Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

na tej płytce są kropelki wody i kryształki.. i wogóle mnie nie obchodzi czy trudno jest to utrzymać w czystości.. cuuudnie się to mieni!

a teraz na ziemię - kosztowały coś ponad 200zł/m2, a za 4 płytki ozdobne - cos ponad 1000zł :cry: :cry: :cry: :cry:

oprócz tych płytek wybrałam też baterię umywalkową za 2,5 tys., a do niej bateria prysznicowa za 11 (niestety z trzema zerami).. ma się to oko!!

ale żeby mój wiernie podczytujący mąż się nie załamał na pocieszenie powiem, że

Wiernie podczytujący mężu Skaby - weź Ty tej swojej starej przylej patelnią porządnie dla przykładu. Kobita to taki gad że jak już się natyramy na nadgodzinach żeby ukochanej zrobić przyjemność i kafle będą na ścianach to polezie do koleżanki na kawę, zobaczy ładniejsze i te za milion dolarów już nie będą sie tak pieknie mieniły, juz te krysztalki przygasną itd. No i oczywiście to wszystko to wina czyja? Chłopa.

powiem Ci ze te plytki mnie powalily zupelnie na kolana, i moja koncepcja lazienki upadla :wink:

mnie też :roll:

koncepcja łazienki natomiast zmienia się u mnie raz na 4 dni więc już przywykłam :lol:

skaba ale za co oni chcą tyle kasy :o w głowach się tym handlarzom płytek poprzewracało :roll:

Witaj Skabuniu!

Po Śląsku latasz i dopiero po fakcie się o tym przyznajesz...!!! :( :evil: :( :

wiedziałm, że mi wypomnisz.. wiedziałam.. :cry: :cry: nadrobimy!!

Skabuniu trzymam Cię za słowo!!! 8) 8) 8)

płytki zwą się Karat Bronzo Rett., a firma to chyba Alfa Ceramiche.. musimy się kiedyś na wojaże po sklepach razem wybrać! :D

Dzięki za płyteczki! Napisz mi jeszcze proszę gdzie to cudo wypatrzyłaś!

A co do wojaży po sklepach jestem jak najbardziej za!!!!

Najlepiej w jakąś sobotę, co Ty na to?! Może ktoś się jeszcze przyłączy...? 8) :wink:

Wiernie podczytujący mężu Skaby - weź Ty tej swojej starej przylej patelnią porządnie dla przykładu. Kobita to taki gad że jak już się natyramy na nadgodzinach żeby ukochanej zrobić przyjemność i kafle będą na ścianach to polezie do koleżanki na kawę, zobaczy ładniejsze i te za milion dolarów już nie będą sie tak pieknie mieniły, juz te krysztalki przygasną itd. No i oczywiście to wszystko to wina czyja? Chłopa.

uwaga!!! podżeganie do przemocy!!!

oooo wypraszam tu sobie!! ja tyram równie cięzko jak mój najmilejszy małżonek, który ma kategoryczny zakaz pozostawania w pracy dłuzej niż 8 godzin dziennie! i tego sie trzyma!

ale myślę, że i tak patelnią mi przyleje jak go będę próbowała do tych kafli przekonać... dlatego nie próbuję :wink:

powiem Ci ze te plytki mnie powalily zupelnie na kolana, i moja koncepcja lazienki upadla :wink:

mnie też :roll:

koncepcja łazienki natomiast zmienia się u mnie raz na 4 dni więc już przywykłam :lol:

skaba ale za co oni chcą tyle kasy :o w głowach się tym handlarzom płytek poprzewracało :roll:

cały czas się nad tym zastanawiam :-? :-? :-? :-?

Dzięki za płyteczki! Napisz mi jeszcze proszę gdzie to cudo wypatrzyłaś!

A co do wojaży po sklepach jestem jak najbardziej za!!!!

Najlepiej w jakąś sobotę, co Ty na to?! Może ktoś się jeszcze przyłączy...? 8) :wink:

ello! płytki są w Dagmie.. a gdzie są Le Rable?? ci co widzieli i jedne i drugie mówią, że te drugie ładniejsze - chciałabym je zobaczyć :wink:

mnie tez najlepiej pasuje sobota (tylko nie ta najbliższa, bo wyjeżdżamy).. ustalmy jakie sklepy chcemy nawiedzić to może wu albo efilka się skusi na wspólne wojażowanie :wink: a może jesczze ktoś..

a propos pracy i pracoholizmu, to Dejw wczoraj mowi mi ze od srody do piatku jest w Hannoverze, dzis dzwoni przed poludniem, ze musi jechac juz dzisiaj do piatku,

nawet mu buziora w nosek nie dalam na pozegnanie, bo rano na 6 na silownie poszedl jak jeszcze spalam :cry:

a na zakupy bym sie wybrala i niekoniecznie po kafelki :wink:

a czemu nie skorzystasz z projektantów w decoline?

co prawda ceny kuchni powalają ale projekty mają zarypiste

swoją drogą sama jestem w trakcie (czytaj: jeszcze nie zaczęłam) wątku o kuchniach http://forum.muratordom.pl/gdzie-kupujecie-kupiliscie-meble-do-kuchni,t25620.htm