Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

eee tam.. powoli powoli i żarówki znikną :)

u mnie najdłużej będzie wisiała chyba ta nad schodami.. bardzo kosztowna jest jej wymiana...

ale ja już kombinuję dalej.. teraz tworzę koncepcję pokoju gościnnego.. żałuję, bo przytargałam do niego stare meble z mieszkania.. niby prawie rok nam służyły - a pokój był intensywnie eksploatowany, ale gdybym go zostawiła bez mebli pewnie szybciej bym się do tego zabrała.. ale mówili mówili to człowiek słuchać nie chciał..

tylko kostka mnie ze wszystkim wstrzymuje.. no na tą kostkę trzeba niezłą kupeczkę uzbierać :(

u mnie też około 200mkw gdyby liczyć z tarasem, ale mam ciągoty coby z tarasem trochę pokombinować..

takie zdjęcia niedawno znalazłam i bardzo mnie zainspirowało:

http://i51.tinypic.com/2a0nvxv.jpg

marzy mi się połączenie kostki (lub czegoś w tym rodzaju) i drewna..

tak też ciekawie:

http://i54.tinypic.com/6gio36.jpg

cholibka.. pół dnia szukam doniczek i niczego sensownego nie moge znaleźć :( ma ktoś namiary na ciekawy sklep z doniczkami? musze moją roślinność poprzesadzać, bo każdy kwiatek w innej doniczce.. zresztą celowo zostawiałam je w plastikach, żeby się moja kolekcja kwiatków wykrystalizowała i wtedy chciałam kupić cały zestaw w rozmiarach wszelakich.. tylko, że nie mogę namierzyć zestawu :(

urlop mam dzisiaj :) i nosi mnie :)

w związku z powyższym znalazłam projektanta, który zająłby się moim ogrodem.. pierwsze wrażenie - całkiem całkiem, więc mam nadzieję, że coś fajnego z tego wyjdzie..

umówiłyśmy się na spotkanie.. jutro u nas na działce! :) jeżeli zdecydujemy się na współpracę to projekt będzie powstawał dopiero zimą lub wczesną wiosną, ale już jutro mamy koncepcyjnie wszystko omówić :)

dzisiaj zatem pracuję nad koncepcją :)