wu 16.10.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dzień dobry ja też się nie obraziłam za brak zdjęć ale za takie posądzenia to chyba trzeba by to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.10.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 a ta ślepa jak Nitubaga nie przymierzając - toć piszę że ja sie własnie OBRAZIŁEM i foch z przytupem. Przejdzie jak się zdjęcia pokażą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 a ta ślepa jak Nitubaga nie przymierzając - toć piszę że ja sie własnie OBRAZIŁEM i foch z przytupem. Przejdzie jak się zdjęcia pokażą! nie wolno naśmiewać się z osób z dużą wadą wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 skabuniu wszystko gites. nawet jak tu co poniektórzy ludzi obrażają to będziem zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.10.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 no ja jestem i cierpliwie czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ja jestem i zapraszam do siebie. Myślę, że za jakieś 2 tygodnie to już sie płytki zaschną na schodach na dobre i będę mogła bez obaw gości przyjmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.10.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dzękuję cierpliwym za cierpliwość i niecierpliwym za niecierpliwość zdjęcia som! wrzuciłam do dziennika coby go trochę urozmaicić, bo nudy tam strraszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.10.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 wu anja efilo dziękuję za zaglądnięcie otuchy mi dodajecie, bo ten dandi to taki foszasty, że szook..a niby kobietki bardziej foszaste kasia jak miło cię widzieć!!!!!! z zaproszenia baaardzo chętnie skorzystam a tymczasem muszę twoje komentarze nawiedzić, bo zaległości mam straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 poszłam zobaczyłam zdjecia cudne ale ja też chcę się wygrzać i wymoczyć i nic nie robić a domek piękny w czapeczce nie zmarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Cze wu anja efilo dziękuję za zaglądnięcie otuchy mi dodajecie, bo ten dandi to taki foszasty, że szook.. Bo tu wiesz równowagi trzeba Skabo najmilejsza. Łone takie łogólnie łuprzejme to Ci chociaż swoją barwną osobowością komentarze podkoloruję Nie mówię oczywiście o Wu - ta jest z gruntu zepsuta, zimna i jakaś taka gadowata (Wu alowju - don't forget ) , poza tym nie wiesz bo Cię nie było ale podjudza techników chirurgii weterynaryjnej, żeby jednym sprawnym ruchem pozbawili mnie... to zbyt bolesne żebym mógł o tym pisać, jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 jak już pisałam skabuniu u mnie działeczka miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dzień dobry dandi normalnie Złociutka jak nic skalp mi zdejmie ja zimna toż ja znak ognia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja zimna toż ja znak ognia jestem Ta co zjadła Kaja i Gerdę też deklarowała się jako znak ognia! zimna = zimnokrwista jak gady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 oj dandi Ty to ładnie rączki do Bozi składaj żebyś mnie w realnym świecie nie spotkał bo Ci pokażę jaka krew u mnie zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 toć modły zanoszę od kiedy zobaczyłem po raz pierwszy zdjęcia u Anki, żeby Cie jednak sobie na żywo z każdej strony obejrzeć ale jak chcesz to moge trochę poudawać że się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dandi Ty nie udawaj Ty siem bój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojmac 17.10.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Przepraszam,wpisałem sie w dzienniku.Proszę o wybaczenie.Jak trzeba będzie przepisze dziennik za karę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Przepraszam,wpisałem sie w dzienniku.Proszę o wybaczenie.Jak trzeba będzie przepisze dziennik za karę. można zawsze skasować ostatni post zanim Skaba wpisze cos po Tobie ale masz rację - przepisac dziennik będzie zabawniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wojmac wystarczy nacisnąć przycisk skasuj przy swoim poście (znaczy krzyżyk chciałam powiedzieć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojmac 17.10.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Bo zapłać dobre człowieki dandi3 i efilo.Nacisnąłem krzyżyk z pewną obawą,że mnie podpuszczacie i wysadze dziennik skaby w powietrze ale się udało.Teraz idąc tym tokiem rozumowania to kasujemy wpisy w kolejności:ja,efilo,dandi3 i znowu ja z przeprosinami i wtedy się skaba nie dowie,że bazgrałem jej w dzienniku,nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts