dandi3 17.10.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Teraz idąc tym tokiem rozumowania to kasujemy wpisy w kolejności:ja,efilo,dandi3 i znowu ja z przeprosinami i wtedy się skaba nie dowie,że bazgrałem jej w dzienniku,nieprawdaż? o nie cwaniaczku - mnie w to nie wrobisz... Ja się uwielbiam napawać cudzym cierpieniem. Chcę patrzeć jak Cię Skaba skalpuje, metodycznie i powoli Ona jest straszna - mówię Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 chciałbyś! nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojmac 17.10.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 to nic,w takim razie trzeba nabić duzo postów to tamten zginie w tłumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 to nic,w takim razie trzeba nabić duzo postów to tamten zginie w tłumie ja się niniejszym zamykam jak żona Lota i nie pomogę Ci niestety w tych niecnych knowaniach - kara Ci się słusznie należy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 nic sie nie przejmuj Skabunia to dusza człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojmac 17.10.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wreszcie ktoś pocieszył a nie tylko dandas czyśćcem straszy,wiecznym potępieniem,anatemą,itd,itp.Dziękuję,polecę Cię w wieczornej modlitwie a Skaba wnet wpadnie i sama osądzi co ze mną bidusiem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Skaba wnet wpadnie i sama osądzi co ze mną bidusiem zrobić nie liczyłbym na miłosierdzie. W najlepszym przypadku skończy na flagrum lub kołysce Judasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wreszcie ktoś pocieszył a nie tylko dandas czyśćcem straszy,wiecznym potępieniem,anatemą,itd,itp.Dziękuję,polecę Cię w wieczornej modlitwie a Skaba wnet wpadnie i sama osądzi co ze mną bidusiem zrobić no bosko coraz piękniej dandi ciekawe jak Cię jeszcze przemianują Dyndas był, dandas też czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkmk07 17.10.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dzień dobry Skabusia czy Ty już wróciłaś mkmk07 nominalnie barlinek z drewna robiony ale ma znacznie gorsze parametry użytkowe - co by nie pisali u producenta - niż klasyczna decha z drewna barlinek można chyba maks 3 razy cyklinować (nie pamiętam dokładnie) natomiast deskę z litego drewna znacznie więcej razy no i co drewno to drewno - Barlinek to lepszy panel po prostu Nie zgodzę się z tobą. To, że deskę można cyklinować tylko trzy razy to nie znaczy, że jest produktem, którego nie warto kupować. Po pierwsze decydując się na Barlinka masz do wyboru kilkadziesiąt wzorów i wykończeń. Możesz kupić deskę w wersji lakierowanej, olejowanej, z drewna rodzimego lub egzotycznego. Możesz wybrać sobie deskę bieloną, szczotkowaną, z fazą itd. Po drugie, ona wcale nie jest taka droga - z resztą za dobry produkt trzeba zapłacić. Po trzecie, nie musisz się męczyć z montażem jak w przypadku parkietu, bo ma złącze bezklejowe, a po czwarte łatwo ją konserwować. Ja osobiście jestem za Barlinkiem. Powiedz mi proszę jak się produkuje deskę, a jak panel. Do tej pory wydawało mi się, że panele robi się m.in z płyt wiórowych i warstwy naprasowanego papieru, nieprawdaż? Natomiast Barlinek to normalna deska, obrobiona, poszczegolne lamelki wykonywane są z drewna, a nie z jakiś odpadków, czy półproduktów. Poza tym laminaty mają grubość 7 mm, a deska 15 mm, Hmmm to chyba na tyle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wreszcie ktoś pocieszył a nie tylko dandas czyśćcem straszy,wiecznym potępieniem,anatemą,itd,itp.Dziękuję,polecę Cię w wieczornej modlitwie a Skaba wnet wpadnie i sama osądzi co ze mną bidusiem zrobić no bosko coraz piękniej dandi ciekawe jak Cię jeszcze przemianują Dyndas był, dandas też czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Nie zgodzę się z tobą. To, że deskę można cyklinować tylko trzy razy to nie znaczy, że jest produktem, którego nie warto kupować. Po pierwsze decydując się na Barlinka masz do wyboru kilkadziesiąt wzorów i wykończeń. Możesz kupić deskę w wersji lakierowanej, olejowanej, z drewna rodzimego lub egzotycznego. Możesz wybrać sobie deskę bieloną, szczotkowaną, z fazą itd. Po drugie, ona wcale nie jest taka droga - z resztą za dobry produkt trzeba zapłacić. Po trzecie, nie musisz się męczyć z montażem jak w przypadku parkietu, bo ma złącze bezklejowe, a po czwarte łatwo ją konserwować. Ja osobiście jestem za Barlinkiem. Powiedz mi proszę jak się produkuje deskę, a jak panel. Do tej pory wydawało mi się, że panele robi się m.in z płyt wiórowych i warstwy naprasowanego papieru, nieprawdaż? Natomiast Barlinek to normalna deska, obrobiona, poszczegolne lamelki wykonywane są z drewna, a nie z jakiś odpadków, czy półproduktów. Poza tym laminaty mają grubość 7 mm, a deska 15 mm, Hmmm to chyba na tyle Pozdrawiam wiesz co nie obraź się ale tak reklamujesz ten barlinek jakbyś co najmniej sprzedawcą tegoż produktu był (była ) żadne argumenty mnie nie przekonają że coś co udaje drewno jest lepsze niż drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzień dobry Skabusia Ty znowu znikłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 No tak! jestem zazdrosna! ot co! zazdroszczę wakacji of kors! aż mi się normalnie ciepło zrobiło jak zobaczyłam i morze i palmy i parasole i w ogóle się wysłowić aż nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.10.2008 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 witam wszystkich!! cieszę się, że ktoś tu zagląda, bo ja ostatnio na pysk padam i zasypiam 3 minuty po przekroczeniu progu domu.. fakt, że przekraczam go dosyć późno, ale kiedyś to był dla mnie środek dnia no to po kolei: dandi ja już wcześniej doczytałam co wu knuje przeciw tobie i zamarłam z przerażenia.. strach pomyśleć co drzemie w człowieku.. wojmac ja to chętnie jakies tortury bym zastosowała, ale z takiej przyczyny, że wpis wykasowany z dziennika nie pojawił się w komentarzach.. i teraz siedzę tu biedna, nieświadoma tego co chciałeś mi napisać efilo dziękuję za wiarę w człowieka bo ten dandi to ..ehhh.. mkmk07 mnie na Barlinka nie namówisz.. mamy go w biurze..najlepsza z najlepszych a dziur po obcasach bys nie zliczył.. w domu mam parkiet - 15lta.. wymaga już odnowienia, ale nie do pomyślenia, żebym w nim obcasem dziure zrobiła mnie tu tez jakimś sprzedawcą pachnie dario suuper zdjęcie moniskochana ty się tak w swoim awatarku rozpędziłaś, że aż wskoczyłaś na podium!! wielgachne gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.10.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ale się napisałaś. Tak to jest jak uzbierają się forumowe zaległości Strach się przyznać ale po tygodniu wiecznego rannego wstawania dzisiaj zwlokłam się z łóźka o 10 aż mi głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.10.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ja jestem maksymalistką! jak mnie nie ma to nie ma, a jak juz pisze to pisze Monis mnie się coś poprzestawiało.. chodże spać o 22giej, a wstaję o 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.10.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 O nie! o 5 to ja się na drugi bok przekręcam ja nie jestem stworzona do rannego wstawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.10.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 O nie! o 5 to ja się na drugi bok przekręcam ja nie jestem stworzona do rannego wstawania w tym sęk, że ja też!! i nawet posiadanie dwójki dzieci nie wyleczyło mnie z wylegiwania się w łóżku w weekend!! a teraz..hmm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 dzien doberek milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts