Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Teraz idąc tym tokiem rozumowania to kasujemy wpisy w kolejności:ja,efilo,dandi3 i znowu ja z przeprosinami i wtedy się skaba nie dowie,że bazgrałem jej w dzienniku,nieprawdaż? :lol:

o nie cwaniaczku - mnie w to nie wrobisz... Ja się uwielbiam napawać cudzym cierpieniem. Chcę patrzeć jak Cię Skaba skalpuje, metodycznie i powoli 8) Ona jest straszna - mówię Ci :wink:

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

wreszcie ktoś pocieszył a nie tylko dandas czyśćcem straszy,wiecznym potępieniem,anatemą,itd,itp.Dziękuję,polecę Cię w wieczornej modlitwie :lol: a Skaba wnet wpadnie i sama osądzi co ze mną bidusiem zrobić

no bosko coraz piękniej dandi ciekawe jak Cię jeszcze przemianują Dyndas był, dandas też czekam na ciąg dalszy :lol: :lol: :lol: :lol: :D :wink:

dzień dobry

Skabusia czy Ty już wróciłaś :D

mkmk07 nominalnie barlinek z drewna robiony :D ale ma znacznie gorsze parametry użytkowe - co by nie pisali u producenta - niż klasyczna decha z drewna barlinek można chyba maks 3 razy cyklinować (nie pamiętam dokładnie) natomiast deskę z litego drewna znacznie więcej razy no i co drewno to drewno - Barlinek to lepszy panel po prostu :D

Nie zgodzę się z tobą. To, że deskę można cyklinować tylko trzy razy to nie znaczy, że jest produktem, którego nie warto kupować. Po pierwsze decydując się na Barlinka masz do wyboru kilkadziesiąt wzorów i wykończeń. Możesz kupić deskę w wersji lakierowanej, olejowanej, z drewna rodzimego lub egzotycznego. Możesz wybrać sobie deskę bieloną, szczotkowaną, z fazą itd. Po drugie, ona wcale nie jest taka droga - z resztą za dobry produkt trzeba zapłacić. Po trzecie, nie musisz się męczyć z montażem jak w przypadku parkietu, bo ma złącze bezklejowe, a po czwarte łatwo ją konserwować. Ja osobiście jestem za Barlinkiem. Powiedz mi proszę jak się produkuje deskę, a jak panel. Do tej pory wydawało mi się, że panele robi się m.in z płyt wiórowych i warstwy naprasowanego papieru, nieprawdaż? Natomiast Barlinek to normalna deska, obrobiona, poszczegolne lamelki wykonywane są z drewna, a nie z jakiś odpadków, czy półproduktów. Poza tym laminaty mają grubość 7 mm, a deska 15 mm, Hmmm to chyba na tyle

Pozdrawiam

wreszcie ktoś pocieszył a nie tylko dandas czyśćcem straszy,wiecznym potępieniem,anatemą,itd,itp.Dziękuję,polecę Cię w wieczornej modlitwie :lol: a Skaba wnet wpadnie i sama osądzi co ze mną bidusiem zrobić

no bosko coraz piękniej dandi ciekawe jak Cię jeszcze przemianują Dyndas był, dandas też czekam na ciąg dalszy :lol: :lol: :lol: :lol: :D :wink:

:lol: :lol: :lol:

Nie zgodzę się z tobą. To, że deskę można cyklinować tylko trzy razy to nie znaczy, że jest produktem, którego nie warto kupować. Po pierwsze decydując się na Barlinka masz do wyboru kilkadziesiąt wzorów i wykończeń. Możesz kupić deskę w wersji lakierowanej, olejowanej, z drewna rodzimego lub egzotycznego. Możesz wybrać sobie deskę bieloną, szczotkowaną, z fazą itd. Po drugie, ona wcale nie jest taka droga - z resztą za dobry produkt trzeba zapłacić. Po trzecie, nie musisz się męczyć z montażem jak w przypadku parkietu, bo ma złącze bezklejowe, a po czwarte łatwo ją konserwować. Ja osobiście jestem za Barlinkiem. Powiedz mi proszę jak się produkuje deskę, a jak panel. Do tej pory wydawało mi się, że panele robi się m.in z płyt wiórowych i warstwy naprasowanego papieru, nieprawdaż? Natomiast Barlinek to normalna deska, obrobiona, poszczegolne lamelki wykonywane są z drewna, a nie z jakiś odpadków, czy półproduktów. Poza tym laminaty mają grubość 7 mm, a deska 15 mm, Hmmm to chyba na tyle

Pozdrawiam

wiesz co nie obraź się ale tak reklamujesz ten barlinek jakbyś co najmniej sprzedawcą tegoż produktu był (była :D ) żadne argumenty mnie nie przekonają że coś co udaje drewno jest lepsze niż drewno :D

witam wszystkich!! cieszę się, że ktoś tu zagląda, bo ja ostatnio na pysk padam i zasypiam 3 minuty po przekroczeniu progu domu.. fakt, że przekraczam go dosyć późno, ale kiedyś to był dla mnie środek dnia :-? :-? :-?

no to po kolei:

dandi ja już wcześniej doczytałam co wu knuje przeciw tobie i zamarłam z przerażenia.. strach pomyśleć co drzemie w człowieku.. :wink:

wojmac ja to chętnie jakies tortury bym zastosowała, ale z takiej przyczyny, że wpis wykasowany z dziennika nie pojawił się w komentarzach.. i teraz siedzę tu biedna, nieświadoma tego co chciałeś mi napisać :cry:

efilo dziękuję za wiarę w człowieka :wink: bo ten dandi to ..ehhh..

mkmk07 mnie na Barlinka nie namówisz.. mamy go w biurze..najlepsza z najlepszych :evil: a dziur po obcasach bys nie zliczył.. w domu mam parkiet - 15lta.. wymaga już odnowienia, ale nie do pomyślenia, żebym w nim obcasem dziure zrobiła :evil: :evil: :evil: mnie tu tez jakimś sprzedawcą pachnie :wink:

dario suuper zdjęcie :D

moniskochana ty się tak w swoim awatarku rozpędziłaś, że aż wskoczyłaś na podium!! wielgachne gratulacje!!!! :D :D :D