Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam wieczorkiem! ooo ile gości mnie odwiedziło :D :D :D cieszę się, że efekt końcowy wam się podoba.. nieskromnie powiem, że mnie też :wink: na zakończenie p. Józef zamontował jescze halogeny i tak się domowo zrobiło jak światła rozbłysły, że już dni i godziny odliczam, żeby prace zostały wszczęte i żebym mogła zasiąść wieczorową pora na tym tarasie :D

no jasne tylko moja wina że Ci się zapycha :wink:

nie zapycha się, tylko ożywa!!! cały wieczór na to czekam!! :D :D :D

info na PW (ale nikompletne :cry: )

Witam serdecznie forumową koleżankę! 8)

Poczytałam dzienniczek i komentarze, to przyszłam oficjalnie się przywitać. :wink:

Teraz będziemy mogły na "dwóch frontach" się spotykać, hehe :D :D

Oczywiście składam szczere gratulacje z powodu SSO! Pięknie Ci ten domek wyszedł i podbitka miodzio...! 8) Teraz tylko okienka, drzwi i brama i będzie SSZ...

No właśnie, a na kiedy masz okienka zamówione?!

mario witam serdecznie w moich skromnych progach :D :D :D

okna będę zamawiać ostatecznie dopiero w piątek, ale chcemy umówić się na montaz pod koniec lutego.. moja ekipa nie mogła teraz podjąc się wykończeniówki, a uznaliśmy, ze warto na nich poczekać, stąd tez będzie trochę przestoju :cry: ale wszystkim nam przyda się chwila wytchnienia, bo wiele wydarzyło się w naszym życiu przez ten rok i już na rezerwach ciągniemy.. będzie chwila, żeby uprządkować i przemyśleć to i owo :wink:

Doskonale Cię rozumiem, bo jakby nie było to podobny rok mieliśmy, hehe :D :D

A na dobrą ekipę na pewno warto poczekać... :wink:

Nam się udało, bo poleceni goście akurat kończą domek w Jaworznie i w listopadzie przychodzą do nas ocieplać poddasze i robić zabudowę z g-k. A po Nowym Roku myślę, że polecimy z kaflami i całą resztą. Gdyby nie mieli wolnego terminu to przypuszczam, że też byśmy na nich czekali...

Do wiosny czas szybko zleci i nim się obejrzysz, a Pan Józef znowu zawita na Twojej budowie!!! :wink:

no toście się odnalazły po latach :lol: :lol: :lol: :lol:

nawet ja w tym dramacie dostałam rólkę :wink: :lol:

mario - a ta ekipa to będzie miała na wiosne jakiś wolny termin? :wink: tynkarzy namierzyłam takich co to cw też robią. tylko bym chciała z Twoja ekipą cene porównać (niestety już nie wiem ile brali ci Twoi)

skabuniu

jak Ci się udało w ramach SSO zrobić podbitkę? :roll: mi chcą robić na końcu :roll:

skabuniu

jak Ci się udało w ramach SSO zrobić podbitkę? :roll: mi chcą robić na końcu :roll:

przyznam, że to chyba tak "niechcący" wyszło, bo przy podpisywaniu umowy panowie wpisali to do kosztorysu, no i musieli sie z tego wywiązać, a że nie byli pewnie czy do nas wrócą, więc postanowili juz teraz ocieplić ten fragment sciany i zamontować podbitkę :D i ciesze się z tego bardzo :D :D :D ale w większości przypadków podbitkę robią na końcu..