Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dzisiaj mam męża w domu, więc złapałam trochę oddechu.. ojjj bardzo był mi potrzebny :)

męczę moje wnęki w korytarzu.. kombinuję z półką.. potrzebna jest na gwałt, bo dzieci obrały je sobie za miejsce przesiadywania i wnęki były już raz malowane, a teraz przydałoby się malowanie po raz drugi.. oczywiście okazało się, że zrobienie półki nie jest takie proste, ale pan Grzegorz kuchenny podjął wyzwanie to może coś z tego będzie:)

dla przypomnienia:

http://i53.tinypic.com/156wsbr.jpg

wusia bardzo lubię bluszcze :) na parapecie stoi fragment zamiokulkasa.. odpadła mi gałązka przy przesadzaniu i dzisiaj zauważyłam, że wypuścila piękne korzonki, więc jeszcze chwilę i wsadzę ją do ziemi :) reszta zamiokulkasa też żyje, choć już straciłam nadzieję ;)

Podobno te kwiatki podlewa się bardzo rzadko... raz na kilka miesięcy...

Oj to ja je już lubię :) A dostałam od przyjaciół.

śpiszę donieść, że zniknęła kolejna żarówka z naszego domu! dorobiłam się lampy w sypialnia :) oczywiście znów nie jest to planowany przeze mnie abażur.. alabżur nie przeszedł kontroli technicznej.. szybko zawisł i szybko został oddany.. szukałam kolejnego, ale po tym jak małżon z dezaprobatą zauważył, że nawet żyrandola w sypialnie nie mamy kupiłam pierwszy czarny żyrandol jaki rzucił mi się w oczy.. i tak powoli zmieniam styl w naszej sypialni.. nie wiem jeszcze co mi z tego wyjdzie.. ale najwyżej nie będę tam wpuszczać gości ;)