wu 05.07.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 dobry wieczór eeeee to ja mam 3 kosze na pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.07.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 wusia kochana mam do ciebie prośbę co najmniej nietypową wysyłam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 spełniona w istocie nietypowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.07.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 ten mam http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50116588 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.07.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 tak myślałam pasowałby mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.07.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 wusia bardzo dziękuję choć nie wiem, co na to twój mąż.. bo mój to chyba zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 mój spał a Twój to nie jestem pewna czy zadowolony był i naprawdę nie ma za co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.07.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja mam ten http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70118968 ale niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 dobry wieczórSkabusia posadziłaś różę zobacz jak pięknie podlewa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 06.07.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 (edytowane) witam , a ja tak przelotem wpadłam na chwilkę się pochwalić , dzisiaj mija rok od wjazdu koparki na naszą budowe , i na taką fajną rocznice zamontowali nam kominek a mąż zapalił już nawet dzisiaj pierwszy raz , chciałam nawet zdjęcia porobić ale mi bateria padła serdecznie pozdrawiam Edytowane 6 Lipca 2010 przez Natka.sm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.07.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 hej hej! kosz z Ikei zakupiony ostatecznie padło na ten, który ma anja - bardzo przypadł mi do gustu i wymiary idealnie pasują do mojej kotłownio-pralni wusia róża nadal w doniczce - w weekend dopiero będziemy sadzić.. natka piekne postępy u was jak na rok budowy szybko się uwijacie czekamy na zdjęcia kominka! pamiętam ten moment u mnie.. od razu zrobiło sie cieplej i przytulniej zachorzałam znowu.. w związku z czym nasza niania oddelegowała mnie do łóżka.. leżę i zdycham.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.07.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Skabusia co Ci jest? I zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Izuniu, kuruj sie kuruj do nastepnej soboty (mam nadzieje a z kosza na bielizne bedzie pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 dobry wieczórSkabusia zdrowiej szybciutko ja się kuruję intensywnie;) w weekend upał ma być to może róża nie być szczęśliwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.07.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Wusia upal powiadasz?Super bo ja wlasnie an urlop wybywam:)Mam nadzieje ze dobra pogoda utrzyma sie jak najdluzej Skabus a Ty sie kuruj bo grzech w takie ladne lato w lozku lezec;) Natka mam nadzieje ze szybko nadrobisz zaleglosci fotograficzne i pochwalisz sie nowym kominkiem:)Ja z moim mam same zgrzyty bo najpierw komin byl zbyt szeroki (pozniej udalo sie go jakos pozwezac) a teraz okazalo sie ze nie moge tak sobie wybic w nim dziury do podlaczenia komina (mam murowany w srodku z wkladkami ceramicznymi) .Majster twierdzil ze nie am z tym zadnego problemu na forum zas mowia ze takich rzeczy sie nie praktykuje i masz babo placek :bash:Jednak dziure musze jakos wybic a pozniej pozostaje nadzieje ze wszystko bedzie funkcjonowalo jak nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.07.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 dziękuję za życzenia :)kuruję się intensywnie - tzn. przeleżałam w łóżku całe 1,5 godziny :)dopadło mnie potworne katarzysko z bólem zatok, a teraz zaatakowało krtań.. mam nadzieję, że jutro odzyskam głos, bo mi brak głosu trochę w pracy przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.07.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 anja z kosza już jestem zadowolona jeszcze raz dziękuję za podpowiedź wusia to dalej w donicy postoi.. pieknie kwitnie, więc chyba jej tak dobrze kakusku nie zazdroszczę kominkowych przygód ale na pewno da się z tego wybrnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 a co robisz w weekenda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.07.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 gdzie tam do weekendaaa... jeszcze nie wiem, bo zalezy jak J pracuje - dowiem się dopiero w piątek a jakieś propozycje som?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 no tak już coś ze dwa miesiące som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts