skaba 15.08.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 kakusu trzymam kciuki za zdrówko taty.. ojj niestety, to zdrówko lubi się psuć Hajduk jest chyba dosyć sprawdzony, więc nie powinno być problemów.. MCZ nie znam.. co do wylewek to zwróć uwagę też na drzwi wewnętrzne i zewnętrzne.. u mnie ustawili wylewkę do okna tarasowego - a w tym przypadku centymetr w tą lub w tą nie gra roli.. przy drzwiach już różnica jest, bo potem trzeba kombinować z wysokością.. ja się do końca martwiłam czy te drzwi dobrze wyjdą.. no i np. nie mogłam mieć takich z szybą od góry do dołu, bo za docięcie szyby zawołali mi 200zł.. a na schody to jest kilka sposobów i spece na pewno ci doradzą, bo podobno w 90% przypadków sa problemy ze źle wylanymi schodami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.08.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 zupełnie przy okazji wpadł mi w oko narożnik do naszego pokoju rekreacyjnego... przymierzyliśmy się do niego w sklepie... mmm cudnie by się na nim leniuchowało przed telewizorkiem.. Flair Exit - na tej stronie w kolorze pomarańczowo-brązowym: http://www.flair.pl/ a tu szaro-czarny: http://www.diamentmeblarstwa.pl/produkty/art12.html a mnie się marzy czerwono-szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.08.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 kakusku a te płytki to może i Stelle... kurcze teraz to już się sama zgubiłam.. pamiętam, że widziałam je na żywo w jednym ze sklepów.. podobały mi się ale rzeczywiście teraz mi się przypomniało, że już o nich rozmawiałyśmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.08.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 A juz myslalam ze znow wyszla jakas nowosc;) Masz racje z tymi drzwiami i tez raczej czeka mnie robienie na zamowienie bo nie ma szans uzyskac wysokosci 205 cm -ale tym bede martwic sie duzo pozniej ;)Chcialabym pozamykac dom przed zima i miec troszke czasu na zdystansowanie sie od wszystkiego.Kiedys bardzo naciskalam na szybka budowe i przeprowadzke ale jakos mi przeszlo.Moze wyjdzie mi to na dobre:rolleyes: Jak wrzucisz nowe foty to daj znac ) Naroznik swietny ale jaki on ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.08.2010 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 kakusku ten narożnik możesz dowolnie składać z poszczególnych modułów.. ja chyba bralabym tylko róg i po jednym siedzisku po bokach.. on jest bardzo głeboki.. marzy mi się taki do leżenia przed telewizorem.. i te poduchy... mmmm spokojnie.. spokojnie.. czasem lepiej trochę zwolnić tempo.. co prawda ja zwolniłam dopiero jak zamieszkaliśmy - 3 miesiące nie ruszyłam ani jednego tematu - ale bardzo mi było to potrzebne.. i na dobre wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.08.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam!!! Wszyscy zalniają???? Bo my właśnie kompletnego niechcieja załapaliśmy... i się boję, że jak nie puści to zimą mogą nam tyłeczki przemarznąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.08.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 arctica jak miło cie u mnie widzieć po tym zamieszaniu na forum zagubiłam linka do ciebie, a ciągle brakuje mi czasu, żeby poszukać starych znajomości.. cieszę się, że sama się znalazłaś :) jutro wpadnę zobaczyć co u ciebie.. na jakim jesteście etapie.. zima planowana w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.08.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Cześć Skabusiu! Gratuluję setnej stronki!!! I narożnik cudny... ten szaro czarny by mi pasił całkiem całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Naroznik fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.08.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 arctica jak miło cie u mnie widzieć po tym zamieszaniu na forum zagubiłam linka do ciebie, a ciągle brakuje mi czasu, żeby poszukać starych znajomości.. cieszę się, że sama się znalazłaś :) jutro wpadnę zobaczyć co u ciebie.. na jakim jesteście etapie.. zima planowana w nowym domku? :yes:oj, zajrzyj, zajrzyj... od dwóch miesięcy mieszkamy ze wszystkimi manelami:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 rasia kurcze nie zauważyłam, że wybiła setka wypadałoby jakiegoś szamapana polać http://i33.tinypic.com/2ecf9u0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 markotko ojjj fajowy.. bardzo bardzo wygodny teraz kombinuję jak wejść w jego posiadanie.. arctica mieszkasz??? już??? jak ostatnio zaglądałam to chyba na etapie więźby byłaś.,. a przecież to nie było aż tak dawno.. woooow!! GRATULUJĘ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 dziewczyny zapraszam na pieczonki! małż zakupił wreszcie solidny garnek i wczoraj po raz pierwszy robilismy pieczonki w naszym kominie grillowym.. wyszły super! wczoraj wzięło mnie znowu na zmianę wystroju okien.. w salonie wszystkie moje firanki są z Leroy Merlin - podwójne: firanka razem z zasłonką.. bardzo jestem z nich zadowolona - można je upinać na tysiąc sposobów.. a ja bardzo lubię kombinować z firankami o cenie nie wspomnę.. ale efekt jest taki, że dzisiaj chcę skoczyć do Leroya i dokupić jeszcze jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 ech teraz zapraszasz jak my do szpitala jedziemy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 wuśka do jakiego szpitala?? a po co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 a do Bytomia idziemy trzeci migdał usuwać i możliwe że podcinać dwa pozostałe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 nas też to czeka.. w listopadzie ale podobno tylko dwa dni w szpitalu trzymają.. kiedy idziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 mieliśmy iść 29 listopada ale idziemy jutro;) jeśli usuwają tylko trzeci migdał to dzisiaj zabieg jak wszystko dobrze jutro wyjście ale Piotruś ma na skierowaniu dopisane podcięcie jeszcze pozostałych dwóch i jeśli Mu podetną to dwa tez to posiedzimy dłużej a Wy gdzie będziecie mieć zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 też w Bytomiu.. 25 listopada .. a było się tak spieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 i tak byście już wyszli:P a spieszę się żeby z głowy było i żeby nie w sezonie latających bakcylów zrobić no i jeszcze troszkę ciepełka będzie żeby okrzepnął podpowiem Ci że jakbyś chciał coś wcześniej to trzeba tam dzwonić najlepiej 2 razy w tygodniu bo na zabieg dziecko musi być całkiem zdrowe i jak są odpowiedzialni rodzice a dziecko przeziębione to dzwonią na oddział i robi się miejsce, fakt że czasem możesz mieć dwa dni na badania tak jak moja siora ale warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts