Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam wieczorkiem! wczoraj padłam bez sił :cry: ale za to dziś juz jestem wolna, więc zaraz wszysto nadrobię :wink:

Skaba Ty se możesz te gresy i szklane dekory ( na podstawie dziennik Skaby) wybierać ile wlezie ale i tak najbardziej zachwyca komin i wszystko przy nim blednie to może se odpuść i zostaw same wylewki... też będzie ładnie :)

nooo dandi ty to potrafisz dowartościować (czy ja już tego kidyś nie pisałam? :-? ).. od razu wszytsko stało się prostsze :wink:

a skoro i tak nic komina nie pobije, to zdecyduję się na położenie w domku paneli.. rozpatrzyłam wszystkie za i przeciw (no może prawie wszystkie), ale mam wrażenie, że przy moich dzieciaczkach nie powinnam inwestowac w podłogi.. pewnie bym za nimi ganiała ze ścierą, a przeciez one mają się czuć swobodnie w swoim domu.. (tak se tłumaczę i tak siem pocieszam).. jak dorosną zrealizuje swoje marzenia i położę piękne dechy :wink:

jeszcze jedno:

ogłaszam wszem i wobec iż nikomu skalpu ani innych rzeczy nie zamierzam zdejmować :wink: za prowadzenie dyskusji na moim wątku!! wszelkie rozmowy mile widziane, bo i ja obficie czerpię z nich wiedzę :wink: (chyab, ze rozmowa będzie o dooopie - marynie... ale zawsze może być doopa - maryna na panelach :wink: )

jeszcze jedno:

ogłaszam wszem i wobec iż nikomu skalpu ani innych rzeczy nie zamierzam zdejmować :wink: za prowadzenie dyskusji na moim wątku!! wszelkie rozmowy mile widziane, bo i ja obficie czerpię z nich wiedzę :wink: (chyab, ze rozmowa będzie o dooopie - marynie... ale zawsze może być doopa - maryna na panelach :wink: )

to Twój małżon raczej niepocieszony będzie :lol: :wink: Skabusia już siem doczekać nie mogem :D

jeszcze jedno:

to Twój małżon raczej niepocieszony będzie :lol: :wink: Skabusia już siem doczekać nie mogem :D

wusia ty sie o małża mego nie martw.. już ja mam takie sposoby, że co ma być zdjęte to się zdejmuje... w locie... samo :wink: :wink: :wink:

nooo dandi ty to potrafisz dowartościować (czy ja już tego kidyś nie pisałam?

a ja myslałem, że mam deja vu

zdecyduję się na położenie w domku paneli

ja też od kiedy mi Kaśka swoje pokazała. W razie jak się nie sprawdzą to nie szkoda wywalić a wyglada to bardzo ładnie no i to ciepełko spod podłogi mnie przekonuje.

Widzieliście nowy avatar ducha? ja się zaczynam go pobojewać...

pobojewac sie nie ma czego dandi..a avatar siem w bólach rodzieł oj i to łokrutnych bo siem loza przesmiewców uruchomiło wczora..wu, nituś,nefer, dobroszka, mysza,.... i siem jak zwykle zupełnie niepotrzebniem zasugerowałem zdaniem niewieścim..echh wiec musioł jo je troszkię od tarczy łodbic..bo sie doklejały..(na szczyscie ino słownie..) :lol: :lol:

pobojewac sie nie ma czego dandi

no chyba se żartujesz. Pierwszy raz gadam z facetem ze zmiotką na czapce więc się nie dziw że dygam.

wu, nituś,nefer, dobroszka, mysza,.... i siem jak zwykle zupełnie niepotrzebniem zasugerowałem zdaniem niewieścim

masz za swoje

pobojewac sie nie ma czego dandi

no chyba se żartujesz. Pierwszy raz gadam z facetem ze zmiotką na czapce więc się nie dziw że dygam.

wu, nituś,nefer, dobroszka, mysza,.... i siem jak zwykle zupełnie niepotrzebniem zasugerowałem zdaniem niewieścim

masz za swoje

Duszku dobrze że się Dandi do ogonka na czapce nie doczepił :wink: :lol: :lol: :lol:

Wcale mnie to nie dziwi..ani troszkę..łatwe to takie przecie..i śmieszne..neutrealny..avatarek nie jezd( i nie miał byc w żadnym przypadku)..ale mnie dzis szkoda energii..na płytkie uczucia obrazania sie za byle cio..

P.S..wiesz ze kiedys wszyscy sie tychze szczotek bali..a ten noszący mial jeszcze lepiej..jego przyboczny..przybijał na wzgórzu mu tę szczotkę (sięgała wodza do ziemi)..dzidą do ziemi i musial tam trwac do zakończenia walki..obojetnie z jakim skutkiem się zakonczyła..miał facio cohones..(mityliades np..aigis..)To naprawdę byli najlepsi i najtwardsi żolnierze na świecie w pełnej spizowej zbroi..facie biegali po 15km..a jeden smignoł nawet 42 km..i mamy maraton.. :)