wu 03.11.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a w który miejscu ten post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Skabusia Ty weź sobie zegaek przestaw bo to 20:42 była teraz doczytałam no czamu ni może babcia się da wrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.11.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Witam wieczorkiem! Widzę, że niezła ekipa na przyszłą sobotę (tzn. 15-go) się szykuje! Skabuniu mi oczywiście pasi i jeśli dzieciaczki nie pokrzyżują nam planów, czytaj się nie rozchorują, to jesteśmy umówione! A co do kuchni to duży wybór jest właśnie w TTW Opex i Roździeniu! Ja powoli też przymierzam się do tematu, bo łazienki mają się ku końcowi...na szczęście... Podobają mi się też kuchnie z firmy Atlas. Skoro Efilka tak zachwala to przejadę się też do Altusa i zobaczę co mi w Decoline wymyślą... No a LeRable możesz zobaczyć w TTW Opex w Combikolu - zaraz przy wejściu jest zrobiona łazieneczka z tymi płytkami! Właśnie tam miało miejsce moje zakochanie od pierwszego spojrzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 i tak patelnią mi przyleje jak go będę próbowała do tych kafli przekonać... dlatego nie próbuję O - jedna co mądrze gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 witanko, przypomnial mi sie kawal apropos patelni zona zmywa gary maz pyta -co robisz? -skrobie po teflonie. a na to oburzony maż -sama jestes poteflon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Skabusia Ty weź sobie zegaek przestaw bo to 20:42 była teraz doczytałam no czamu ni może babcia się da wrobić wusiu to nie wina Skabuni ja też widzę z godzinną różnicą godzine napisania postu anja kawał rewelacja Ty poteflonie jeden! (to do żadnej z Was ofkors, ale brzmi super) dziewczyny możemy się umówić np. w Rozdzieniu i potem pojechać jednym autkiem mario ta wystawka jest okropna. ja też padłam dokładnie w tym miejscu. ale to nie wina wystawki tylko kafli na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 04.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam wtorkowoi od razu gratuluję domku , bardzo mi się podoba bo to coś w moim stylu.Dachówka poprostu cudo ,będę śledzić dziennik i czekam na dalsze zdjęcia z placu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.11.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 [ dziewczyny możemy się umówić np. w Rozdzieniu i potem pojechać jednym autkiem mario ta wystawka jest okropna. ja też padłam dokładnie w tym miejscu. ale to nie wina wystawki tylko kafli na szczęście Dopiero teraz zajrzałam do Ciebie Skabusiu (nie dostaję żadnych powiadomień z FM, wrrr), u tu już pierwsze organizacyjne ustalenia...! Myślę Efilko, że to dobry pomysł z tymi autkami! Napisz mi jeszcze tylko proszę gdzie możemy zobaczyć Twoje płytki na parter, chyba Cesare Almond - o ile dobrze pamiętam - obstawiam, że w Quadro w Rawie..?! A co do kafli to zobacz jakie muszą być piękne, skoro w takiej łazience i tak przykuwają uwagę..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ależ masz pamięć. są naprzeciwko agaty. w sklepie na a (markotka jest wtajemniczona i pamięta nazwę - ja jakoś nie mogę sobie przypomnieć - zresztą sklep wart odwiedzenia mimo że strasznie zapyziały to kafle niektóre że hohoho) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.11.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 No to mnie tera zażyłaś, bo nawet nie wiedziałam, że tam jakiś sklep jest z kaflami, a przejeżdżam tam bardzo często.... Proszę wpisać w sobotę na listę, bo chętnie zobaczę co tam jest fajnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dzień dobry znaczy siem silna grupa pod wezwaniem się szykuje na 15-go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.11.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mamy nadzieję, że dołączysz Wusiu...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mamy nadzieję, że dołączysz Wusiu...! jak mnie jaka cholera wcześniej nie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 witam wieczorkiem! mario, efilko dziękuję za namiary na kuchnie musze pozwiedzać i wybrac coś ciekawego.. gust ma lekko spaczony, bo kilka lat temu moi rodzice robili u siebie kuchnie z mebli włoskich i do tej pory mi się bardzo podoba, ale cena nie dla mnie, a podróby.. no cóż.. widać, że podróby dziewczyny mam nadzieję, że nasz plan wypali! ja już mężowi zakomunikowałam.. nie wniósł zastrzeżeń (pewnie doetchnął z ulgą, że go nigdzie nie ciągnę ) anja ty to zawsze umiesz humor poprawić rossa miło cię u mnie widzieć zapraszam!!! chętnie popędzę z rewizytą wu ty nam się żadnymi cholerami od wyjazdu nie wymigasz!! nagrywaj babcie i pędzimy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Skabusia się nie wymiguję mogę nie mieć czym mogę nie mieć z kim Piotruli zostawić no i może mnie co wysoce prawdopodobne trafić nagla cholera ale Ty kobieto nie zagaduj masz już tylko w zasadzie 25 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.11.2008 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Skabusia się nie wymiguję mogę nie mieć czym mogę nie mieć z kim Piotruli zostawić no i może mnie co wysoce prawdopodobne trafić nagla cholera ale Ty kobieto nie zagaduj masz już tylko w zasadzie 25 dni żadnego problemu nie widzę! czym? no jasne, że pojedziemy razem! z Kim? najwyżej Piotruś pojedzie z nami.. w końcu będzie pięć cioć to sobie jakoś poradzimy.. a na cholery to uważaj! choć i tak o większa ode mnie trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Skabusia pocieszaj mnie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 witam wieczorkiem! mario, efilko dziękuję za namiary na kuchnie musze pozwiedzać i wybrac coś ciekawego.. gust ma lekko spaczony, bo kilka lat temu moi rodzice robili u siebie kuchnie z mebli włoskich i do tej pory mi się bardzo podoba, ale cena nie dla mnie, a podróby.. no cóż.. widać, że podróby dziewczyny mam nadzieję, że nasz plan wypali! ja już mężowi zakomunikowałam.. nie wniósł zastrzeżeń (pewnie doetchnął z ulgą, że go nigdzie nie ciągnę ) No to będziesz miała Skabusiu niezłego zgryza z tą kuchnią.... Nie zazdraszczam... A co do spotkania, to ja też mam nadzieję, że uda nam się spotkać! Mój Małżon również poinformowany że dorabia za opiekunkę w przyszłą sobotę, ale nawet nie protestował... Chyba też zadowolony, że nie musi ze mną po tych sklepach biegać, bo tego nie cierpi, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mój luby uwielbia ze mną latać i wybierać więc czuje się zdetronizowany także protestował głośno zarzekając się że on z Kruszką nie zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts