mario31 05.11.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam! Ewciu, ale rozumiem, że w końcu dał się przekonać...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 nie mam zamiaru przekonywać sam sie zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dobry wieczór Skabuś paskudo jedna kiedy zamierzassz mnie wreszcie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 wusiu zjawię się na pewno, ale dopiero pod koniec listopada.. póki co weekendy sa obstawione a w tygodniu to wiesz jak jest.. no chyba, ze uda się coś wykręcić wczesniej to czym prędzej doniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 eee nooo.. nie smutaj mi tu.. to już niedługo!! a wczesniej - wspólne zwiedzanie sklepów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 jak mnie mama puści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 jak mnie mama puści drąż temat!! bo ci nie odpuszczę i odprowadzę cię do domu na kąpanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no jak wyjdę z rana a wrócę na 20-tą to mnie mama zatłucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.11.2008 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no jak wyjdę z rana a wrócę na 20-tą to mnie mama zatłucze raz się żyje!! to zabieramy Piotrusia i w drogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ja raz byłam z Kruszką. nie wiem jak udało nam się wtedy kafle wybrać. jedno oglądalo a drugie w przelocie biegnąc za Kruszką kiwało głową na tak lub nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.11.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ja raz byłam z Kruszką. nie wiem jak udało nam się wtedy kafle wybrać. jedno oglądalo a drugie w przelocie biegnąc za Kruszką kiwało głową na tak lub nie u nas każdy ma swojego łobuza do pilnowania.. no i właśnie dlatego kafle nie wybrane.. jak i wszystko inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.11.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Witaj Skabusia! Masz jeszcze kupę czasu, więc nawet jakbyś miała z całą rodzinką latać to zdążysz...! Tyle że ździebko męczące by to było, więc jak się domyślam uśmiechniecie się ładnie do dziadków i będzie po sprawie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.11.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 zaczęłam czytać dzienniki.. oblookałam piekne łazienki mario i nie mam siły nic napisac.. miałam baaardzo intensywne dwa dni w pracy i padam na pysk.... w związku z tym mówie: do jutra! i oddalam się do łóżeczka (dziś mam ten luksus, bo mąż w domu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 W takim razie dobrej nocki Skabusiu! I pomyśl, że już lada moment dłuuugi weekend, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dobry wieczór u mnie chyba jak już to sie tak właśnie skończy że będę musiała Piotrusia zabrać moja mama ma w sumie trójkę dzieciaków na głowie mojego lat niecałe 2 ( jak to brzmi ) mojego siostrzeńca niecałe 3 latka i siostrzenicę po wyrwaniu 3 migdała i jeszcze obiadki gotuje wcale się nie dziwię że nie miałab y ochoty jeszcze w sobotę spędzić całego dnia na pilnowaniu urwisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.11.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 W takim razie dobrej nocki Skabusiu! I pomyśl, że już lada moment dłuuugi weekend, papatki hej hej!! tylko ta myśl utrzymała mnie dzisiaj przy zyciu ale jutro wyjeżdżamy na dwa dni i trzeba się trochę przygotować, a sił brak.. strrrrasznie boli mnie głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.11.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 wusiu ja tez się mamie nie dziwię, że nie chciałaby jeszcze w sobotę siedziec z dzieciaczkami.. Piotruś jest przesłodki, ale jednak z trójką łatwo nie jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dobry wieczór powiem nawet że cięzko dlatego specjalnie się na ten wyjazd nie nastawiam gdzie jedziecie przyznaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.11.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 właśnie dziewczyny - gdzie jedziemy?? z ustaleń to zakodowałam, że spotykamy się w Rozdzieniu.. i co dalej?? prosze uwzględnić oględziny Le Rable!! tego nie odpuszczę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts