Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Skaba Ty se możesz te gresy i szklane dekory ( na podstawie dziennik Skaby) wybierać ile wlezie ale i tak najbardziej zachwyca komin i wszystko przy nim blednie to może se odpuść i zostaw same wylewki... też będzie ładnie :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dzień dobry

Skabusia widzisz Dandi Ci rozwiązał wszelkie dylematy wykończeniowe :wink: :D

woow.. czyli wybór niezły.. w salonie marzy mi sie decha, ale na sypialni chcialabym trochę zaoszczędzić :oops: panele odpadają?

we wtorek jadę do projektanta od ogrzewania, ale ostatnio mi gres na całym salonie zaproponował.. dzieki efilce mam ładny na oku, ale jednak trochę deski by się przydało :wink:

Skaba, ja mam przecież panele :roll: na pogłogówce rzecz jasna. TYlko trzeba wybrac takie co sie do tego nadają i położyć pod nie taką tekturę, a nie piankę. :)

a więc się da pod panele rypnąć podłogówkę ghmmmmm, muszę to przemyśleć bo w salonie nie bardzo mam gdzie grzejnik wcisnąć. a obawiam się że dwa z jadalni nie dogrzeją salonu wystarczająco. Niby jest kominek ale wiadomo, że cały czas się w nim nie pali. Kaśka ile czasu uzytkujesz swój dom z podłogówką pod panelami właśnie?

a więc się da pod panele rypnąć podłogówkę ghmmmmm, muszę to przemyśleć bo w salonie nie bardzo mam gdzie grzejnik wcisnąć. a obawiam się że dwa z jadalni nie dogrzeją salonu wystarczająco. Niby jest kominek ale wiadomo, że cały czas się w nim nie pali. Kaśka ile czasu uzytkujesz swój dom z podłogówką pod panelami właśnie?
Oczywiście, że się da!! Tylko panele muszą być do tego przeznaczone. Teraz wiele firm robi takie.

Ja mam w salonie grzejnik, który jest cały czas zakręcony. A użytkuję podłogówkę odkąd się wprowadziliśmy czyli jakies 2 miesiące :roll:

U mnie jest tak, że w salonie i gabienecie mam panele, a w kuchni, jadalni i holu płytki. No i oczywiście w łazience.

Płytki sa oczywiście cieplejsze, bez dwóch zdań. No ale większość czasu spędzamy w salonie i zimno nie jest.

oooooooooooo, ta z gabinetu miodna. w gabinetku też masz podłogówkę? Co to za panele? ja jakiś link poproszę i jakies zdjęcia podłogowe a nie biurkowe. Moga być na priva bo nam Skaba skalp zdejmie
Już są u mnie w komentach :) W gabinecie tez podłogówka.