Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam wieczorkiem! :wink:

Widzę, że niezła ekipa na przyszłą sobotę (tzn. 15-go) się szykuje! :D :D :D

Skabuniu mi oczywiście pasi i jeśli dzieciaczki nie pokrzyżują nam planów, czytaj się nie rozchorują, to jesteśmy umówione! :wink: 8)

A co do kuchni to duży wybór jest właśnie w TTW Opex i Roździeniu! Ja powoli też przymierzam się do tematu, bo łazienki mają się ku końcowi...na szczęście... Podobają mi się też kuchnie z firmy Atlas. Skoro Efilka tak zachwala to przejadę się też do Altusa i zobaczę co mi w Decoline wymyślą... :roll:

No a LeRable możesz zobaczyć w TTW Opex w Combikolu - zaraz przy wejściu jest zrobiona łazieneczka z tymi płytkami! 8) 8) 8) Właśnie tam miało miejsce moje zakochanie od pierwszego spojrzenia....

Skabusia Ty weź sobie zegaek przestaw bo to 20:42 była :lol: teraz doczytałam :D no czamu ni może babcia się da wrobić :wink:

wusiu

to nie wina Skabuni

ja też widzę z godzinną różnicą godzine napisania postu

anja

kawał rewelacja

Ty poteflonie jeden! (to do żadnej z Was ofkors, ale brzmi super)

dziewczyny

możemy się umówić np. w Rozdzieniu i potem pojechać jednym autkiem

mario

ta wystawka jest okropna. ja też padłam dokładnie w tym miejscu. ale to nie wina wystawki tylko kafli na szczęście

[

dziewczyny

możemy się umówić np. w Rozdzieniu i potem pojechać jednym autkiem

mario

ta wystawka jest okropna. ja też padłam dokładnie w tym miejscu. ale to nie wina wystawki tylko kafli na szczęście

Dopiero teraz zajrzałam do Ciebie Skabusiu (nie dostaję żadnych powiadomień z FM, wrrr), u tu już pierwsze organizacyjne ustalenia...! 8) :wink:

Myślę Efilko, że to dobry pomysł z tymi autkami! :wink:

Napisz mi jeszcze tylko proszę gdzie możemy zobaczyć Twoje płytki na parter, chyba Cesare Almond - o ile dobrze pamiętam - obstawiam, że w Quadro w Rawie..?!

A co do kafli to zobacz jakie muszą być piękne, skoro w takiej łazience i tak przykuwają uwagę..! :wink:

witam wieczorkiem!

mario, efilko dziękuję za namiary na kuchnie :D musze pozwiedzać i wybrac coś ciekawego.. gust ma lekko spaczony, bo kilka lat temu moi rodzice robili u siebie kuchnie z mebli włoskich i do tej pory mi się bardzo podoba, ale cena nie dla mnie, a podróby.. no cóż.. widać, że podróby :cry:

dziewczyny mam nadzieję, że nasz plan wypali! ja już mężowi zakomunikowałam.. nie wniósł zastrzeżeń (pewnie doetchnął z ulgą, że go nigdzie nie ciągnę :wink: )

anja ty to zawsze umiesz humor poprawić :D :D :D :D

rossa miło cię u mnie widzieć :D :D zapraszam!!! chętnie popędzę z rewizytą :D

wu ty nam się żadnymi cholerami od wyjazdu nie wymigasz!! nagrywaj babcie i pędzimy!!

Skabusia się nie wymiguję mogę nie mieć czym mogę nie mieć z kim Piotruli zostawić no i może mnie co wysoce prawdopodobne trafić nagla cholera :wink:

ale Ty kobieto nie zagaduj masz już tylko w zasadzie 25 dni :lol: :wink:

żadnego problemu nie widzę! czym? no jasne, że pojedziemy razem! z Kim? najwyżej Piotruś pojedzie z nami.. w końcu będzie pięć cioć to sobie jakoś poradzimy.. a na cholery to uważaj! choć i tak o większa ode mnie trudno :wink:

witam wieczorkiem!

mario, efilko dziękuję za namiary na kuchnie :D musze pozwiedzać i wybrac coś ciekawego.. gust ma lekko spaczony, bo kilka lat temu moi rodzice robili u siebie kuchnie z mebli włoskich i do tej pory mi się bardzo podoba, ale cena nie dla mnie, a podróby.. no cóż.. widać, że podróby :cry:

dziewczyny mam nadzieję, że nasz plan wypali! ja już mężowi zakomunikowałam.. nie wniósł zastrzeżeń (pewnie doetchnął z ulgą, że go nigdzie nie ciągnę :wink: )

No to będziesz miała Skabusiu niezłego zgryza z tą kuchnią.... Nie zazdraszczam...:roll: :roll: :roll:

A co do spotkania, to ja też mam nadzieję, że uda nam się spotkać! Mój Małżon również poinformowany że dorabia za opiekunkę w przyszłą sobotę, ale nawet nie protestował... Chyba też zadowolony, że nie musi ze mną po tych sklepach biegać, bo tego nie cierpi, hehe :lol: :lol: :lol: