Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

zdecyduję się na położenie w domku paneli

ja też od kiedy mi Kaśka swoje pokazała. W razie jak się nie sprawdzą to nie szkoda wywalić a wyglada to bardzo ładnie no i to ciepełko spod podłogi mnie przekonuje.

ja tez pomyśłam o ponalech po wizycie u kasi to ciepęłko bijące od podłogi mnie urzekło.. no i cena też za nimi przemawia.. a jak dzieciaki dorosną albo jak się nie sprawdzą to wymienię na coś innego bez wyrzutów sumienia.. budowa to sztuka kompromisów :wink:

Witaj Skabuniu!

Wpadam tu na szybkensa z zapytaniem o drzwi zewnętrzne...

Czy dostałaś może z Urzędowskiego jakiś szkic z przeszkleniem pełnym czy tylko z tymi trzema szybkami?! :roll:

Aniu nie dostałam drugiego szkicu.. szczerze mówiąc to dopiero w tej chwili przypomniałam sobie o tym przeszkleniu :oops: ale decyzja zapadła - będzie jedna cala szyba

a kaj siem gospodyni bez dwa dni szwendała :wink:

wusiu byłam wczoraj na spotkaniu branżowców i korzystając z okazji, że miałam wychodne poszlajałam się po Katowicach w poszukiwaniu Mikołaja i do domu dotarłam na 23 :wink: .. a że męzunio przez to musiał rano do pracy iść, więc nocowaliśmy dzień wcześniej u rodzicow, a tam netu niet.. zreszta dziśteż zaraz zmykam, bo padam na pysk...

ja dzisiaj byłam na szlajanku krótkim co prawda bo tylko 2 godzinki :( zrobiliśmy sobie młodzieżowe :wink: Andrzejki z ludźmi z pracy poszliśmy do Caprii posiedzieć pogadać ale przez te 2 godziny to się tak uśmiałam że mnie wszystkie mięśnie bolą kwiczeliśmy ze śmiechu :lol: - oj jak mi cos takiego było potrzebne :roll: