rasia 05.10.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Skabusiu zdrówka Młodym życzę i oby bez żadnych chorób do Mikołaja się obeszło....i pozdrawiam Cie serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.10.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 arnika Szpital Dziecięcy w Bytomi.. oddział laryngologii dziecięcej rasiu usciski dla ciebie! ciesze się, że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.10.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 dzisiaj mam męża w domu, więc złapałam trochę oddechu.. ojjj bardzo był mi potrzebny męczę moje wnęki w korytarzu.. kombinuję z półką.. potrzebna jest na gwałt, bo dzieci obrały je sobie za miejsce przesiadywania i wnęki były już raz malowane, a teraz przydałoby się malowanie po raz drugi.. oczywiście okazało się, że zrobienie półki nie jest takie proste, ale pan Grzegorz kuchenny podjął wyzwanie to może coś z tego będzie:) dla przypomnienia: http://i53.tinypic.com/156wsbr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Skabusia ech Ty usiedzieć nie możesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.10.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 (edytowane) wusia pół roku siedziałam to teraz trzeba nadrobić a że mam aparat to się chwalę moimi lampeczkami w kuchni Edytowane 17 Października 2010 przez skaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 lampeczki fajne proste ale jakiego Ty masz bluszcza i zamiokulkas żyje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.10.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 wusia bardzo lubię bluszcze na parapecie stoi fragment zamiokulkasa.. odpadła mi gałązka przy przesadzaniu i dzisiaj zauważyłam, że wypuścila piękne korzonki, więc jeszcze chwilę i wsadzę ją do ziemi reszta zamiokulkasa też żyje, choć już straciłam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.10.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 ola wysłałam ci hasło na PW wrzuciłam kilka swieższych zdjęc do galerii, ale na globalną sesję nadal czasu nie znalazłam.. może pomalutku.. pomalutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 wusia bardzo lubię bluszcze na parapecie stoi fragment zamiokulkasa.. odpadła mi gałązka przy przesadzaniu i dzisiaj zauważyłam, że wypuścila piękne korzonki, więc jeszcze chwilę i wsadzę ją do ziemi reszta zamiokulkasa też żyje, choć już straciłam nadzieję Podobno te kwiatki podlewa się bardzo rzadko... raz na kilka miesięcy... Oj to ja je już lubię A dostałam od przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.10.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 no właśnie.. moja niania o tym nie wiedziała.. podgniło mi biedaczysko.. przy mnie ma się znacznie lepiej choć podlewam go częściej niż raz na kilka miesięcy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Skabusia bo mnie tez pożarło hasełko do Ciebie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.10.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 dziękować pytałaś co u mnie - idź do galeryjki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.10.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ola podglądałam twoje plany i jestem pod ogromnym wrażeniem! z niecierpliwością czekam na realizacje mój domek wymaga jeszcze bardzo bardzo dużo pracy.. nie wszystko też wyszło tak jak chciałam.. ale powoli powoli - byle do celu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Skabusia no co Ty piękny domek masz nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.10.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 nie marudzę stwierdzam fakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ech Kobieto masz pięknie urządzony domek ale ja wiem usiedzieć na miejscu nie możesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.10.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 śpiszę donieść, że zniknęła kolejna żarówka z naszego domu! dorobiłam się lampy w sypialnia oczywiście znów nie jest to planowany przeze mnie abażur.. alabżur nie przeszedł kontroli technicznej.. szybko zawisł i szybko został oddany.. szukałam kolejnego, ale po tym jak małżon z dezaprobatą zauważył, że nawet żyrandola w sypialnie nie mamy kupiłam pierwszy czarny żyrandol jaki rzucił mi się w oczy.. i tak powoli zmieniam styl w naszej sypialni.. nie wiem jeszcze co mi z tego wyjdzie.. ale najwyżej nie będę tam wpuszczać gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 wychodzi na to że póki człowiek ma gołe żarówki to chce mieć cokolwiek zamiast nich;) a jak już ma coś to od razu kombinuje jak to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.10.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 wusia poczekaj a zobaczysz jak cię będzie korciło ja chyba nie jestem stworzona do odkładania pieniędzy na kupę.. od razu bym je wymieniła na coś ciekawszego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts