Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

anja ja to tak szumnie wykończeniem nazwałam, ale konkretnie mam podpisana umowe na tynki wewnętrzne, wylewki, ocieplenie poddasza i wszelką zabudowe k-g (na poddaszu, sufity podwieszane i ewentualne ścianki) oraz ocieplenie i tynki zewnętrzne z opaskami i ścianami z płytki klinkierowej

czekam na ta kosmetyke z utesknieniem :roll: ale p. Józef twierdzi, że wyrobi się do końca czerwca.. a zatem widze szansę, że wigilię spędzimy w nowym domu :D :D :D a zatem: cała moja rodzino podczytująca i niepodczytująca i wszyscy zbłakani wędrowcy - czujcie się zaproszeni!!! (tylko pamiętajcie, że za rok, bo teraz to mi się tyle ludu w moim skromnym M4 nie pomieści :wink: ).. ale się rozmarzyłam :roll:

żeby nie było Skabusia co Ty knujesz jaka wykończeniówka wiosną :evil: wiosną to pan Józef moją chatę ma budować :evil:

taaa.. wiedziałam...

wu nie wiem jak p. Józef ma zamiar zrobić i jedno i drugie, ale wiem jedno - słowny z niego czlek i jak się zobowiązał to zrobi :D :D :D w to wierze i tego się będę trzymać! :D

dobry wieczór

Skabusia żyjesz po pijaństwie :wink:

ello! żyję i mam się dobrze, bo wczoraj było "wypijanie wigoci z domu", a jak stwierdzili górale kobiety w tej intencji pić nie powinny, bo wtedy wilgoć się bedzie trzymać, więc ja o suchym pysku cały dzień :-? :-? :-? za to małżon sie przejął i wypijał ostro.. ale odbiłam sobie na zakupach - mam nowy płaszczyk zimowy :D :D :D

jak wieczorowa pora moja skrzynka mailowa zaczyna szaleć to znak, że wuśka wpadła na forum i biega po dziennikach :D :D :D

ewciu ja tam nie wiem jak p. Józef bedzie robote dzielił.. wiem, że w poprzednich latach prowadził na raz dwie budowy, więc może i tym razem.. tym bardziej, że wrócił trzeci murarz, który u nas zaczynał, a potem zniknął na dłuuugo i dopiero powrócił w ostatnim tygodniu :D a może p. Józef sam odpowie, bo dziś dzwonił, żeby mu namiary na dziennik dać (stęsknił się już chyba za nami :wink: ).. tak pisze jak mi móiwli, a jak będzie - zobaczymy :D :D :D