Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ale mnie dzis szkoda energii..na płytkie uczucia obrazania sie za byle cio

a to obrażenie się za zmiotkę na czapce w ogóle przyszło Ci do głowy? Kurna to przepraszam. Muszę coś zrobić z tym moim grubiaństwem w końcu.

w pełnej spizowej zbroi..facie biegali po 15km..a jeden smignoł nawet 42 km..i mamy maraton

Filipiades po dotarciu do Aten padł martwym bykiem - to tak na wypadek gdyby ktoś nie pamiętał historii tego słwetnego twardziela 8)

K woli sprawiedliwości dodam tylko, że ja w takiej spizowej zbroi, wzorem Filipiadesa zszedłbym po jakichś 5 krokach.

Filipiades po dotarciu do Aten padł martwym bykiem - to tak na wypadek gdyby ktoś nie pamiętał historii tego słwetnego twardziela

Padł ..ale pamietaj że zanim pobiegł to uczestniczył w walce w której nie przeżylibyśmy nawet 10sekund..a nawet gdyby żaden z nas nie pobiegłby nawet 2kilometrów (no bo jak bez nóg i innych członków eheh)

Dzien dobry..

Kasia jakim kątem oka :lol: ja bezczelnie się gapiłam obydwoma bo obiektywnie rzecz ujmując fajnego masz małża :wink: :D ale co tu dużo mówic Ty ładna małż przystojny przyjemność patrzeć na Was :D
8) :oops:

Dziękuję. Wam również niczego nie brakuje. No może jednej rzeczy :roll: 8)

W zasadzie to nie rzecz, ale tak się mówi :p

Kasia jakim kątem oka :lol: ja bezczelnie się gapiłam obydwoma bo obiektywnie rzecz ujmując fajnego masz małża :wink: :D ale co tu dużo mówic Ty ładna małż przystojny przyjemność patrzeć na Was :D
8) :oops:

Dziękuję. Wam również niczego nie brakuje. No może jednej rzeczy :roll: 8)

W zasadzie to nie rzecz, ale tak się mówi :p

????????????????????