anjamen 30.10.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Skabuś no coś Ty po co miałby to sprawiać Ty nie marudź tylko lataj za materiałami na wykończenie bo jakby nie patrzeć do Ciebie na parapetówę mam najbliżej ja tez sie na parapetowe pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ancyś ale najpierw obiecane odwiedzinki u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.10.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 coś mi się widzi, że dłuugo oczekiwanego odpoczynku nie będzie Długo oczekiwanego...? Nie pitol - jesteś fajna, żywa babka z gatunku tych co w miejscu nie wysiedzą za Chiny więc kokietować to se możesz - wszyscy i tak wiedzą że kochasz adrenalinę. mam już ustalić ostateczną wersję oświetlenia.. we wtorek umawiam "okniarza" i hydraulika..trzeba ruszyć do salonów kuchennych i łazienkowych.. Tiaaaaa, Każda kobieta to lubi. Moja Złociutka już sobie wizualizuje te wyprawy... i popiskuje z zachwytu jak to będzie fajnie wybierac to wszystko i decydować o tym wszystkim. Wstawiacie okna przed zimą? planujesz palić cały sezon? z dwójką maluchów to za daleko nie dojadę Ludzkim wyzyskiem da się wszystko Nie macie Wy tam w poblizu babci jakiejś czy cioci, która chętnie spędzi popołudnie ze stonką? Nasz Maciek zostaje na zmianę albo z babcią albo z którymś z naszych przyjaciół a jako, że cioć i wujków pod dostatkiem - pilnują. Wychodzimy z założenia, że kiedyś my im popilnujemy jak będą potrzebować. Dziecię mamy o wysokim faktorze uspołecznienia, więc daje buziaka, robi papa i więcej się rodzicami nie przejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dzień dobry mój Piotruś też się już połapał i jak widzi że kurtkę biorę pyta "mamusia jedzies" jak mowię tak to przychodzi buziaka daje przytula mówi "kocham cie" robi papa i biegnie się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.10.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Skabuś no coś Ty po co miałby to sprawiać Ty nie marudź tylko lataj za materiałami na wykończenie bo jakby nie patrzeć do Ciebie na parapetówę mam najbliżej patrz wuśka jak ty na mnie działasz!! przeczytałam teraz, a wykonałam rano byłam dziś w Chorzowie i po drodze odwiedziłam to i owo.. opisze efekty w dzienniku ojjj już się nie mogę tej parapetówy doczekać.. raz, że wreszcie w swoim domu.. a dwa, że licze, że u mnie zagościcie wu, anja - trzymam za słowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.10.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Skabuś no coś Ty po co miałby to sprawiać Ty nie marudź tylko lataj za materiałami na wykończenie bo jakby nie patrzeć do Ciebie na parapetówę mam najbliżej patrz wuśka jak ty na mnie działasz!! przeczytałam teraz, a wykonałam rano byłam dziś w Chorzowie i po drodze odwiedziłam to i owo.. opisze efekty w dzienniku ojjj już się nie mogę tej parapetówy doczekać.. raz, że wreszcie w swoim domu.. a dwa, że licze, że u mnie zagościcie wu, anja - trzymam za słowo!! ja bede jak bum cyk cyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Skabuniu ja Cie zabije bylas i nie zajrzałas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.10.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 coś mi się widzi, że dłuugo oczekiwanego odpoczynku nie będzie Długo oczekiwanego...? Nie pitol - jesteś fajna, żywa babka z gatunku tych co w miejscu nie wysiedzą za Chiny więc kokietować to se możesz - wszyscy i tak wiedzą że kochasz adrenalinę.. wooow jaka diagnoza psychologiczna!! i to po kilku postach jestem pod wrażeniem.. tym bardziej, że trafiona rzeczywiście lubię jak się duuuzo dzieje i adrenalinka jest, ale ostatnio tyle się działo (tylko w tym roku: urodziłam drugą niunię, budujemy domek, pracuję na pełny etat i kończe drugie studia 100km od miejsca zamieszkania i w trybie dziennym:wink: ), że miałam nadzieję na chwilę wytchnienia.. nie po to, żeby leżeć odłogiem, ale po to, żeby spokojnie rozejrzeć się dookoła i pozbierać mądrości - co, gdzie jak urządzić.. jadę na rezerwach do tego stopnia, że jak mnie zapytali jak mają zrobić oświetlenie na tarasie to powiedziałam, żeby p. Józef zrobił jak uważa co dośrodka to już chyba nie przejdzie.. ]mam już ustalić ostateczną wersję oświetlenia.. we wtorek umawiam "okniarza" i hydraulika..trzeba ruszyć do salonów kuchennych i łazienkowych.. Tiaaaaa, Każda kobieta to lubi. Moja Złociutka już sobie wizualizuje te wyprawy... i popiskuje z zachwytu jak to będzie fajnie wybierac to wszystko i decydować o tym wszystkim. Wstawiacie okna przed zimą? planujesz palić cały sezon?. wyprawy uwielbiam, ale jak są wyłącznie eksploracyjne.. jak mam coś wybrać to dostaję białej gorączki.. dlaczego? - przykład w dzienniku... z ubraniami tez tak mam okien nie wstawiamy.. będa pod koniec lutego ]z dwójką maluchów to za daleko nie dojadę Ludzkim wyzyskiem da się wszystko Nie macie Wy tam w poblizu babci jakiejś czy cioci, która chętnie spędzi popołudnie ze stonką? Nasz Maciek zostaje na zmianę albo z babcią albo z którymś z naszych przyjaciół a jako, że cioć i wujków pod dostatkiem - pilnują. Wychodzimy z założenia, że kiedyś my im popilnujemy jak będą potrzebować. Dziecię mamy o wysokim faktorze uspołecznienia, więc daje buziaka, robi papa i więcej się rodzicami nie przejmuje. rodzinka jest, ale równie zapracowana w tygodniu nie ma szans, bo pracujemy i opiekujemy się stonką z mężem na zmianę.. zostają weekendy.. ale soboty do tej pory były przeznaczane na uzupełnianie materiałow budowlanych, a niedziele.. staram się trzymac zasady, że niedziela jest dla dzieciaków (jak to mój małżon przeczyta to się uśmieje ).. ale dzieciarnia chętna do wyjazdów, więc jak jest ktoś chętny do przygarnięcia dwójki rozrabiaków to baaardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.10.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Skabuniu ja Cie zabije bylas i nie zajrzałas???? efilko służbowo mnie w tamte strony pognało.. i przepustkę z domu miałam tylko do 15tej, ale jeszcze nie raz w tamte strony zajrzę - im bliżej wykończeniówki tym częściej a zresztą chętnie się specjalnie wybiorę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 telepatia czy cóś płytki istna poezja ale tak to na parszywym świecie jest że jak coś jest cudne to cena jest poza zasięgiem normalnego człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.10.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 telepatia czy cóś płytki istna poezja ale tak to na parszywym świecie jest że jak coś jest cudne to cena jest poza zasięgiem normalnego człowieka na pewno telepatia!! własnie zajrzałam do skrzynki z myślą o tobię bo już godzina WU się zbliżała, a tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 godzina WU uzależniona jest od wytrwałości mojego małego Skarbusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.10.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 aprops Wu to wczoraj jechal przede mna samochod z rejestracja WU 87654 czy jakos tak, usmiechnelam sie pod nosem i zamrugalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ancymonku kiedy mnie odwiedzisz pytam jeszcze uprzejmie już kolejny raz bo Piotruś Ani zapomnieć nie może i co odmrugał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.10.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 moje dzieciaki szaleją.. Marysia usypia o 18tej, a Bartek przed 21 rano jest gorzej.. ale rano obstawia tata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ancymonku kiedy mnie odwiedzisz pytam jeszcze uprzejmie już kolejny raz bo Piotruś Ani zapomnieć nie może i co odmrugał són moja kochana, odmrugal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 wolę very són no patrzaj jaki miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.10.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Witaj Skabuniu! Po Śląsku latasz i dopiero po fakcie się o tym przyznajesz...!!! Piękne płyteczki wypatrzyłaś - możemy sobie łapki podać, bo ja też taka zdolniacha jestem, że zawsze to co najdroższe wybieram, hehe A możesz napisać jaka to firma? Bardzo są podobne do moich Le Rable... cenowo niestety też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2008 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witaj Skabuniu! Po Śląsku latasz i dopiero po fakcie się o tym przyznajesz...!!! : wiedziałm, że mi wypomnisz.. wiedziałam.. nadrobimy!! Piękne płyteczki wypatrzyłaś - możemy sobie łapki podać, bo ja też taka zdolniacha jestem, że zawsze to co najdroższe wybieram, hehe A możesz napisać jaka to firma? Bardzo są podobne do moich Le Rable... cenowo niestety też.... płytki zwą się Karat Bronzo Rett., a firma to chyba Alfa Ceramiche.. musimy się kiedyś na wojaże po sklepach razem wybrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.11.2008 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 wybieramy się pomału do rodziny i na objazd, a zatem miłego dnia wszystkim życzę!! bezpiecznych podrózy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts