skaba 15.11.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 eeeeeeeeeeeee no to może ja siem narzucam no teges nie wiem co powiedzieć znaczy muszę włazić wcześniej z buziakiem dla Ciebie cobyś z niewyspania nie padła przypadkiem nie narzucasz.. nie narzucasz tylko wytrwale przypominasz gdybym nie miała ochoty na spotkanie to bym się nie umawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ania następny raz to już do mnie w odwiedzinki bo mi obiecałaś Ty Skabusia też mam nadzieję pamiętasz a Kasia myślę że myśli też o odwiedzinkach juz pomyślałam będę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Skabusia a kaj relacja z wypadu Kasieńko powiedz tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 kasia powiedz kiedy.. może zlobimy wspólny nalot wusiu na razie u efilkiale zarasz soć skrobne w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 wu żyje ...jezd dobzie bom sie wystraszył.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Duszku czyżbyś tęsknił u efilki już się wypłakałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.11.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 a ja ci już tam łzy ocierałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ciężko takie łzy obetrzeć może porcja zdjęć pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.11.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 a czemu plakusialas Wunia?dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 a czemu plakusialas Wunia? dzien dobryże z dziewczynami na zakupach nie była Se odbijemy next time, Wu, nie rycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.11.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dzień doberek! Widzę, że jeszcze nie doszłam do siebie po wczorajszym bieganiu, a tu już się kolejne spotkanko szykuje i to w szerszym gronie...! Fajowo byłoby poznać nowe budujące Babeczki! Ja też się piszę następnym razem of course! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 dobry wieczór Kasia o widzisz Ty to umiesz łzy osuszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 głowa mi spuchła.. próbowałam dzisiaj oswoić temat drewna i paneli na podłogówkę naczytałm sie i tyle wiem, że chciałabym mieć podłogówkę na całym parterze (tzn. w sypialni i w salonie też).. ale nie wiem CO i JAK mam na nią położyć, zeby się sparwdziło.. merbau? ale ile mm? klejony czy nie? a panele? dobry Duszku weź ty mi prostymi słowy napisz co twoje doświadzcenie w tym temacie podpowiada.. plizzzzzzz (inne opinie tez mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 moja opinia jest taka wołaj głośno DUSZKU mnie też siem podobały ciepłe panele u Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 merbau, doussie ,teak, iroko, dab, jesion, yellow balau..i wiele innych zero problema ale lite nie żadne panele..Może byc normalny rozmiar klepek a może być mozaika sztorcowa..sposób rozgrzewania wylewek jest ważny i jakość materiału równiez ..wysuszony do 6-7% Jak juz bedziesz na tym etapie sie zgłoś napisze co i jak (standardowa grubośc to 15mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Duszku czy Ty doczytałeś wczoraj jakie ja mam plany względem Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 woow.. czyli wybór niezły.. w salonie marzy mi sie decha, ale na sypialni chcialabym trochę zaoszczędzić panele odpadają? we wtorek jadę do projektanta od ogrzewania, ale ostatnio mi gres na całym salonie zaproponował.. dzieki efilce mam ładny na oku, ale jednak trochę deski by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Skaba zapomnij o dechach na podlogowke, chyab ze chcesz miec szpary. 1.drewno musi byc stabilne-czyli gaunki ktore podal Duszek 2. im mniejsze elementy tym lepiej dlatego Duszek mowil o sztorcowej czyli mozaice przemyslowej 3. im ciemniejsze tym mniej bedzie widac szpary 4. lepszy olej niz lakier No i max grubosc to 15mm to to co wyczytalam z forum i co potwierdzil Duszek. Ja planuje merbau przemyslowy olejowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Skaba zapomnij o dechach na podlogowke, chyab ze chcesz miec szpary. 1.drewno musi byc stabilne-czyli gaunki ktore podal Duszek 2. im mniejsze elementy tym lepiej dlatego Duszek mowil o sztorcowej czyli mozaice przemyslowej 3. im ciemniejsze tym mniej bedzie widac szpary 4. lepszy olej niz lakier No i max grubosc to 15mm to to co wyczytalam z forum i co potwierdzil Duszek. Ja planuje merbau przemyslowy olejowany Markoto..mozna ułozyc moze nie dechy ale 70mm.szer i 15 mm gr..długość do około metra maks na ogrzewaaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Duszku czy Ty doczytałeś wczoraj jakie ja mam plany względem Ciebie nieee ale lepiej na priv napisz..ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts