skaba 24.10.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 http://i38.tinypic.com/nno8wm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.10.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 http://i38.tinypic.com/nno8wm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 wow wiedzialam ze na Was moge liczyc Iza a co wchodzi u Was w sklad wykonczenia z goralami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.10.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 anja ja to tak szumnie wykończeniem nazwałam, ale konkretnie mam podpisana umowe na tynki wewnętrzne, wylewki, ocieplenie poddasza i wszelką zabudowe k-g (na poddaszu, sufity podwieszane i ewentualne ścianki) oraz ocieplenie i tynki zewnętrzne z opaskami i ścianami z płytki klinkierowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 no bo to jest wykonczenie, kafle,parkirty to juz kosmetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.10.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 czekam na ta kosmetyke z utesknieniem ale p. Józef twierdzi, że wyrobi się do końca czerwca.. a zatem widze szansę, że wigilię spędzimy w nowym domu a zatem: cała moja rodzino podczytująca i niepodczytująca i wszyscy zbłakani wędrowcy - czujcie się zaproszeni!!! (tylko pamiętajcie, że za rok, bo teraz to mi się tyle ludu w moim skromnym M4 nie pomieści ).. ale się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 dobry wieczór ja chcem metaxe z colą i dużo lodu do tego żeby nie było Skabusia co Ty knujesz jaka wykończeniówka wiosną wiosną to pan Józef moją chatę ma budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.10.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 żeby nie było Skabusia co Ty knujesz jaka wykończeniówka wiosną wiosną to pan Józef moją chatę ma budować taaa.. wiedziałam... wu nie wiem jak p. Józef ma zamiar zrobić i jedno i drugie, ale wiem jedno - słowny z niego czlek i jak się zobowiązał to zrobi w to wierze i tego się będę trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.10.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 pij spokojnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Skabusia no ja nadzieję mam bo zamorduję jak zawali a tak między nami jaskiniowcami to możesz zapodać ile Cię wykończeniówka wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojmac 25.10.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Znów przegapiłem pijaństwo.Ale to pewnie babski jump był bo nie widać żadnego chłopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.10.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 sie grzecznie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.10.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 tak drinkowałam wczoraj z wami, że usnęłam na kanapie wojmac no właśnie... chłopa nie było i poszłysmy spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 a ja sobie ubzdurałam że dzisiaj niedziela i sie zastanwiam czemu tu cisza caly weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.10.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 a ja sobie ubzdurałam że dzisiaj niedziela i sie zastanwiam czemu tu cisza caly weekend ja rano myślałam, że dziś piatek i do pracy się zerwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 dobry wieczór Skabusia żyjesz po pijaństwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.10.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 oj ja czesto mam w sobote ze sie budze i zrywam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.10.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 dobry wieczór Skabusia żyjesz po pijaństwie ello! żyję i mam się dobrze, bo wczoraj było "wypijanie wigoci z domu", a jak stwierdzili górale kobiety w tej intencji pić nie powinny, bo wtedy wilgoć się bedzie trzymać, więc ja o suchym pysku cały dzień za to małżon sie przejął i wypijał ostro.. ale odbiłam sobie na zakupach - mam nowy płaszczyk zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 dobry wieczór domek wygląda ślicznie Skabusia ja Ci dam 4 miesiące za 4 miesiące to pan Józef ze mną ma cyrograf podpisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.10.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 jak wieczorowa pora moja skrzynka mailowa zaczyna szaleć to znak, że wuśka wpadła na forum i biega po dziennikach ewciu ja tam nie wiem jak p. Józef bedzie robote dzielił.. wiem, że w poprzednich latach prowadził na raz dwie budowy, więc może i tym razem.. tym bardziej, że wrócił trzeci murarz, który u nas zaczynał, a potem zniknął na dłuuugo i dopiero powrócił w ostatnim tygodniu a może p. Józef sam odpowie, bo dziś dzwonił, żeby mu namiary na dziennik dać (stęsknił się już chyba za nami ).. tak pisze jak mi móiwli, a jak będzie - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts