Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

No no Skaba! Ale masz pięknie więźbę poukładaną. U nas leżała jak spadła. Dopiero jak powstał dach to z małżem poprzenosiliśmy na bok działki i "ładnie" ułożyliśmy. A u Was nawet wielkością i długością poukładane. Szał ciał normalnie! Bardzi dobrze- mniejsze ryzyko, że się pokrzywi :wink: 8)

Przede wszystkim witam się i pozdrawiam :)

Domek pięknie pnie się w górę. Projekt ciekawy, ale nie na naszą kieszeń oczywiście ;) Będę śledziła wasze postępy i czekała na szczęśliwy finał :) Widok z bloku a budowę jest naprawdę super.

Pozdrów dzieciaczki :)

kropecka cieszę się, ze i tu się spotykamy! ja też będę podglądała co u was i oczywiście trzymam kciuki za pomyślność waszych przedsięwzięć :D :D :D buziaki dla chłopaków!

No no Skaba! Ale masz pięknie więźbę poukładaną. U nas leżała jak spadła. Dopiero jak powstał dach to z małżem poprzenosiliśmy na bok działki i "ładnie" ułożyliśmy. A u Was nawet wielkością i długością poukładane. Szał ciał normalnie! Bardzi dobrze- mniejsze ryzyko, że się pokrzywi :wink: 8)

monis to znowu nasza ekipa zadbała o porządek :D panowie zażyczyli sobie, że chcą być przy zdejmowaniu więźby i choć pracują na innej budowie to przybyli skoro świt i poukładali wszystko tak, żeby potem było im wygodnie brać :D a przed tobą chylę czoło - nie wyobrażam sobie, żeby to przenosić i układać.. na samą myśl mnie kręgosłup rozbolał :roll:

Przede wszystkim dzień dobry Skabuniu czy Ty kobietko spać nie możesz że o takiej barbarzyńskiej godzinie już po necie ganiasz :wink: i daj daj bo już nie mogę się doczekać, co na papierze to jednak ma "moc" - a może ja mam tylko takie skrzywione podejście :wink:

no i jeszcze jedno pytanko może głupie :oops: gdzie sie kupuje dziennik budowy :o

Przede wszystkim dzień dobry Skabuniu czy Ty kobietko spać nie możesz że o takiej barbarzyńskiej godzinie już po necie ganiasz :wink: i daj daj bo już nie mogę się doczekać, co na papierze to jednak ma "moc" - a może ja mam tylko takie skrzywione podejście :wink:

no i jeszcze jedno pytanko może głupie :oops: gdzie sie kupuje dziennik budowy :o

wu niestety o tak barbarzyńskiej porze potrzebuje mnie firma :D ja już wróciłam do pracy i skończyło się wylegiwanie :D

Panowie już są :D a zatem zapraszam :D

a dziennik budowy kupiliśmy u inspektora nadzoru.. przynajmniej tak mi się wydaje :-?

wu niestety o tak barbarzyńskiej porze potrzebuje mnie firma :D ja już wróciłam do pracy i skończyło się wylegiwanie :D

Panowie już są :D a zatem zapraszam :D

a dziennik budowy kupiliśmy u inspektora nadzoru.. przynajmniej tak mi się wydaje :-?

przepraszam, że się wtronce. Dziennik budowy można kupic tam, gdzie wydają pozwolenia na budowę. W moim przypadku było to Starostwo Powiatowe.

Witam kolejną ziomalkę :D

mówisz Kasiu że w Starostwie :D no tego hmmm :oops: Skabusiu tylko nic nie mów bo normalnie chyba :oops: ja to mam przepływ informacji :evil: ktoś znowu zasłużył na klepanie maski :evil: :evil: :evil:

Skabusiu wszystko wskazuje na to że najedziemy Cię jutro coś czuję że czeka mnie ciężkie popoudnie :wink:

kasia witaj! :D zaglądałam wczoraj do twojego dziennika :D ty już na finiszu.. ale ci zazdroszcze :roll: :D

a z tym dziennikiem dopytałam męża - my dostaliśmy od inspektora nadzoru (wu czyżbyśmy miały tego samego?), ale on go chyba załatwiał dla nas w Starostwie.. wu bez komentarza :-?

Skabusiu znaczy kierownika budowy jeszcze nie mam myślałam o tym samym co Ty masz jak sądze ale ponieważ już z półtora miesiąca obiecuje mi dać wyliczenie więźby i innych materiałów a zawsze jak dzwonię to ma wyłączoną komórkę to chyba dam sobie spokój z nim :( jak by co potrzeba było to nie idzie upolować gada :evil:

a jutro ktoś też bedzie miał ciężki dzień w Starostwie :evil: przeliczę ząbki koledze :evil:

wu ja przyznam, że na pana D. narzekać nie mogę, choć co nieco by się znalazło (np. jak powiększył kotłownię to zapomniał, że robi to kosztem garażu i w efekcie nasz obecny samochód albo byłby parkowany po skosie albo brama byłaby otwarta :evil: (i znów zadziałał niezawodny pan Józef :D ).. nasz inspektor zagląda do nas w miare często, ale to pewnie dlatego, że ma po drodze z/do pracy i raczej nie miałam problemów z namierzenim go..

a tu masz Skabuniu linka do forum z drzwiami http://forum.muratordom.pl/pochwalcie-sie-swoimi-drzwiami-zewnetrznymi,t105533.htm

mnie najbardziej podobają się póki co - dopiero zaczęłam przeglądanie :wink: - drzwi halszka.ka zaraz na pierwszej stronie chociaż o ile pamietam to dalej też widziałam prawie takie same tylko w innym kolorze :D a jeszcze wiecej inspiracji to na forum Wnętrza - chyba zacznę być jego wiernym czytaczem :wink: - tylko po co mi to teraz :o