wu 19.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 nie z biologii historia to hobbystycznie i takie tam mi po drodze potrzebna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ło matko same olimpijczyki a ja wygralam konkurs recytatorski poezji niemieckojezycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 łoooooooo ja to niemieckiego w ogóle nie uczyłam siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.11.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witaj Skabuniu! Wpadam tu na szybkensa z zapytaniem o drzwi zewnętrzne... Czy dostałaś może z Urzędowskiego jakiś szkic z przeszkleniem pełnym czy tylko z tymi trzema szybkami?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ale mnie dzis szkoda energii..na płytkie uczucia obrazania sie za byle cio a to obrażenie się za zmiotkę na czapce w ogóle przyszło Ci do głowy? Kurna to przepraszam. Muszę coś zrobić z tym moim grubiaństwem w końcu. w pełnej spizowej zbroi..facie biegali po 15km..a jeden smignoł nawet 42 km..i mamy maraton Filipiades po dotarciu do Aten padł martwym bykiem - to tak na wypadek gdyby ktoś nie pamiętał historii tego słwetnego twardziela K woli sprawiedliwości dodam tylko, że ja w takiej spizowej zbroi, wzorem Filipiadesa zszedłbym po jakichś 5 krokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Filipiades po dotarciu do Aten padł martwym bykiem - to tak na wypadek gdyby ktoś nie pamiętał historii tego słwetnego twardziela Padł ..ale pamietaj że zanim pobiegł to uczestniczył w walce w której nie przeżylibyśmy nawet 10sekund..a nawet gdyby żaden z nas nie pobiegłby nawet 2kilometrów (no bo jak bez nóg i innych członków eheh) Dzien dobry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 dzień dobry jak to miło że panowie zdali sobie wreszcie sprawę ze swoich ograniczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Wu bo tam nie było lekko rannych to byli naprawdę herosi..ale szkoleni od 7mego roku życia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Duszku ja to wiem o ograniczeniach to do Was było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Heloł Jak o maratonach mowa to siem pochwalem, ze mój mąż brał udział i nawet ukończył maraton krakowski w tym roku Na mecie wyglądał jak z krzyża zdjęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kasiu ale dobiegl i przerzyl i to sie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Duszku ja to wiem o ograniczeniach to do Was było i now i now... Kurcze może soię zdziwisz ale wyłapałem żaluzje heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kasiu ale dobiegl i przerzyl i to sie liczy Nooo w sumie tak. Pierwszy raz był. I stwierdził, że ostatni. No ale jak mu nogi odpoczęły to majaczyć zaczął o następnym Nie trafisz za chłopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Duchu a jakoś nie Kasia bo Twój małż to twardziel jest i tyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kasia bo Twój małż to twardziel jest i tyla No widziałaś kątem oka jak wyglądał. A wtedy przebiegł jakieś 10km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No ale jak mu nogi odpoczęły to majaczyć zaczął o następnym Nie trafisz za chłopem A bo facet to takie stworzenie co se lubi udowadniać czasem..pewne rzeczy..to akurat proste jezd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kasia jakim kątem oka ja bezczelnie się gapiłam obydwoma bo obiektywnie rzecz ujmując fajnego masz małża ale co tu dużo mówic Ty ładna małż przystojny przyjemność patrzeć na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kasia jakim kątem oka ja bezczelnie się gapiłam obydwoma bo obiektywnie rzecz ujmując fajnego masz małża ale co tu dużo mówic Ty ładna małż przystojny przyjemność patrzeć na Was Dziękuję. Wam również niczego nie brakuje. No może jednej rzeczy W zasadzie to nie rzecz, ale tak się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kasia aż się przydławiłam batonikiem czego brakuje mów szybciochem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kasia jakim kątem oka ja bezczelnie się gapiłam obydwoma bo obiektywnie rzecz ujmując fajnego masz małża ale co tu dużo mówic Ty ładna małż przystojny przyjemność patrzeć na Was Dziękuję. Wam również niczego nie brakuje. No może jednej rzeczy W zasadzie to nie rzecz, ale tak się mówi ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts