monia i marek 11.11.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Skabunia, pooglądałam zdjęcia w Twoim dzienniku, poczytałam i normalnie mnie zatkało Po pierwsze - sper imprezka w salonie Po drugie - zazdraszczam wczasów , o trzecie i najważniejsze - cudownie prezentuje się Wasz dach Po prostu pięknie Mam pytanie a propos lukarn - jak je wykonawcy obudowali? łytami OSB, czy deskami i na to styropian? Pamiętasz może? Wyglądają świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.11.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 domek pierwsza klasa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 monia ciesze się, że zajrzałaś i dziekuję a lukarny zrobione są tak: łuk i przód - wykrojony z płyty.. boki - zrobione z desek.. a wszytsko obite styropianem od zewnatrz, a od środka wata i płyta (dopiero będzie).. ale będzie mała poprawka jak przyjdą okna to wgłębienie będzie jeszcze raz obrabiane[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 melduję się wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.11.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 monia ciesze się, że zajrzałaś i dziekuję a lukarny zrobione są tak: łuk i przód - wykrojony z płyty.. boki - zrobione z desek.. a wszytsko obite styropianem od zewnatrz, a od środka wata i płyta (dopiero będzie).. ale będzie mała poprawka jak przyjdą okna to wgłębienie będzie jeszcze raz obrabiane[/b] A styropian jaki gruby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 monia prawdopodobnie 10cm.. pisze prawdopodobnie, bo nie pamiętam czy zmieniliśmy decyzję o grubosci ocieplenia (będzie 12cm) przed lukarnami czy po, ale raczej po, więc zostały ocieplone według starej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.11.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 hej wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dzięki, Skabunia - to wszystko jeszcze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.11.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 http://i33.tinypic.com/260bwuo.jpg o jaaaaa jakie ładne - wszystko mi się podoba. Wszystko, nie mam się do czego przywalić. I w ogóle Twój dom jest jakiś taki fajniejszy niż przeciętnie a Twój sposób pisania o nim nie nadęty i miło się Ciebie czyta. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 dzień dobry wredne forum nie dostaję powiadomień z Twojego dziennika a Ty tam już nieźle ładnych rzeczów nachomikowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Skaba, ale Ty masz duży dom Pięknie, wszytko super Przyjeżdżasz z Wu, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.11.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 o jaaaaa jakie ładne - wszystko mi się podoba. Wszystko, nie mam się do czego przywalić. I w ogóle Twój dom jest jakiś taki fajniejszy niż przeciętnie a Twój sposób pisania o nim nie nadęty i miło się Ciebie czyta. Dzień dobry. no toś mniem teraz dowartościował od razu nosa do góry zadarłam dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.11.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Skaba, ale Ty masz duży dom Pięknie, wszytko super Przyjeżdżasz z Wu, nie??? kasieńko dusza ma rwie się do ciebie w odwiedziny, ale ciało zostało obciążone dwoma dosyć ruchliwymi i nad zycie kochanymi balastami, które ograniczają sobodę ruchu:cry: choć przyszedł mi własnie na myśl jeden pomysł.. musze sprawdzić.. a o której wusia zapowiedziała wizytę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 między 17 a 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Skaba, ale Ty masz duży dom Pięknie, wszytko super Przyjeżdżasz z Wu, nie??? kasieńko dusza ma rwie się do ciebie w odwiedziny, ale ciało zostało obciążone dwoma dosyć ruchliwymi i nad zycie kochanymi balastami, które ograniczają sobodę ruchu:cry: choć przyszedł mi własnie na myśl jeden pomysł.. musze sprawdzić.. a o której wusia zapowiedziała wizytę?Między 17 a 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.11.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 kasiu rozmawiałam z wusią iii.. jest szansa, że cię nawiedzę już się cieszę! choć potwierdze dopiero jak wusia się z lubym ugada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 melduję się że jestem za to małża dalej niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 dobry wieczori pozdrowcie Kasie ode mnie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dzień dobry pewnie a co tam pozdrowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dziękuję za odwiedziny, bardzo miło było Was poznać. Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts