalej wszyscy zarobieni:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.07.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 dałabym sobie głowę uciąć, że dzisiaj już posta walnęłam.. ale go wcięło.. hmmm kasiu już wiem, że PW odczytałaś ale chciałam cię jeszcze o różę zapytać - sadziłaś już swoją do ziemi? moja cudnie kwitnie i oszałamiająco pachnie, ale na razie trzymam ją w doniczce na tarasie, bo małż twierdzi, że jak ją teraz zasadzimy to może klapnąć.. wszystko ok, tylko, że gorąco ma podobno być jeszcze przez 2 miesiące.. to jak? sadzić, czy nie? zakochałam się w tej róży wusia uuuu to się facet naraził :) mam pomalowaną kotłownię!! od razu milej się zrobiło.. teraz muszę skonstruować odpowiedni wieszak i szafkę na buty.. aa i jeszcze wielki kosz na pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.07.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 wielki kosz na pranie kupilam w ikei taki dwukomorowy Izuniu wiesz ze Wasz przyjazd musial sie przelozyc na tydzien pozniej dasz rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.07.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 aniu dziękuję za podpowiedź.. właśnie o Ikei myślałam z wyjazdem postaram się coś wykombinować, ale tak wstępnie powiem, że chyba mi nawet lepiej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 ja mam kosze na pranie z ikei tez taki najtanszy- niebieska szmatka na bialych nozkach- fajny jest - pojemny i lekki, najlepiej miec kilka np na ciemne jasne i biale o ile ma sie pralnie to super rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.07.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Dwukomorowy? Jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Skaba, wsadzaj!Byle wcześnie rano, albo wieczorem, i duuuuużo podlej. Moja się chyba przyjęła, bo pąki się pięknie rozwinęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.07.2010 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 markotko o kilku koszach nie pomyślałam.. a to ciekawy pomysł może uda mi się jutro do ikei podjechać to obejrze i dwukomorowe i pojedyncze.. a pamiętasz może ile kosztował ten twój? kasiu pewnie dopiero w weekend się za to zabiorę moja ma ogromne piękne pąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.07.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 widzę, że wybór jest spory, więc na pewno coś wybiorę http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=pojemnik+na+pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts