wu 12.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 no to gratulacje przynajmniej nie będzie bałaganu i negocjacji kto ma do pieca dołożyć jak tam Skabuniu już w pracy jesteś?? coś tam Ci jeszcze na PW naskrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dostałam, dostałam wreszcie to cholerne pozwolenie teraz tylko 14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.07.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dostałam, dostałam wreszcie to cholerne pozwolenie teraz tylko 14 dni Gratuluję!!!! a moja ekipa zapowiedziała swój powrót na poniedziałek lub wtorek.. nareszcie coś ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 o tak tak niech wracają chcę mieć papier w łapce że mi nie uciekną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 19.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Przede wszystkim witam się i pozdrawiam Domek pięknie pnie się w górę. Projekt ciekawy, ale nie na naszą kieszeń oczywiście Będę śledziła wasze postępy i czekała na szczęśliwy finał Widok z bloku a budowę jest naprawdę super. Pozdrów dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Skabusiu aleś narobiła w takim krótkim czasie czapeczka z główki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.07.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 No no Skaba! Ale masz pięknie więźbę poukładaną. U nas leżała jak spadła. Dopiero jak powstał dach to z małżem poprzenosiliśmy na bok działki i "ładnie" ułożyliśmy. A u Was nawet wielkością i długością poukładane. Szał ciał normalnie! Bardzi dobrze- mniejsze ryzyko, że się pokrzywi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.07.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Przede wszystkim witam się i pozdrawiam Domek pięknie pnie się w górę. Projekt ciekawy, ale nie na naszą kieszeń oczywiście Będę śledziła wasze postępy i czekała na szczęśliwy finał Widok z bloku a budowę jest naprawdę super. Pozdrów dzieciaczki kropecka cieszę się, ze i tu się spotykamy! ja też będę podglądała co u was i oczywiście trzymam kciuki za pomyślność waszych przedsięwzięć buziaki dla chłopaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.07.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 No no Skaba! Ale masz pięknie więźbę poukładaną. U nas leżała jak spadła. Dopiero jak powstał dach to z małżem poprzenosiliśmy na bok działki i "ładnie" ułożyliśmy. A u Was nawet wielkością i długością poukładane. Szał ciał normalnie! Bardzi dobrze- mniejsze ryzyko, że się pokrzywi monis to znowu nasza ekipa zadbała o porządek panowie zażyczyli sobie, że chcą być przy zdejmowaniu więźby i choć pracują na innej budowie to przybyli skoro świt i poukładali wszystko tak, żeby potem było im wygodnie brać a przed tobą chylę czoło - nie wyobrażam sobie, żeby to przenosić i układać.. na samą myśl mnie kręgosłup rozbolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Przede wszystkim dzień dobry Skabuniu czy Ty kobietko spać nie możesz że o takiej barbarzyńskiej godzinie już po necie ganiasz i daj daj bo już nie mogę się doczekać, co na papierze to jednak ma "moc" - a może ja mam tylko takie skrzywione podejście no i jeszcze jedno pytanko może głupie gdzie sie kupuje dziennik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.07.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Przede wszystkim dzień dobry Skabuniu czy Ty kobietko spać nie możesz że o takiej barbarzyńskiej godzinie już po necie ganiasz i daj daj bo już nie mogę się doczekać, co na papierze to jednak ma "moc" - a może ja mam tylko takie skrzywione podejście no i jeszcze jedno pytanko może głupie gdzie sie kupuje dziennik budowy wu niestety o tak barbarzyńskiej porze potrzebuje mnie firma ja już wróciłam do pracy i skończyło się wylegiwanie Panowie już są a zatem zapraszam a dziennik budowy kupiliśmy u inspektora nadzoru.. przynajmniej tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.07.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Przede wszystkim dzień dobry Skabuniu czy Ty kobietko spać nie możesz że o takiej barbarzyńskiej godzinie już po necie ganiasz i daj daj bo już nie mogę się doczekać, co na papierze to jednak ma "moc" - a może ja mam tylko takie skrzywione podejście no i jeszcze jedno pytanko może głupie gdzie sie kupuje dziennik budowy wu niestety o tak barbarzyńskiej porze potrzebuje mnie firma ja już wróciłam do pracy i skończyło się wylegiwanie Panowie już są a zatem zapraszam a dziennik budowy kupiliśmy u inspektora nadzoru.. przynajmniej tak mi się wydaje przepraszam, że się wtronce. Dziennik budowy można kupic tam, gdzie wydają pozwolenia na budowę. W moim przypadku było to Starostwo Powiatowe. Witam kolejną ziomalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 mówisz Kasiu że w Starostwie no tego hmmm Skabusiu tylko nic nie mów bo normalnie chyba ja to mam przepływ informacji ktoś znowu zasłużył na klepanie maski Skabusiu wszystko wskazuje na to że najedziemy Cię jutro coś czuję że czeka mnie ciężkie popoudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.07.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 kasia witaj! zaglądałam wczoraj do twojego dziennika ty już na finiszu.. ale ci zazdroszcze a z tym dziennikiem dopytałam męża - my dostaliśmy od inspektora nadzoru (wu czyżbyśmy miały tego samego?), ale on go chyba załatwiał dla nas w Starostwie.. wu bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Skabusiu znaczy kierownika budowy jeszcze nie mam myślałam o tym samym co Ty masz jak sądze ale ponieważ już z półtora miesiąca obiecuje mi dać wyliczenie więźby i innych materiałów a zawsze jak dzwonię to ma wyłączoną komórkę to chyba dam sobie spokój z nim jak by co potrzeba było to nie idzie upolować gada a jutro ktoś też bedzie miał ciężki dzień w Starostwie przeliczę ząbki koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.07.2008 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 wu ja przyznam, że na pana D. narzekać nie mogę, choć co nieco by się znalazło (np. jak powiększył kotłownię to zapomniał, że robi to kosztem garażu i w efekcie nasz obecny samochód albo byłby parkowany po skosie albo brama byłaby otwarta (i znów zadziałał niezawodny pan Józef ).. nasz inspektor zagląda do nas w miare często, ale to pewnie dlatego, że ma po drodze z/do pracy i raczej nie miałam problemów z namierzenim go.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Skabuniu na razie masz linka do tego dziennika co Ci o nim dzisiaj mówiłam http://forum.muratordom.pl/domek-arcobaleno,t71973.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.07.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 a tu masz Skabuniu linka do forum z drzwiami http://forum.muratordom.pl/pochwalcie-sie-swoimi-drzwiami-zewnetrznymi,t105533.htm mnie najbardziej podobają się póki co - dopiero zaczęłam przeglądanie - drzwi halszka.ka zaraz na pierwszej stronie chociaż o ile pamietam to dalej też widziałam prawie takie same tylko w innym kolorze a jeszcze wiecej inspiracji to na forum Wnętrza - chyba zacznę być jego wiernym czytaczem - tylko po co mi to teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.07.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 no i buziak na dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.07.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Skabuniu na razie masz linka do tego dziennika co Ci o nim dzisiaj mówiłam http://forum.muratordom.pl/domek-arcobaleno,t71973.htm hmm... tylko zapomniałam co ja tam miałam obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts