anjamen 01.11.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 powiem Ci ze te plytki mnie powalily zupelnie na kolana, i moja koncepcja lazienki upadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.11.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 na tej płytce są kropelki wody i kryształki.. i wogóle mnie nie obchodzi czy trudno jest to utrzymać w czystości.. cuuudnie się to mieni! a teraz na ziemię - kosztowały coś ponad 200zł/m2, a za 4 płytki ozdobne - cos ponad 1000zł oprócz tych płytek wybrałam też baterię umywalkową za 2,5 tys., a do niej bateria prysznicowa za 11 (niestety z trzema zerami).. ma się to oko!! ale żeby mój wiernie podczytujący mąż się nie załamał na pocieszenie powiem, że Wiernie podczytujący mężu Skaby - weź Ty tej swojej starej przylej patelnią porządnie dla przykładu. Kobita to taki gad że jak już się natyramy na nadgodzinach żeby ukochanej zrobić przyjemność i kafle będą na ścianach to polezie do koleżanki na kawę, zobaczy ładniejsze i te za milion dolarów już nie będą sie tak pieknie mieniły, juz te krysztalki przygasną itd. No i oczywiście to wszystko to wina czyja? Chłopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 powiem Ci ze te plytki mnie powalily zupelnie na kolana, i moja koncepcja lazienki upadla mnie też koncepcja łazienki natomiast zmienia się u mnie raz na 4 dni więc już przywykłam skaba ale za co oni chcą tyle kasy w głowach się tym handlarzom płytek poprzewracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witaj Skabuniu! Po Śląsku latasz i dopiero po fakcie się o tym przyznajesz...!!! : wiedziałm, że mi wypomnisz.. wiedziałam.. nadrobimy!! Skabuniu trzymam Cię za słowo!!! płytki zwą się Karat Bronzo Rett., a firma to chyba Alfa Ceramiche.. musimy się kiedyś na wojaże po sklepach razem wybrać! Dzięki za płyteczki! Napisz mi jeszcze proszę gdzie to cudo wypatrzyłaś! A co do wojaży po sklepach jestem jak najbardziej za!!!! Najlepiej w jakąś sobotę, co Ty na to?! Może ktoś się jeszcze przyłączy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzień dobry Skabusia już minęły 3 dni listopada zostało Ci jeszcze 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a to tu była ta dyskusja o spadających kafelkach właśnie miałam napisać że je w Dagmie widziałam obstaję nadal przy le rable. no ale przecież nie możemy wszystkie takich mieć nie moge się doczekać na Wasze aranżacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 hej hej! wu pamiętam.. pamiętam.. efilko La relable jeszcze nie widziałam, więc kto wie.. (zresztą wogóle niewiele jeszcze widziałam ) choc patrząc po cenach nie będę mieć ani jednych ani drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Wiernie podczytujący mężu Skaby - weź Ty tej swojej starej przylej patelnią porządnie dla przykładu. Kobita to taki gad że jak już się natyramy na nadgodzinach żeby ukochanej zrobić przyjemność i kafle będą na ścianach to polezie do koleżanki na kawę, zobaczy ładniejsze i te za milion dolarów już nie będą sie tak pieknie mieniły, juz te krysztalki przygasną itd. No i oczywiście to wszystko to wina czyja? Chłopa. uwaga!!! podżeganie do przemocy!!! oooo wypraszam tu sobie!! ja tyram równie cięzko jak mój najmilejszy małżonek, który ma kategoryczny zakaz pozostawania w pracy dłuzej niż 8 godzin dziennie! i tego sie trzyma! ale myślę, że i tak patelnią mi przyleje jak go będę próbowała do tych kafli przekonać... dlatego nie próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 powiem Ci ze te plytki mnie powalily zupelnie na kolana, i moja koncepcja lazienki upadla mnie też koncepcja łazienki natomiast zmienia się u mnie raz na 4 dni więc już przywykłam skaba ale za co oni chcą tyle kasy w głowach się tym handlarzom płytek poprzewracało cały czas się nad tym zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzięki za płyteczki! Napisz mi jeszcze proszę gdzie to cudo wypatrzyłaś! A co do wojaży po sklepach jestem jak najbardziej za!!!! Najlepiej w jakąś sobotę, co Ty na to?! Może ktoś się jeszcze przyłączy...? ello! płytki są w Dagmie.. a gdzie są Le Rable?? ci co widzieli i jedne i drugie mówią, że te drugie ładniejsze - chciałabym je zobaczyć mnie tez najlepiej pasuje sobota (tylko nie ta najbliższa, bo wyjeżdżamy).. ustalmy jakie sklepy chcemy nawiedzić to może wu albo efilka się skusi na wspólne wojażowanie a może jesczze ktoś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.11.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a propos pracy i pracoholizmu, to Dejw wczoraj mowi mi ze od srody do piatku jest w Hannoverze, dzis dzwoni przed poludniem, ze musi jechac juz dzisiaj do piatku, nawet mu buziora w nosek nie dalam na pozegnanie, bo rano na 6 na silownie poszedl jak jeszcze spalam a na zakupy bym sie wybrala i niekoniecznie po kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 skabuniuja się piszę(mam nadzieję - bo z lubym i kruszką to nigdy nie wiadomo czy można się na 100% umówić)le rable są w TTW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 anja u nas jest lekka zamiana ról.. mąż ma regularne pracę od poniedziałku dio piątku 8 godzin dziennie.. ja niby też, ale ostatnio dość często wyjeżdżam (co mi akurat zupełnie nie przeszkadza ) a na zakupy.. PRZYBYWAJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 skabuniu ja się piszę (mam nadzieję - bo z lubym i kruszką to nigdy nie wiadomo czy można się na 100% umówić) le rable są w TTW SUUUPER!! u nas też różnie z dzieciorami bywa, ale poradzimy sobie to co? następna sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ja chętnie tylko jeszcze muszę lubego w kruszke ubrać - dzisiaj już tego nie załatwię bo padł był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 efilko poczekamy jesczze na Anię i zaczniemy męzów wałkować a tymczasem zapytne cie czy mogłabyś mi polecić jakies ciekawe miejsca, gdzie mogłabym podejrzeć kuchnie?? dostałam baaardzo wstepny projekt i jakoś nie powalił mnie na ziemie.. musze jesczze poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a czemu nie skorzystasz z projektantów w decoline? co prawda ceny kuchni powalają ale projekty mają zarypiste swoją drogą sama jestem w trakcie (czytaj: jeszcze nie zaczęłam) wątku o kuchniach http://forum.muratordom.pl/gdzie-kupujecie-kupiliscie-meble-do-kuchni,t25620.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a mnie to na zakupy nikt zabrać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.11.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a mnie to na zakupy nikt zabrać nie chce ty mi tu nie ślim tylko przeczytaj mój post z godziny 21:42..NO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts