Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam!! zasłoniłam rolety i siedzę tyłem do okna.. masakra.. mglisko paskudne :cry:

wu nooo.. takie szwendanie to jest coś!! :D moja droga prosze o najświeższe doniesienia z pola walki (tj. budowy) :D

SKABA IS BACK :D :D :D :D :D

Nie wiem czy wiesz Skabo droga ale bez zdjęć to się nie liczy

tak tak.. już uruchomiłam procedurę zdobywania zdjęć! wieczorkiem będą- o ile nie padnę wcześniej niż moje dziecię :-?

miłego dnia!![/b]

o mamoooo!! publicznie mnie zlinczowali :cry: :cry: :cry:

a ja po prostu... nie dotarłam do domu :oops: :oops: :oops: taki mnie leń ogarnął, że zostałam z dzieciakami u rodziców.. no i odczułam nagły brak alkoholu we krwi (standardowy symptom pourlopowy), więc obalilismy z tatą naleweczke wiśniową i z jazdy samochodem nici :wink:

ale czem prędzej nadrabiam zaległości! dostałam 8 płyt ze zdjęciami :o :o :o zabieram się za obróbke!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

kochani moi coś nie mogę dojść do siebie po tym urlopie.. albo jakieś przesilenie jesienne mnie dopadło :cry: :cry: :cry: a do tego dzieciaki też rozszalałe po tygodniowym pobycie u dziadków.. i efekt taki, że jak nie śpią to nie za bardzo mogę spokojnie przy kompie usiąść, a ostatnimi czasy ja usypiam wcześniej od Bartka :oops: :oops:

forum zaniedbane.. mąż zaniedbany.. :oops: :oops: :oops: byle do piątku!!!! :D

miłego dnia wszystkim (o ile wogóle ktoś tu zajrzy.. bo się wszyscy o brak zdjęć poobrażali :cry: )