skaba 27.10.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 heloł tym pieknym powwwitaniem rozpoczełaś 13ta stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 fajnie masz z tą pomyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 13 ? to sie nazywa mieć farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Skabusia dostałam już sporo wiem a jak będziesz wiedzieć więcej to siem wiedzą podzielisz ciekawe jak my się panem Józefem na wiosnę podzielimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Skabusia dostałam już sporo wiem a jak będziesz wiedzieć więcej to siem wiedzą podzielisz ciekawe jak my się panem Józefem na wiosnę podzielimy na pół!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 a jak tniemy w pinie czy w poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 a jak tniemy w pinie czy w poziomie się ustali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 zmykam do łóżeczka, bo jutro przed 6tą wyjeżdżam do Łodzi i cały dzien na pełnych obrotach dobrej nocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dobrej nocy Izuś i szczęśliwej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.10.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 no toście się odnalazły po latach nawet ja w tym dramacie dostałam rólkę mario - a ta ekipa to będzie miała na wiosne jakiś wolny termin? tynkarzy namierzyłam takich co to cw też robią. tylko bym chciała z Twoja ekipą cene porównać (niestety już nie wiem ile brali ci Twoi) skabuniu jak Ci się udało w ramach SSO zrobić podbitkę? mi chcą robić na końcu Skaba najważniejsze, że w końcu zakumałyśmy obie o kogo chodzi, hehe Efilko i pomyśleć, że to na Twoich "włościach" się odnalazłyśmy, hehe Co do ekipy to są to Panowie dwaj, którzy są spod Rzeszowa i wykańczali domek naszym znajomym... Zrobili to bardzo ładnie, dlatego ściągnęliśmy ich do nas! Mogę zapytać czy będą chcieli zostać na Śląsku dłużej...?! A jeśli chodzi o tynki to dobrze, że znalazłaś sobie sprawdzoną ekipę, bo Ci nasi owszem robili bardzo ładnie, ale baaaardzo powoli... A Twój domek to chyba by pół roku tynkowali, że przeprowadzka na Święta Bożego Narodzenia byłyba zagrożona... A co do cen to brali za robociznę 16zł za m2, a my kupowaliśmy materiał. Zmykam śpiu, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.10.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 cześć. Skaba, 9 stów da się przełknąć rozpatrując koszta całej inwestycji, z drugiej jednak strony o każdym nieprzewidzianym wydatku mozna w ten sposób powiedzieć i okazuje sie, że w momencie wprowadzenia tych wydatków co to znikają na tle całości kosztów jest bardzo bardzo dużo tak więc rozumiem. Niech ja dobrze sobie zdam sprawę z pewnych rzeczy. Ty w ramach SSO masz wylewki i podbitkę a w dodatku schody w środku? To wynika z umowy? Mi Witek w ramach swojej pracy wykonał: - ławy fundamentowe i fundament- ściany zewnętrzne i wewnętrzne- strop- schody zewnętrzne - ściany szczytowe i kominy- więźbę i KONIEC!! Czy ja moge prosić koszt robocizny Twoich górali na prv? Chciałbym to porównać z naszymi realiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Skabusia dostałam już sporo wiem a jak będziesz wiedzieć więcej to siem wiedzą podzielisz ciekawe jak my się panem Józefem na wiosnę podzielimy na pół!! ciekawe która weźmie tą myślącą część a która tą z rękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 dzień dobry efilko to nie tak pół to pół jedna bierze od pasa w górę dróga od pasa w dół no chya że tniemy w drugą stronę dandi zanim skabusia to ja Ci powiem bo mamy tą samą ekipę ja w kosztorysie nie mam podbitki tylko ale od fundamentu po dach łącznie z pokryciem schody wewnętrzne zewnetrzne ściany działowe tarasy kominy w całości - generalnie dom postawiony gotowy do kładzenia instalacji tynków wylewek i wstawiania okien na dole bo dachowe to też oni, aha no i oczywiście chudziak i rozłożenie kanalizy przed chudziakiem też ekipa robi orynnowanie i obróbki blacharskie - tyle pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 dandi zanim skabusia to ja Ci powiem bo mamy tą samą ekipę ja w kosztorysie nie mam podbitki tylko ale od fundamentu po dach łącznie z pokryciem schody wewnętrzne zewnetrzne ściany działowe tarasy kominy w całości - generalnie dom postawiony gotowy do kładzenia instalacji tynków wylewek i wstawiania okien na dole bo dachowe to też oni, aha no i oczywiście chudziak i rozłożenie kanalizy przed chudziakiem też ekipa robi orynnowanie i obróbki blacharskie - tyle pamiętam czy ja cenę za to mogę na prv poprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 jasne poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 nie dopisałam że na dachu dachówka wprawdzie cementowa a nie jak u Skabusi ceramiczna ale jednak wiecej roboty niż z blachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 dzień dobry efilko to nie tak pół to pół jedna bierze od pasa w górę druga od pasa w dół no chya że tniemy w drugą stronę no ja właśnie o tym Skabuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.10.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eheheheheheeeeee za tyle to ja się zgodzę. Już mi lepiej. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 cieszę się że Ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 28.10.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Gratulacje podbitka śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts