efilo 07.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 le rable zobaczymy na pewno bo są w jednym z najwiekszych skupisk sklepow łazienkowych województwie wiec tam nie pojechac to jakby nigdzie nie być ja proponuje: sanimex - rozdzień (choć zostawiłabym go na koniec - jak czasu starczy bo tam mały wybór jest a przynajmniej nam jakoś nie przypadł do gustu) trzy sklepy w TTW rawa dagma w agacie i sklep vis-a-vis z reflexem co Wy na to? kolejność obojętna jeśli anji się uda do nas dotrzeć (spróbowało by się jej nie udać) to proponuję jednak się spotkać pod rawą - o tyle sensowniej że z A4 najbliżej. no i można spokojnie samochody zostawić bo to przyjemny parking i nie pada. myślałam też o agacie ale potem trudniej by było się do rawy wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.11.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 lista sklepów jak najbardziej mi odpowiada! czy dobrze kojarze, że rawa to ten sklep przy Ikei czy coś plątam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 bardzo dobrze kojarzysz Skabuniu. Parking podziemny mają wspólny tylko do rawy się przejeżdża troszkę bardziej wgłąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 postaram sie ale nie obiecuje mowimy caly czas o nastepnej sobocie? jutro jade do warszafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.11.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 to już wszystko jasne! byłam tam kiedyś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.11.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 anja tak tak.. o nastepnej sobocie.. ja też jutro jadę bliżej centrum fajnie by było poszwędać się razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.11.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 wusia a ty czegóż mi tu łzy lejesz? uśmiech poprosze! głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no jak nie płakać jak sobie pojedziecie na szwendanko będziecie cuda oglądać nie dość że już superanckie towarzystwo jest to jak Ania jeszcze dołączy to już bajka będzie a ja będę siedzieć domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witam! Od jakiegos czasu slędzę Wasz dziennik, bardzo fajny dom i solidnie i bardzo porządnie budowany . Gratulacje! Mam małe pytanko, jaką planujecie wysokość ściany kolankowej??? Ja mam ok 60 cm a ciekaw jestem jak to u was będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 postaram sie ale nie obiecuje mowimy caly czas o nastepnej sobocie? jutro jade do warszafki anja Ty się nie baw w Mahometa tylko śmigaj tą jedną z niewielu sensownych dróg w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.11.2008 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witam! Od jakiegos czasu slędzę Wasz dziennik, bardzo fajny dom i solidnie i bardzo porządnie budowany . Gratulacje! Mam małe pytanko, jaką planujecie wysokość ściany kolankowej??? Ja mam ok 60 cm a ciekaw jestem jak to u was będzie. witam witam!! i dziękuje w sprawie ścianki odpowiem tak: właściwa ścianka kolankowa ma 32 cm (wszyscy marudza, że to największy mankament tego projektu - mnie akurat nie pzreszkadzało ), ale w projekcie jest zaplanowana ściana wewnętrza, która ma miec około 120cm.. w tej przestrzeni między ściankami puścimy instalacje.. ale cały czas dyskutujemy czy zachować te 120cm, bo wydaje i się, ze to za dużo.. tez myślałam o 60cm.. jak to oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.11.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 W takim razie dobrej nocki Skabusiu! I pomyśl, że już lada moment dłuuugi weekend, papatki hej hej!! tylko ta myśl utrzymała mnie dzisiaj przy zyciu ale jutro wyjeżdżamy na dwa dni i trzeba się trochę przygotować, a sił brak.. strrrrasznie boli mnie głowa Witam wieczorową, a raczej nocną porą...! My też wyjeżdżamy do moich rodziców na te parę dni, więc musiałam spakować całą rodzinkę, położyć dwie myszki spać, bo Mężul na pępkowym u naszych przyjaciół... Ale w końcu dałam radę, ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.11.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 le rable zobaczymy na pewno bo są w jednym z najwiekszych skupisk sklepow łazienkowych województwie wiec tam nie pojechac to jakby nigdzie nie być ja proponuje: sanimex - rozdzień (choć zostawiłabym go na koniec - jak czasu starczy bo tam mały wybór jest a przynajmniej nam jakoś nie przypadł do gustu) trzy sklepy w TTW rawa dagma w agacie i sklep vis-a-vis z reflexem co Wy na to? kolejność obojętna jeśli anji się uda do nas dotrzeć (spróbowało by się jej nie udać) to proponuję jednak się spotkać pod rawą - o tyle sensowniej że z A4 najbliżej. no i można spokojnie samochody zostawić bo to przyjemny parking i nie pada. myślałam też o agacie ale potem trudniej by było się do rawy wrócić. Jak dla mnie plan jest super! Myślę, że spotkanie przy Rawie to dobry pomysł! Zobaczymy tam co jest do zobaczenia, potem możemy podjechać do TTW i na koniec do Roździenia. Efilko a czy ten sklep na przeciwko Agaty to jest w budynku Apatora...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witam! Od jakiegos czasu slędzę Wasz dziennik, bardzo fajny dom i solidnie i bardzo porządnie budowany . Gratulacje! Mam małe pytanko, jaką planujecie wysokość ściany kolankowej??? Ja mam ok 60 cm a ciekaw jestem jak to u was będzie. witam witam!! i dziękuje w sprawie ścianki odpowiem tak: właściwa ścianka kolankowa ma 32 cm (wszyscy marudza, że to największy mankament tego projektu - mnie akurat nie pzreszkadzało ), ale w projekcie jest zaplanowana ściana wewnętrza, która ma miec około 120cm.. w tej przestrzeni między ściankami puścimy instalacje.. ale cały czas dyskutujemy czy zachować te 120cm, bo wydaje i się, ze to za dużo.. tez myślałam o 60cm.. jak to oceniasz? U nas ścianka kolankowa też jest zaplanowana na 120cm, no i zastanawiamy się czy nie obniżyć jej do 1m...? No oprócz łazienki, bo tam na pewno zostanie 120cm ze względu na sprzęty. Znajomi mają w domku ścianki na 80 cm i jest to wg mnie już troszkę nisko, dlatego zastanów się nad tymi 60-tkami. No chyba, że planujesz je jakoś zabudować, ale weź pod uwagę, że będzie tam naprawdę "skośnie" i będziesz przykładać głową w 'sufit'...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.11.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Witam! Od jakiegos czasu slędzę Wasz dziennik, bardzo fajny dom i solidnie i bardzo porządnie budowany . Gratulacje! Mam małe pytanko, jaką planujecie wysokość ściany kolankowej??? Ja mam ok 60 cm a ciekaw jestem jak to u was będzie. witam witam!! i dziękuje w sprawie ścianki odpowiem tak: właściwa ścianka kolankowa ma 32 cm (wszyscy marudza, że to największy mankament tego projektu - mnie akurat nie pzreszkadzało ), ale w projekcie jest zaplanowana ściana wewnętrza, która ma miec około 120cm.. w tej przestrzeni między ściankami puścimy instalacje.. ale cały czas dyskutujemy czy zachować te 120cm, bo wydaje i się, ze to za dużo.. tez myślałam o 60cm.. jak to oceniasz? Ja już mieszkam 5 lat w naszym domku i powiem, że 60cm to jest minimum u nas kąt skosu jest 45stopni no i mamy dach ze scianami szczytowimi wiec pokoje są ok. Moim zdaniem szkoda jest zmniejszac pokój przez podniesienie scianki dlatego ze to zmniejsza jego ustawnosc, np pod sciankami są części łózek oczywiscie tzw "nogi" dodatkowo stoją rózne półeczki itd mozna i zabudowac.tak czy inaczej ja bym został przy 60 cm. podłoga wydaje sie wieksza i pomieszczenie przestronniejsze. a sprząta sie i tak odkurzaczem siegnąc sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 się grzecznie wieczornie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 dobry wieczór Izi Ty dalej się szwendasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.11.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 wróciłam ze szwendania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.11.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ja już mieszkam 5 lat w naszym domku i powiem, że 60cm to jest minimum u nas kąt skosu jest 45stopni no i mamy dach ze scianami szczytowimi wiec pokoje są ok. Moim zdaniem szkoda jest zmniejszac pokój przez podniesienie scianki dlatego ze to zmniejsza jego ustawnosc, np pod sciankami są części łózek oczywiscie tzw "nogi" dodatkowo stoją rózne półeczki itd mozna i zabudowac.tak czy inaczej ja bym został przy 60 cm. podłoga wydaje sie wieksza i pomieszczenie przestronniejsze. a sprząta sie i tak odkurzaczem siegnąc sie da u nas kąt nachylenia dachu to 39stopni, wiec troszkę wolniej przyrasta wysokość.. kombinuje jak umiem z tymi sciankami, bo rzeczywiście szkoda mi zabierac w ten sposób przestrzeń.. prawdopodobnie zrobimy tak, że w pokoju rekreacyjnym skosy zostaną tak jak teraz są, a u dzieciaczków dopasujemy je do mebli.. tzn. tak, żeby szafka czy łózko ładnie przylegało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts