skaba 11.10.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 wychodzi na to że póki człowiek ma gołe żarówki to chce mieć cokolwiek zamiast nich;) a jak już ma coś to od razu kombinuje jak to zmienić no coś w tym jest! ale tego nie wymienię.. najwyżej resztę sypialni się wymieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 oj zanim mnie będzie stać żeby zamienić gołe żarówki na coś sensownego to stara i siwa będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.10.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 eee tam.. powoli powoli i żarówki znikną u mnie najdłużej będzie wisiała chyba ta nad schodami.. bardzo kosztowna jest jej wymiana... ale ja już kombinuję dalej.. teraz tworzę koncepcję pokoju gościnnego.. żałuję, bo przytargałam do niego stare meble z mieszkania.. niby prawie rok nam służyły - a pokój był intensywnie eksploatowany, ale gdybym go zostawiła bez mebli pewnie szybciej bym się do tego zabrała.. ale mówili mówili to człowiek słuchać nie chciał.. tylko kostka mnie ze wszystkim wstrzymuje.. no na tą kostkę trzeba niezłą kupeczkę uzbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Ty mnie Skabusia nie strasz z ta kostką......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Wiola bez straszenia kostka dobija:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Wusia ja już mam tłuczeń i krawężniki.... Tylko jeszcze troszkę piasku ( troszkę już mam) i kosteczkę zakupić... pana co by mi ułożył mam i wcale nie z 50zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 a kosteczka tania nie jest:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Wusia nie gadaj... W porównaniu do domu to mały pikuś.... Zależy ile tego musisz kupić.... Nie moja wina, że masz hektar od drogi do domu.... Oj stęskniłam się za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 a przechodem 200 m.kw tak lekko licząc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.10.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 u mnie też około 200mkw gdyby liczyć z tarasem, ale mam ciągoty coby z tarasem trochę pokombinować..takie zdjęcia niedawno znalazłam i bardzo mnie zainspirowało:http://i51.tinypic.com/2a0nvxv.jpgmarzy mi się połączenie kostki (lub czegoś w tym rodzaju) i drewna.. tak też ciekawie:http://i54.tinypic.com/6gio36.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 faaaaaajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.10.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 cholibka.. pół dnia szukam doniczek i niczego sensownego nie moge znaleźć ma ktoś namiary na ciekawy sklep z doniczkami? musze moją roślinność poprzesadzać, bo każdy kwiatek w innej doniczce.. zresztą celowo zostawiałam je w plastikach, żeby się moja kolekcja kwiatków wykrystalizowała i wtedy chciałam kupić cały zestaw w rozmiarach wszelakich.. tylko, że nie mogę namierzyć zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.10.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 moze tu cos zznajdziesz http://www.markus-sklep.celtur.com/k2,1-dom-i-wnetrze-1-1-doniczki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.10.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 aniu bardzo dziekuję pooglądam jutro na spokojnie, bo dzisiaj już mam doniczek powy żej uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.10.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 urlop mam dzisiaj i nosi mnie w związku z powyższym znalazłam projektanta, który zająłby się moim ogrodem.. pierwsze wrażenie - całkiem całkiem, więc mam nadzieję, że coś fajnego z tego wyjdzie.. umówiłyśmy się na spotkanie.. jutro u nas na działce! jeżeli zdecydujemy się na współpracę to projekt będzie powstawał dopiero zimą lub wczesną wiosną, ale już jutro mamy koncepcyjnie wszystko omówić dzisiaj zatem pracuję nad koncepcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ja też mam przymusowe wolne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.10.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 a Piotruś się wyleczyć biedny nie może i ma z domu nie wychodzić jeszcze tydzień nie mam co z Nim zrobić to poszedłam na opiekę no i mam szlaban w domu z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.10.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 (edytowane) tak myślałam.. jeno ten uśmiech na końcu mnie zmylił.. ja też mam szlaban z dziećmi w domu.. tyle dobrze, że razem z mężem mamy wolne ale w środę już laba się skończy.. nad morze jedziemy Edytowane 18 Października 2010 przez skaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 no taka to pożyje:lol2: ja sama pokutuję bo Marcin po ścianach skacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts