kropecka 28.10.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 jestem zachwycona robotą twojej ekipy. Straasznie zazdroszczę bezproblemowego przejścia SSO. Domek jest śliczny i super wykonany. Oby tak dalej Aż się poryczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 czemu Kropeczko płakałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 rany julek kropecko co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 29.10.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 no bo zanim zaczęłam budowę też mi się marzyła taka ekipa. Przez moją budowa całkowicie mi obrzydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 czytałam Twoje perypetie. z perspektywy moge Cię zapewnić że o wszystkim zapomnisz. wiec przyjmij radę doświadczonej koleżanki i olewaj każdą taką sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dzień dobry kropeczko mnie na szczęście trafiła się ekipa Skabusi to mnie trzyma na razie w pobliżu optymizmu budowlanego Skaba gdzie sie szwendasz wieści od Kasi mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 czesc wszystkim, pracowac mi sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.10.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 witam wieczorkiem!! jak było do przewidzenia wczoraj po baaardzo męczących wojażach po Łodzi miałam siły dotrzeć jedynie do rodziców i myśl o tym, że miałabym wdrapywać się na 4 pietro z dzieciakami tak mnie osłabiła, że usnęłam u nich o 20tej tym bardziej, że mężunio wyprowadził mi kase z potfela i nawet na małego hamburgera w McDonalds nie miałam (a co! pożalę wam się! niech go wyrzuty sumienia dręczą!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.10.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dandi wiadomość na PW poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.10.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 wu jakie wieści?? jakie wieści? kropeczka zęby zaciskaj i głowa do góry! najważniejsze, że już niedługo zamieszkasz ze swoimi chłopakami w nowym pięknym domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.10.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 czesc wszystkim, pracowac mi sie nie chce mnie dzisiaj tak wzięli od rana w obroty, że nie zdążyłam pomyśleć czy mi się chce czy nie i tak się zapowiada do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 polazly wiesci na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.10.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dandi wiadomość na PW poszła dziękuję - odpisałem równie wylewnie. Skaba a tak by the way to Cię szlag nie trafi przez zimę jak się nic nie będzie działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dzień dobry Skabuś no wymyśl coś wiesz w jakim temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.10.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dandi wiadomość na PW poszła dziękuję - odpisałem równie wylewnie. Skaba a tak by the way to Cię szlag nie trafi przez zimę jak się nic nie będzie działo? pewnie by mnie trafił.. tyle, że coś mi się widzi, że dłuugo oczekiwanego odpoczynku nie będzie dzisiaj było spotkanie z elektrykiem (drugim) - mam już ustalić ostateczną wersję oświetlenia.. we wtorek umawiam "okniarza" i hydraulika.. a miałam taaaakie plany na ten wolny czas a tu trzeba ruszyć do salonów kuchennych i łazienkowych.. a czasu brak - bo z dwójką maluchów to za daleko nie dojadę.. zostają soboty i niedziele- najbliższa wolna będzie za 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.10.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dzień dobry Skabuś no wymyśl coś wiesz w jakim temacie czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.10.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 nie dostaję zadnych powiadomień z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.10.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 nie dostaję zadnych powiadomień z FM a jednak dostaję.. tylko moja skrzynka wrzuciła je do spamu czyżby mój małżonek siła woli to sprawił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Skabuś no coś Ty po co miałby to sprawiać Ty nie marudź tylko lataj za materiałami na wykończenie bo jakby nie patrzeć do Ciebie na parapetówę mam najbliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts