monia i marek 17.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ja też się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam..Pięknie w mroźny dzionek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dzień dobry kobieto kaj jezdeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.11.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 witam wieczorkiem! wczoraj padłam bez sił ale za to dziś juz jestem wolna, więc zaraz wszysto nadrobię Skaba Ty se możesz te gresy i szklane dekory ( na podstawie dziennik Skaby) wybierać ile wlezie ale i tak najbardziej zachwyca komin i wszystko przy nim blednie to może se odpuść i zostaw same wylewki... też będzie ładnie nooo dandi ty to potrafisz dowartościować (czy ja już tego kidyś nie pisałam? ).. od razu wszytsko stało się prostsze a skoro i tak nic komina nie pobije, to zdecyduję się na położenie w domku paneli.. rozpatrzyłam wszystkie za i przeciw (no może prawie wszystkie), ale mam wrażenie, że przy moich dzieciaczkach nie powinnam inwestowac w podłogi.. pewnie bym za nimi ganiała ze ścierą, a przeciez one mają się czuć swobodnie w swoim domu.. (tak se tłumaczę i tak siem pocieszam).. jak dorosną zrealizuje swoje marzenia i położę piękne dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.11.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jeszcze jedno: ogłaszam wszem i wobec iż nikomu skalpu ani innych rzeczy nie zamierzam zdejmować za prowadzenie dyskusji na moim wątku!! wszelkie rozmowy mile widziane, bo i ja obficie czerpię z nich wiedzę (chyab, ze rozmowa będzie o dooopie - marynie... ale zawsze może być doopa - maryna na panelach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jeszcze jedno: ogłaszam wszem i wobec iż nikomu skalpu ani innych rzeczy nie zamierzam zdejmować za prowadzenie dyskusji na moim wątku!! wszelkie rozmowy mile widziane, bo i ja obficie czerpię z nich wiedzę (chyab, ze rozmowa będzie o dooopie - marynie... ale zawsze może być doopa - maryna na panelach ) to Twój małżon raczej niepocieszony będzie Skabusia już siem doczekać nie mogem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.11.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jeszcze jedno: ogłaszam wszem i wobec iż nikomu skalpu ani innych rzeczy nie zamierzam zdejmować za prowadzenie dyskusji na moim wątku!! wszelkie rozmowy mile widziane, bo i ja obficie czerpię z nich wiedzę (chyab, ze rozmowa będzie o dooopie - marynie... ale zawsze może być doopa - maryna na panelach ) to Twój małżon raczej niepocieszony będzie Skabusia już siem doczekać nie mogem wusia ty sie o małża mego nie martw.. już ja mam takie sposoby, że co ma być zdjęte to się zdejmuje... w locie... samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.11.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 wusiu czy ty mi dostęp do swrgo wątku zablokowałaś?? co chcę napisac odpowiedź to mnie wywala pewnie dlatego, że nic mądrego nie ma do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Skabuś no coś Ty na głowę upadłaś ja miałam Ci dostęp zablokować ja nawet nie wiem jak się to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 dzień dobry kobieto odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 dzień dobry kobieto odezwij się wcięło ją czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.11.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 nooo dandi ty to potrafisz dowartościować (czy ja już tego kidyś nie pisałam? a ja myslałem, że mam deja vu zdecyduję się na położenie w domku paneli ja też od kiedy mi Kaśka swoje pokazała. W razie jak się nie sprawdzą to nie szkoda wywalić a wyglada to bardzo ładnie no i to ciepełko spod podłogi mnie przekonuje. Widzieliście nowy avatar ducha? ja się zaczynam go pobojewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 dandi bo Ty chyba widziałeś ten ostatni przed nim Duch miał super avatar absolutnie nie do bania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 pobojewac sie nie ma czego dandi..a avatar siem w bólach rodzieł oj i to łokrutnych bo siem loza przesmiewców uruchomiło wczora..wu, nituś,nefer, dobroszka, mysza,.... i siem jak zwykle zupełnie niepotrzebniem zasugerowałem zdaniem niewieścim..echh wiec musioł jo je troszkię od tarczy łodbic..bo sie doklejały..(na szczyscie ino słownie..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.11.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 pobojewac sie nie ma czego dandi no chyba se żartujesz. Pierwszy raz gadam z facetem ze zmiotką na czapce więc się nie dziw że dygam. wu, nituś,nefer, dobroszka, mysza,.... i siem jak zwykle zupełnie niepotrzebniem zasugerowałem zdaniem niewieścim masz za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 heheheh wszak towarzyskimczłekiem jezdem to siem muszem..liczyc z końsekwencjami..prowda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 pobojewac sie nie ma czego dandi no chyba se żartujesz. Pierwszy raz gadam z facetem ze zmiotką na czapce więc się nie dziw że dygam. wu, nituś,nefer, dobroszka, mysza,.... i siem jak zwykle zupełnie niepotrzebniem zasugerowałem zdaniem niewieścim masz za swoje Duszku dobrze że się Dandi do ogonka na czapce nie doczepił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Wcale mnie to nie dziwi..ani troszkę..łatwe to takie przecie..i śmieszne..neutrealny..avatarek nie jezd( i nie miał byc w żadnym przypadku)..ale mnie dzis szkoda energii..na płytkie uczucia obrazania sie za byle cio.. P.S..wiesz ze kiedys wszyscy sie tychze szczotek bali..a ten noszący mial jeszcze lepiej..jego przyboczny..przybijał na wzgórzu mu tę szczotkę (sięgała wodza do ziemi)..dzidą do ziemi i musial tam trwac do zakończenia walki..obojetnie z jakim skutkiem się zakonczyła..miał facio cohones..(mityliades np..aigis..)To naprawdę byli najlepsi i najtwardsi żolnierze na świecie w pełnej spizowej zbroi..facie biegali po 15km..a jeden smignoł nawet 42 km..i mamy maraton.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Duszku no jakby to powiedzieć no ja to wsio wiem z historii to ja zawsze piątala miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 to pieknie jo tyż..i na olimpiady jezdziła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts