Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Skabunia, pooglądałam zdjęcia w Twoim dzienniku, poczytałam i :roll: :roll: normalnie mnie zatkało :lol: :lol: Po pierwsze - sper imprezka w salonie :lol: Po drugie - zazdraszczam wczasów :oops: , o trzecie i najważniejsze - cudownie prezentuje się Wasz dach :o Po prostu pięknie :D Mam pytanie a propos lukarn - jak je wykonawcy obudowali? łytami OSB, czy deskami i na to styropian? Pamiętasz może? Wyglądają świetnie :wink:

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

monia ciesze się, że zajrzałaś :D i dziekuję :oops:

a lukarny zrobione są tak: łuk i przód - wykrojony z płyty.. boki - zrobione z desek.. a wszytsko obite styropianem od zewnatrz, a od środka wata i płyta (dopiero będzie).. ale będzie mała poprawka jak przyjdą okna to wgłębienie będzie jeszcze raz obrabiane[/b]

monia ciesze się, że zajrzałaś :D i dziekuję :oops:

a lukarny zrobione są tak: łuk i przód - wykrojony z płyty.. boki - zrobione z desek.. a wszytsko obite styropianem od zewnatrz, a od środka wata i płyta (dopiero będzie).. ale będzie mała poprawka jak przyjdą okna to wgłębienie będzie jeszcze raz obrabiane[/b]

A styropian jaki gruby?

http://i33.tinypic.com/260bwuo.jpg

o jaaaaa jakie ładne - wszystko mi się podoba. Wszystko, nie mam się do czego przywalić. I w ogóle Twój dom jest jakiś taki fajniejszy niż przeciętnie a Twój sposób pisania o nim nie nadęty i miło się Ciebie czyta. Dzień dobry.

o jaaaaa jakie ładne - wszystko mi się podoba. Wszystko, nie mam się do czego przywalić. I w ogóle Twój dom jest jakiś taki fajniejszy niż przeciętnie a Twój sposób pisania o nim nie nadęty i miło się Ciebie czyta. Dzień dobry.

no toś mniem teraz dowartościował :oops: :oops: :oops: od razu nosa do góry zadarłam :wink: :D dobry wieczór!

Skaba, ale Ty masz duży dom :o

Pięknie, wszytko super :)

Przyjeżdżasz z Wu, nie??? :roll:

kasieńko dusza ma rwie się do ciebie w odwiedziny, ale ciało zostało obciążone dwoma dosyć ruchliwymi i nad zycie kochanymi balastami, które ograniczają sobodę ruchu:cry: choć przyszedł mi własnie na myśl jeden pomysł.. musze sprawdzić.. a o której wusia zapowiedziała wizytę?

Skaba, ale Ty masz duży dom :o

Pięknie, wszytko super :)

Przyjeżdżasz z Wu, nie??? :roll:

kasieńko dusza ma rwie się do ciebie w odwiedziny, ale ciało zostało obciążone dwoma dosyć ruchliwymi i nad zycie kochanymi balastami, które ograniczają sobodę ruchu:cry: choć przyszedł mi własnie na myśl jeden pomysł.. musze sprawdzić.. a o której wusia zapowiedziała wizytę?

Między 17 a 18 :)