anjamen 11.10.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 masakra nie cierpie nurkowac raz jak nurkowalam to jak wyplynelam to krew mi z uszu poplynela hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.10.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 anja krew uszami ale ty nie dziś szokujesz.. on nie nurkował.. po prostu poszli popływać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.10.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 ja od dzis nie ide poplywac!ewentualnie na materacu w basenie z drinkiemkoniec i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.10.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 witam wszystkich? jakie nastroje dzisiaj? słoneczko za oknem.. wyspałam się.. zaraz nasyce się śniadankiem - czegóż chcieć więcej?! udanego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 dobry wieczór no jak to czego więcej szwendania się po czystym pozbawionym ludziów lesie za grzybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 SKABA IS BACK Nie wiem czy wiesz Skabo droga ale bez zdjęć to się nie liczy Marcin [*] bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.10.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 witam!! zasłoniłam rolety i siedzę tyłem do okna.. masakra.. mglisko paskudne wu nooo.. takie szwendanie to jest coś!! moja droga prosze o najświeższe doniesienia z pola walki (tj. budowy) SKABA IS BACK Nie wiem czy wiesz Skabo droga ale bez zdjęć to się nie liczy tak tak.. już uruchomiłam procedurę zdobywania zdjęć! wieczorkiem będą- o ile nie padnę wcześniej niż moje dziecię miłego dnia!![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.10.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Skabunia! Dobrze, że juz wróciłaś! Dach śliczny, a wnętrza rewelacyjne. Ciekawe co tam wykombinujesz w środku... Marcin [*] Aż dreszcz po plecach idzie jak się takie rzeczy słyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 uruchomiłam procedurę zdobywania zdjęć! wieczorkiem będą- o ile nie padnę wcześniej niż moje dziecię ani mi się waż - zbyt długo czekaliśmy tu wszyscy na Ciebie i fotki. A własnie - co nam przywiozłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dobry wieczór Skabusia najpierw Ty fotki dawaj tematu nie zmieniaj u mn ie do wiosny spokój jak pisałam u siebie leszczyny sąsiadki "się wycięły" jutro ponoć korzenie mają wyrwać może kiedyś płot stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.10.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 czyżby dziecię nadal nie padło?? zdjęć nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień dobry Skabusia bo Cię normalnie karnie najade i klapsa wrzepię za zaniedbywanie nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no wlasnie gdzie Iza, gdzie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ta jest - zabanować Skabę, zabanować za brak fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.10.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 o mamoooo!! publicznie mnie zlinczowali a ja po prostu... nie dotarłam do domu taki mnie leń ogarnął, że zostałam z dzieciakami u rodziców.. no i odczułam nagły brak alkoholu we krwi (standardowy symptom pourlopowy), więc obalilismy z tatą naleweczke wiśniową i z jazdy samochodem nici ale czem prędzej nadrabiam zaległości! dostałam 8 płyt ze zdjęciami zabieram się za obróbke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.10.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dandi noo słońca mnóstwo przytachałam!! nic więcej mi się w walizce nie chciało zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 to czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Skabusia no kaj te fotki w ogóle dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.10.2008 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 kochani moi coś nie mogę dojść do siebie po tym urlopie.. albo jakieś przesilenie jesienne mnie dopadło a do tego dzieciaki też rozszalałe po tygodniowym pobycie u dziadków.. i efekt taki, że jak nie śpią to nie za bardzo mogę spokojnie przy kompie usiąść, a ostatnimi czasy ja usypiam wcześniej od Bartka forum zaniedbane.. mąż zaniedbany.. byle do piątku!!!! miłego dnia wszystkim (o ile wogóle ktoś tu zajrzy.. bo się wszyscy o brak zdjęć poobrażali ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.10.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 miłego dnia wszystkim (o ile wogóle ktoś tu zajrzy.. bo się wszyscy o brak zdjęć poobrażali ) yhy - ja się na przykład obraziłem dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts