skaba 13.11.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dziękuję za odwiedziny, bardzo miło było Was poznać. Zapraszam częściej kasiu dziekuję i ja! i chętnie z zaproszenia skorzystamy, bo naprawdę bardzo dobrze bardzo dobrze mi się z wami rozmawiało.. a dom...mmm.. lux! gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 fajnie Wam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 fajnie Wam.... W ten weekend jestem w domu Podobno przyjeżdżasz na Śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.11.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 fajnie Wam.... nooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 fajnie Wam.... W ten weekend jestem w domu Podobno przyjeżdżasz na Śląsk staram sie ale do srody musze stworzyc oferte do nfz i cos mi tak sie wydaje ze sobota bedzie koorwa w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.11.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 anja eee noo.. miałam nadzieję, że dołaczysz do nas i będziesz towarzyszyć w przemierzaniu kilometrów po sklepach.. zostawisz nas z tym same?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 przynajmniej mnie tak żal nie będzie Kasia Ty pamiętaj numer masz forum masz to wiesz czekamy na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 anja eee noo.. miałam nadzieję, że dołaczysz do nas i będziesz towarzyszyć w przemierzaniu kilometrów po sklepach.. zostawisz nas z tym same?? caly czas sie staram, dzisiaj sie okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 dzień dobry Skabuś jak żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 berek.Paniom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 anja eee noo.. miałam nadzieję, że dołaczysz do nas i będziesz towarzyszyć w przemierzaniu kilometrów po sklepach.. zostawisz nas z tym same?? caly czas sie staram, dzisiaj sie okaze staralam sie staralam,ale jutro musze isc do roboty i nie przyjade i bardzo zaluje a kiedy bedzie nastepny raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 anja eee noo.. miałam nadzieję, że dołaczysz do nas i będziesz towarzyszyć w przemierzaniu kilometrów po sklepach.. zostawisz nas z tym same?? caly czas sie staram, dzisiaj sie okaze staralam sie staralam,ale jutro musze isc do roboty i nie przyjade i bardzo zaluje a kiedy bedzie nastepny raz?ja się też piszę na następny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 witam wszystkich! ooo już sie ekipa na następny raz zbiera!! faaajnie!! anja mam wolne wszystkie soboty, więc to tylko kwestia ustalenia terminu.. jak będziesz mogła i miała ochotę - daj znać.. ja jestem baaardzo chętna wusia żyje pełnią życia radość zmącił mi tylko fakt, że mężunio dziś kwitnie w pracy do 22.. ale wczorajsza wizyta tak mnie optymistycznie do świata nastawiła, że chodzę uchachana.. no i perspektywa jutrzejszych wojaży.. mmmm.. żyć nie umierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.11.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 A na ktora umowione jestescie jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 odpowiedziałam u efilki - na 11ta pod Rawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Juz przeczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ania następny raz to już do mnie w odwiedzinki bo mi obiecałaś Ty Skabusia też mam nadzieję pamiętasz a Kasia myślę że myśli też o odwiedzinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.11.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ania następny raz to już do mnie w odwiedzinki bo mi obiecałaś Ty Skabusia też mam nadzieję pamiętasz a Kasia myślę że myśli też o odwiedzinkach pamientom a jakże!! nie dajesz mi zapomnieć!! wusia zdałam sobie sprawę, że ja co wieczór na ciebie czekam!! bez tego nie moge spokjnie połozyć się spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 eeeeeeeeeeeee no to może ja siem narzucam no teges nie wiem co powiedzieć znaczy muszę włazić wcześniej z buziakiem dla Ciebie cobyś z niewyspania nie padła przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts