kakusek 22.08.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Moj starszak tak bardzo milo wspomina wycinanego trzeciego migdalka ze po jakims czasie pytal czy znow pojdziemy jeszcze wyciac jakiegos bo przeciez ma jeszcze dwa Robilismy to prywatnie i po zabiegu na sali pelna lodowka lodow i jogurtow byla tylko do jego dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 wusiu dzięki za podpowiedź podejrzewam, że jednak poczekamy na swoją kolej, bo obiecałam syniowi, że jak wrócimy ze szpitala to przyjdzie do niego Mikołaj.. no wiesz.. Mikołaj we wrzesniu to trochę nie teges ale rzeczywiście listopad to nie najlepsza pora na zabiegi.. kakusku ja też bardzo miło wspominam wycinanie migdałka.. miałam 5 lat i byłam sama przez ponad tydzień w szpitalu.. ale za to z dwoma chłopakami na sali! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 no widzisz a ja obiecałam mojemu nieograniczony dostęp do placu zabaw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.08.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 wreszcie u nas pachnie domem! przed chwilą zakończyliśmy z maluchami pierwsze pieczenie ciasteczek (tym sposobem chciałam zasygnalizować, że mam uruchomiony piekarnik ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.08.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 juz myslalam, ze pomylilam strony i sie szykujesz do swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.08.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 marotko też mi się ze świętami skojarzyło tym bardziej, że dzisiaj też myłam okna i zmieniałam firanki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.08.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 wreszcie u nas pachnie domem! przed chwilą zakończyliśmy z maluchami pierwsze pieczenie ciasteczek (tym sposobem chciałam zasygnalizować, że mam uruchomiony piekarnik ) To troszkę trwało zanim go podłączyliście ... rozumiem że dawkujesz sobie przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.08.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 tofee nooo.. troszke to trwało :) teraz sobie odbijamy te 8 miesięcy bez piekarnika teraz jeszcze musze na mikrofalę chwilkę poczekać - mam nadzieję, że we wrześniu się uda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.08.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 znaczy rozumiem że pan kuchenny się był raczył objawić i ściankę zrobił mnie jakoś wszyscy olewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.08.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 wusiu pan kuchenny cały lipiec pracował na basenia, a cały sierpień był ratownikiem nad morzem.. zapewne aktywuje się we wrześniu.. do mnie też ma wtedy zajrzeć, bo mam dla niego jeszcze małe co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.08.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 wusiu widze, że szybciutko wróciłaś znaczy, że wszystko pięknie poszło świetnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.08.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Skabusia no ja wiem że pracował ale wiesz przez dwa miesiące nie miał czasu ani wysłać emalią projektu z wyceną, ani odpisać na sms-a ani oddzwonić, a uzgadnialiśmy szczegóły projektu w sobotę i sam powiedział że w niedzielę wyśle no i tak już 2 miesiące, dla mnie to zero szacunku dla klienta, pięknie robi ale cóż tak Skabusiu wszystko fajnie było jestem bardzo zadowolona i z podejścia do pacjenta i z opieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 STO LAT STO LAT:) wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin:) http://www.interflora.pl/_i/stat/promocje/bukiet_premiumclub.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 no tak zapiła że nie zagląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.09.2010 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 hej hej! odcięto mnie od świata po ostatnich ulewach zalało główną antenę nadawczą i już drugi tydzień nie mam netu w domu ale podobno już na dniach.. mam nadzieję, bo głód internetowy bardzo mi doskwiera ale za to znaleźliśmy sobie z mężem twórcze zajęcie.. kładziemy płytki klinkierowe na elewacji od strony tarasu.. nie moglismy się zdecydować kiedy zawołać do tego celu fachowców.. no i w końcu małż zdecydował, że spróbujemy sami.. w minioną sobotę położyliśmy prawie całą ścianę od strony komina.. teraz znów czekamy do soboty, bo tylko wtedy jesteśmy razem.. a zespół jest wyjątkowo zgrany - ja docinam płytki, mąż klei no i robota idzie efekty też mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.09.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 pożaliłam się na forum i od razu naprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 forum ma moc:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Skabusia i robiliście coś czy pogoda Was zniechęciła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.09.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 robiliśmy teraz pogoda już nam nie przeszkadza, bo pozostałe dwie ściany mamy pod zadaszeniem.. efekt bardzo mi się podoba, ale do końca jeszcze daleko, bo możemy działać tylko w soboty, a w najbliższą sobotę mamy weselicho.. potem coś podłubiemy, a w kolejną wymarzyłam sobie romantyczny weekend w Pradze.. ale pomału.. pomału wusia a co u ciebie? działacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 znaczy ja to jak zwykle dział logistyka i zakupy;) nie potrzebujecie do negocjowania cen kogoś a Marcin dłubie intensywnie tu dłubnie tam dłubnie a ja chodzę i wyszukuję co też nowego zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts