skaba 07.07.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 nooo.. odezwę się jak będę coś wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 no koniecznie:) jakiś karczuszek się zorganizuje albo co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.07.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 mam tylko nadzieję, że się wykuruję, bo nie chciałabym ci fluksa przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 no ja też fluksa mam więc się szybko kuruj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 08.07.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 (edytowane) zdrowiej , zdrowiej skaba , nie ma to jak choroba w środku lata , ja już na szczęście czuje sie lepiej kakusek , zgrzyty to u nas normalka , ale trzeba to jakoś przeżyć , główka do góry mam tylko nadzieje że jakoś wyjdziecie z tego kominka i innych rzeczy które jeszcze pewnie przed wami , cało żeby wilk był syty i owca cała pozdrawiam Edytowane 8 Lipca 2010 przez Natka.sm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.07.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 postanowiłam zostac w łóżku.. a raczej za mnie się postanowiło, bo jak otworzyłam oczy to już było po 7 no i dobrze! u nas sezon urlopowy i dowództwa nie ma, więc nie za wiele się dzieje.. szkoda się męczyć.. natka cieszę się, ze wydobrzałaś co tam aktualnie na tapecie u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.07.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Jak Cie Skabuś pocieszę, to też mnie boli jak diabli krtań i gardło....A jutro wyjeżdżam pod Dzierżoniów.... Więc muszę być OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.07.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 arnika zdróweczka życzę! kurcze.. środek lata, a tyle ludzi chorych.. co to ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.07.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 przyszły dwie pozostałe lampy sypialniane i lampa do pokoju synia! jupppi! znikną kolejne kabelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 dobry wieczór pokaż synowską lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.07.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 synowska lampa prosta jak drut.. ale przyznam, ze mnie zaskoczyła, bo nie sądziłam, że będzie tak fajnie wyglądała - jest dosyć solidna.. nie mogłam znaleźć nic sensownego wśród lamp dziecięcych, bo potrzebowałam długiej prostej z kilkoma źródłami światła i w kolorach: biały, niebieski, czerwony.. nie pasowały też żadne pszczółki czy samolociki, więc ostatcznie zakupiłam zwykła z czerwonymi wstawkami - może posłuży trochę dłużej. oto ona: http://i28.tinypic.com/nco41v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 fajna będzie pasować do pokoju Syncia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.07.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 mam nadzieję pewnie jutro zawiśnie, bo synio tatusiowi nie odpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 i dobrze tatusiów trzeba motywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.07.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 kobietki doradźcie jeszcze czy do tych moich sypialnianych zwisów będzie pasował taki walec.. jest dosyć spory, ale moja sypialnia też nie jest mała;http://i25.tinypic.com/rsh3br.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.07.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 dla przypomnienia zwis sypialniany:http://i47.tinypic.com/qsmtj8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Skabuś mądrzejszych pytaj mnie się podoba ale czy pasował będzie to pojęcia nie mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.07.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 kupię w Leroyu i przymierzę.. na chłopski rozum powinno być ok.. na zewnątrz czarne, w środku białe z nacięciami.. abażur nie jest ze szkła, ale połyskują podobnie.. tylko tu są kreski proste, a tu zawijasy.. ale chyba nic lepszego nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 dobry wieczór piątek jest wiesz już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.07.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 wusiu wiem już jak mój małż pracuje i nie jest źle.. tyle, że stan zdrowia kiepski :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts