Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

kakusu trzymam kciuki za zdrówko taty.. ojj niestety, to zdrówko lubi się psuć :(

Hajduk jest chyba dosyć sprawdzony, więc nie powinno być problemów.. MCZ nie znam..

co do wylewek to zwróć uwagę też na drzwi wewnętrzne i zewnętrzne.. u mnie ustawili wylewkę do okna tarasowego - a w tym przypadku centymetr w tą lub w tą nie gra roli.. przy drzwiach już różnica jest, bo potem trzeba kombinować z wysokością.. ja się do końca martwiłam czy te drzwi dobrze wyjdą.. no i np. nie mogłam mieć takich z szybą od góry do dołu, bo za docięcie szyby zawołali mi 200zł.. a na schody to jest kilka sposobów i spece na pewno ci doradzą, bo podobno w 90% przypadków sa problemy ze źle wylanymi schodami..

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

zupełnie przy okazji wpadł mi w oko narożnik do naszego pokoju rekreacyjnego... przymierzyliśmy się do niego w sklepie... mmm cudnie by się na nim leniuchowało przed telewizorkiem..

Flair Exit - na tej stronie w kolorze pomarańczowo-brązowym:

http://www.flair.pl/

a tu szaro-czarny:

http://www.diamentmeblarstwa.pl/produkty/art12.html

a mnie się marzy czerwono-szary :)

A juz myslalam ze znow wyszla jakas nowosc;) Masz racje z tymi drzwiami i tez raczej czeka mnie robienie na zamowienie bo nie ma szans uzyskac wysokosci 205 cm -ale tym bede martwic sie duzo pozniej ;)Chcialabym pozamykac dom przed zima i miec troszke czasu na zdystansowanie sie od wszystkiego.Kiedys bardzo naciskalam na szybka budowe i przeprowadzke ale jakos mi przeszlo.Moze wyjdzie mi to na dobre:rolleyes:

Jak wrzucisz nowe foty to daj znac :-))

Naroznik swietny ale jaki on ogromny :eek:

kakusku ten narożnik możesz dowolnie składać z poszczególnych modułów.. ja chyba bralabym tylko róg i po jednym siedzisku po bokach.. on jest bardzo głeboki.. marzy mi się taki do leżenia przed telewizorem.. i te poduchy... mmmm :)

spokojnie.. spokojnie.. czasem lepiej trochę zwolnić tempo.. co prawda ja zwolniłam dopiero jak zamieszkaliśmy - 3 miesiące nie ruszyłam ani jednego tematu - ale bardzo mi było to potrzebne.. i na dobre wyszło :)

arctica jak miło cie u mnie widzieć :) po tym zamieszaniu na forum zagubiłam linka do ciebie, a ciągle brakuje mi czasu, żeby poszukać starych znajomości.. cieszę się, że sama się znalazłaś :) :) jutro wpadnę zobaczyć co u ciebie.. na jakim jesteście etapie.. zima planowana w nowym domku?

arctica jak miło cie u mnie widzieć :) po tym zamieszaniu na forum zagubiłam linka do ciebie, a ciągle brakuje mi czasu, żeby poszukać starych znajomości.. cieszę się, że sama się znalazłaś :) :) jutro wpadnę zobaczyć co u ciebie.. na jakim jesteście etapie.. zima planowana w nowym domku?

:yes:oj, zajrzyj, zajrzyj... od dwóch miesięcy mieszkamy ze wszystkimi manelami:lol2::lol2::lol2:

dziewczyny zapraszam na pieczonki! małż zakupił wreszcie solidny garnek i wczoraj po raz pierwszy robilismy pieczonki w naszym kominie grillowym.. wyszły super!

wczoraj wzięło mnie znowu na zmianę wystroju okien.. w salonie wszystkie moje firanki są z Leroy Merlin - podwójne: firanka razem z zasłonką.. bardzo jestem z nich zadowolona - można je upinać na tysiąc sposobów.. a ja bardzo lubię kombinować z firankami :) o cenie nie wspomnę.. ale efekt jest taki, że dzisiaj chcę skoczyć do Leroya i dokupić jeszcze jedną :)

mieliśmy iść 29 listopada ale idziemy jutro;) jeśli usuwają tylko trzeci migdał to dzisiaj zabieg jak wszystko dobrze jutro wyjście ale Piotruś ma na skierowaniu dopisane podcięcie jeszcze pozostałych dwóch i jeśli Mu podetną to dwa tez to posiedzimy dłużej

a Wy gdzie będziecie mieć zabieg?

i tak byście już wyszli:P a spieszę się żeby z głowy było i żeby nie w sezonie latających bakcylów zrobić no i jeszcze troszkę ciepełka będzie żeby okrzepnął:)

podpowiem Ci że jakbyś chciał coś wcześniej to trzeba tam dzwonić najlepiej 2 razy w tygodniu bo na zabieg dziecko musi być całkiem zdrowe i jak są odpowiedzialni rodzice a dziecko przeziębione to dzwonią na oddział i robi się miejsce, fakt że czasem możesz mieć dwa dni na badania tak jak moja siora ale warto:)