wu 26.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 no jasne tylko moja wina że Ci się zapycha mam nadzieję co dobrze będzie i kurzak trza będzie ostrożnie pisać bo jak pan Józef czytać zacznie to Izuś powiedz ile powiedział za wykończeniówkę oczywście na P.W. jak co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 domek wygląda ślicznie, bardzo ładnie masz zrobioną podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.10.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 cześć. Może i pożegnać się ciężko z góralami ale jakby mi na otarcie łez zostawili takie chałupe to bym już w ogóle nie płakał. Naprawdę ładnie jest a podbitka, mmmmmmmm........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Cześć Kochane Skabuniu pierwsze słyszę że wilgoć z domu się wypija Nic nie straciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ślicznie wygląda domek już na tym etapie A co to będzie dalej Zapowiada się fantastycznie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzień dobry żeby nie było że tylko wieczorem grasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 witam wieczorkiem! ooo ile gości mnie odwiedziło cieszę się, że efekt końcowy wam się podoba.. nieskromnie powiem, że mnie też na zakończenie p. Józef zamontował jescze halogeny i tak się domowo zrobiło jak światła rozbłysły, że już dni i godziny odliczam, żeby prace zostały wszczęte i żebym mogła zasiąść wieczorową pora na tym tarasie no jasne tylko moja wina że Ci się zapycha nie zapycha się, tylko ożywa!!! cały wieczór na to czekam!! info na PW (ale nikompletne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.10.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam serdecznie forumową koleżankę! Poczytałam dzienniczek i komentarze, to przyszłam oficjalnie się przywitać. Teraz będziemy mogły na "dwóch frontach" się spotykać, hehe Oczywiście składam szczere gratulacje z powodu SSO! Pięknie Ci ten domek wyszedł i podbitka miodzio...! Teraz tylko okienka, drzwi i brama i będzie SSZ... No właśnie, a na kiedy masz okienka zamówione?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 mario witam serdecznie w moich skromnych progach okna będę zamawiać ostatecznie dopiero w piątek, ale chcemy umówić się na montaz pod koniec lutego.. moja ekipa nie mogła teraz podjąc się wykończeniówki, a uznaliśmy, ze warto na nich poczekać, stąd tez będzie trochę przestoju ale wszystkim nam przyda się chwila wytchnienia, bo wiele wydarzyło się w naszym życiu przez ten rok i już na rezerwach ciągniemy.. będzie chwila, żeby uprządkować i przemyśleć to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Doskonale Cię rozumiem, bo jakby nie było to podobny rok mieliśmy, hehe A na dobrą ekipę na pewno warto poczekać... Nam się udało, bo poleceni goście akurat kończą domek w Jaworznie i w listopadzie przychodzą do nas ocieplać poddasze i robić zabudowę z g-k. A po Nowym Roku myślę, że polecimy z kaflami i całą resztą. Gdyby nie mieli wolnego terminu to przypuszczam, że też byśmy na nich czekali... Do wiosny czas szybko zleci i nim się obejrzysz, a Pan Józef znowu zawita na Twojej budowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 aaaaa mario ja dopiero zatrybiłam ktoś ty ale mi wstyd i nawet pół dziennika przeczytałam i się ni połapałam.. po Martynce cię poznałam.. no i po słynnych drzwiach tarasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 nadal w szoku jestem, że nie rozpoznałam domku w awatarze.. a przecież nie raz na nego patrzyłam u efilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 No dzięki!!! Toż ja się dziwie co mi tu znowu to samo piszesz, co już gdzie indziej o tym czytałam, ale myślę sobie, że może chcesz się "wypisać", hehe Chociaż ja też dopiero z czasem zajarzyłam, że to Twoja Lawenda... ,no ale i tak trochę szybsza byłam od Ciebie, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 mario moja wiarygodność potwwwwierdzona - to samo napisałam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 na swoją obronę mam tez to, że ukryłas się pod innym nickiem i dopiero niedawno pokumałam, że to pani, a nie pan.. a ja przeciez mam ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 helołjak minal dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 no toście się odnalazły po latach nawet ja w tym dramacie dostałam rólkę mario - a ta ekipa to będzie miała na wiosne jakiś wolny termin? tynkarzy namierzyłam takich co to cw też robią. tylko bym chciała z Twoja ekipą cene porównać (niestety już nie wiem ile brali ci Twoi) skabuniu jak Ci się udało w ramach SSO zrobić podbitkę? mi chcą robić na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 heloł jak minal dzionek? witaj aneczko szybciutko dzień minął.. i zmiana czasu przyczyniła sie do tego, że mam wolny wieczór Mary padła o 18tej, a i Bartek się już uśpił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 skabuniu jak Ci się udało w ramach SSO zrobić podbitkę? mi chcą robić na końcu przyznam, że to chyba tak "niechcący" wyszło, bo przy podpisywaniu umowy panowie wpisali to do kosztorysu, no i musieli sie z tego wywiązać, a że nie byli pewnie czy do nas wrócą, więc postanowili juz teraz ocieplić ten fragment sciany i zamontować podbitkę i ciesze się z tego bardzo ale w większości przypadków podbitkę robią na końcu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts