Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

coś mi się widzi, że dłuugo oczekiwanego odpoczynku nie będzie :-?

Długo oczekiwanego...? Nie pitol - jesteś fajna, żywa babka z gatunku tych co w miejscu nie wysiedzą za Chiny więc kokietować to se możesz - wszyscy i tak wiedzą że kochasz adrenalinę.

mam już ustalić ostateczną wersję oświetlenia.. we wtorek umawiam "okniarza" i hydraulika..trzeba ruszyć do salonów kuchennych i łazienkowych..

Tiaaaaa, Każda kobieta to lubi. Moja Złociutka już sobie wizualizuje te wyprawy... i popiskuje z zachwytu jak to będzie fajnie wybierac to wszystko i decydować o tym wszystkim. Wstawiacie okna przed zimą? planujesz palić cały sezon?

z dwójką maluchów to za daleko nie dojadę

Ludzkim wyzyskiem da się wszystko :D Nie macie Wy tam w poblizu babci jakiejś czy cioci, która chętnie spędzi popołudnie ze stonką? Nasz Maciek zostaje na zmianę albo z babcią albo z którymś z naszych przyjaciół a jako, że cioć i wujków pod dostatkiem - pilnują. Wychodzimy z założenia, że kiedyś my im popilnujemy jak będą potrzebować. Dziecię mamy o wysokim faktorze uspołecznienia, więc daje buziaka, robi papa i więcej się rodzicami nie przejmuje.

Skabuś no coś Ty po co miałby to sprawiać :o Ty nie marudź tylko lataj za materiałami na wykończenie bo jakby nie patrzeć do Ciebie na parapetówę mam najbliżej :lol: :D :wink:

patrz wuśka jak ty na mnie działasz!! przeczytałam teraz, a wykonałam rano :D byłam dziś w Chorzowie i po drodze odwiedziłam to i owo.. opisze efekty w dzienniku :wink:

ojjj już się nie mogę tej parapetówy doczekać.. raz, że wreszcie w swoim domu.. a dwa, że licze, że u mnie zagościcie wu, anja - trzymam za słowo!!

Skabuś no coś Ty po co miałby to sprawiać :o Ty nie marudź tylko lataj za materiałami na wykończenie bo jakby nie patrzeć do Ciebie na parapetówę mam najbliżej :lol: :D :wink:

patrz wuśka jak ty na mnie działasz!! przeczytałam teraz, a wykonałam rano :D byłam dziś w Chorzowie i po drodze odwiedziłam to i owo.. opisze efekty w dzienniku :wink:

ojjj już się nie mogę tej parapetówy doczekać.. raz, że wreszcie w swoim domu.. a dwa, że licze, że u mnie zagościcie wu, anja - trzymam za słowo!!

ja bede jak bum cyk cyk :lol:

coś mi się widzi, że dłuugo oczekiwanego odpoczynku nie będzie :-?

Długo oczekiwanego...? Nie pitol - jesteś fajna, żywa babka z gatunku tych co w miejscu nie wysiedzą za Chiny więc kokietować to se możesz - wszyscy i tak wiedzą że kochasz adrenalinę..

wooow jaka diagnoza psychologiczna!! i to po kilku postach :o :o jestem pod wrażeniem.. tym bardziej, że trafiona :wink: rzeczywiście lubię jak się duuuzo dzieje i adrenalinka jest, ale ostatnio tyle się działo (tylko w tym roku: urodziłam drugą niunię, budujemy domek, pracuję na pełny etat i kończe drugie studia 100km od miejsca zamieszkania i w trybie dziennym:wink: ), że miałam nadzieję na chwilę wytchnienia.. nie po to, żeby leżeć odłogiem, ale po to, żeby spokojnie rozejrzeć się dookoła i pozbierać mądrości - co, gdzie jak urządzić.. jadę na rezerwach do tego stopnia, że jak mnie zapytali jak mają zrobić oświetlenie na tarasie to powiedziałam, żeby p. Józef zrobił jak uważa :wink: co dośrodka to już chyba nie przejdzie..

]mam już ustalić ostateczną wersję oświetlenia.. we wtorek umawiam "okniarza" i hydraulika..trzeba ruszyć do salonów kuchennych i łazienkowych..

Tiaaaaa, Każda kobieta to lubi. Moja Złociutka już sobie wizualizuje te wyprawy... i popiskuje z zachwytu jak to będzie fajnie wybierac to wszystko i decydować o tym wszystkim. Wstawiacie okna przed zimą? planujesz palić cały sezon?.

wyprawy uwielbiam, ale jak są wyłącznie eksploracyjne.. jak mam coś wybrać to dostaję białej gorączki.. dlaczego? - przykład w dzienniku... z ubraniami tez tak mam :wink: okien nie wstawiamy.. będa pod koniec lutego

]z dwójką maluchów to za daleko nie dojadę

Ludzkim wyzyskiem da się wszystko :D Nie macie Wy tam w poblizu babci jakiejś czy cioci, która chętnie spędzi popołudnie ze stonką? Nasz Maciek zostaje na zmianę albo z babcią albo z którymś z naszych przyjaciół a jako, że cioć i wujków pod dostatkiem - pilnują. Wychodzimy z założenia, że kiedyś my im popilnujemy jak będą potrzebować. Dziecię mamy o wysokim faktorze uspołecznienia, więc daje buziaka, robi papa i więcej się rodzicami nie przejmuje.

rodzinka jest, ale równie zapracowana :cry: w tygodniu nie ma szans, bo pracujemy i opiekujemy się stonką z mężem na zmianę.. zostają weekendy.. ale soboty do tej pory były przeznaczane na uzupełnianie materiałow budowlanych, a niedziele.. staram się trzymac zasady, że niedziela jest dla dzieciaków (jak to mój małżon przeczyta to się uśmieje :D :D ).. ale dzieciarnia chętna do wyjazdów, więc jak jest ktoś chętny do przygarnięcia dwójki rozrabiaków to baaardzo proszę :wink:

Witaj Skabuniu!

Po Śląsku latasz i dopiero po fakcie się o tym przyznajesz...!!! :( :evil: :(

Piękne płyteczki wypatrzyłaś - możemy sobie łapki podać, bo ja też taka zdolniacha jestem, że zawsze to co najdroższe wybieram, hehe :lol: :lol: A możesz napisać jaka to firma? Bardzo są podobne do moich Le Rable... cenowo niestety też.... :roll: :roll: :roll:

Witaj Skabuniu!

Po Śląsku latasz i dopiero po fakcie się o tym przyznajesz...!!! :( :evil: :( :

wiedziałm, że mi wypomnisz.. wiedziałam.. :cry: :cry: nadrobimy!!

Piękne płyteczki wypatrzyłaś - możemy sobie łapki podać, bo ja też taka zdolniacha jestem, że zawsze to co najdroższe wybieram, hehe :lol: :lol: A możesz napisać jaka to firma? Bardzo są podobne do moich Le Rable... cenowo niestety też.... :roll: :roll: :roll:

płytki zwą się Karat Bronzo Rett., a firma to chyba Alfa Ceramiche.. musimy się kiedyś na wojaże po sklepach razem wybrać! :D