wu 16.11.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 jak sobie przypomnę u kogo ta propozycja padła to znajdę jutro i Ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 ok ok wusiu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Skaba Ty se możesz te gresy i szklane dekory ( na podstawie dziennik Skaby) wybierać ile wlezie ale i tak najbardziej zachwyca komin i wszystko przy nim blednie to może se odpuść i zostaw same wylewki... też będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Skaba Ty se możesz te gresy i szklane dekory ( na podstawie dziennik Skaby) wybierać ile wlezie ale i tak najbardziej zachwyca komin i wszystko przy nim blednie to może se odpuść i zostaw same wylewki... też będzie ładnie dzień dobry Skabusia widzisz Dandi Ci rozwiązał wszelkie dylematy wykończeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.11.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Fakt ma facet polot szacun hihi Witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 woow.. czyli wybór niezły.. w salonie marzy mi sie decha, ale na sypialni chcialabym trochę zaoszczędzić panele odpadają? we wtorek jadę do projektanta od ogrzewania, ale ostatnio mi gres na całym salonie zaproponował.. dzieki efilce mam ładny na oku, ale jednak trochę deski by się przydało Skaba, ja mam przecież panele na pogłogówce rzecz jasna. TYlko trzeba wybrac takie co sie do tego nadają i położyć pod nie taką tekturę, a nie piankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.11.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 masz panele laminowane czy drewniane kasiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 masz panele laminowane czy drewniane kasiu?? laminowane, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.11.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 a więc się da pod panele rypnąć podłogówkę ghmmmmm, muszę to przemyśleć bo w salonie nie bardzo mam gdzie grzejnik wcisnąć. a obawiam się że dwa z jadalni nie dogrzeją salonu wystarczająco. Niby jest kominek ale wiadomo, że cały czas się w nim nie pali. Kaśka ile czasu uzytkujesz swój dom z podłogówką pod panelami właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 a więc się da pod panele rypnąć podłogówkę ghmmmmm, muszę to przemyśleć bo w salonie nie bardzo mam gdzie grzejnik wcisnąć. a obawiam się że dwa z jadalni nie dogrzeją salonu wystarczająco. Niby jest kominek ale wiadomo, że cały czas się w nim nie pali. Kaśka ile czasu uzytkujesz swój dom z podłogówką pod panelami właśnie?Oczywiście, że się da!! Tylko panele muszą być do tego przeznaczone. Teraz wiele firm robi takie. Ja mam w salonie grzejnik, który jest cały czas zakręcony. A użytkuję podłogówkę odkąd się wprowadziliśmy czyli jakies 2 miesiące U mnie jest tak, że w salonie i gabienecie mam panele, a w kuchni, jadalni i holu płytki. No i oczywiście w łazience. Płytki sa oczywiście cieplejsze, bez dwóch zdań. No ale większość czasu spędzamy w salonie i zimno nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.11.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Kaśku, ja już pewnie nie odnajdę twego dziennika. Możesz pokazać jak takie panele wygladają? Masz Ty jakieś zdjęcia dziecino? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Kaśku, ja już pewnie nie odnajdę twego dziennika. Możesz pokazać jak takie panele wygladają? Masz Ty jakieś zdjęcia dziecino? Dziecina ma zdjęcia, a jakże Dziennika nie ma, ale w komentarzach są chyba zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.11.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 sprawdzam Cie a jak nie ma to oberwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.11.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 lo jesu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.11.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 138 stron?????????????? o nieeeeeee kochana, daj mi jakis promień poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 138 stron?????????????? o nieeeeeee kochana, daj mi jakis promień poszukiwańzaraz wkleję te co przed chcwilą zrobiłam, a na 137 widać podłogę w gabinecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.11.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 oooooooooooo, ta z gabinetu miodna. w gabinetku też masz podłogówkę? Co to za panele? ja jakiś link poproszę i jakies zdjęcia podłogowe a nie biurkowe. Moga być na priva bo nam Skaba skalp zdejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 oooooooooooo, ta z gabinetu miodna. w gabinetku też masz podłogówkę? Co to za panele? ja jakiś link poproszę i jakies zdjęcia podłogowe a nie biurkowe. Moga być na priva bo nam Skaba skalp zdejmieJuż są u mnie w komentach W gabinecie tez podłogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Skabusia cieszyć cieszyć Dandi Skabusia istota łagodnego serca gdzie by Jej się tam chciało w skalpowanie bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 bry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts