Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Anka Ty mi z tym wiekiem nie wyjeżdżaj bo już Ci tłumaczyłam co znacznie starsza jezdem niż Ty i urodziłam dopiero swoje pierwsze dzieciątko więc jakbyś tak siezwięła za robotę zamiast marudzić to nawet pojedyńczo do 35 byś siez trójka miała szansę wyrobić :lol: :D :wink:

Skabusia oj żebyś wiedziała jakby kto tak z boku popatrzył to by sie zastanawiał co myśmy kurde wzięli że lejemy ze śmiechu no nie szło nic powiedzieć tak sie śmialiśmy i to wszystko przez głupią słomkę do picia sie zaczęło :lol: :lol: :lol: cudny relaks :D

powiem szczerze że mi brakuje tych kopniaków w brzucholku :lol: :wink:

wiesz Skabusia stara jestem to mi i pamięć szwankuje w tej materii :wink:

w kwestii lodówek zadziwił mnie mój małżon który sam z siebie obglądał takową side-by-side :o normalnie w szoku jestem i nawet powiedział że fajne toto by było :o

bardzo praktyczny Twój małż :wink:

wpadam szybciutko, bo dzieciaczki sie lekko zaprawiły i zeby ich nie przewozić codziennie w taką pogodę przenieśliśmy się tymczasowo do rodziców, a tam netu niet.. przymusowy odwyk :wink:

dandi ja już psiałam, że z ciebie niezły psycholog jest :wink: :wink: :D

efilko już taka moja natura, że cięzko mi coś kupić póki nie pomacam, więc pewnie jak przyjdzie co do czego to i tak będę sklepy przemierzać, żeby oblookać to co w necie wypatrzyłam.. dziekuję za podpowiedź :D

cholibka.. padnięta jestem.. w pracy mój współpracownik,. który miał mi pomagać przy nowym projekcie jest na 3-miesięcznym zwolnieniu i nie dośc, że na jego pomoc liczyć nie mogę to jeszcze jego robota na mnie spadła.. :evil: żyć nie umierać!! ale co nas nie zabije, to nas wzmocni! :wink:

wyczuwam ironie Skabusiu :-? jak dzieciaczki mam nadzieję że zdrowieją :D

wusiunia a jakimż cudem tyś tam ironię wypatrzyła? :o chciałam tylko zwrócić uwagę, że na ciebie można zawsze liczyć! chociaż ma kto "dzień dobry" powiedzieć, bo poza tym ciszaaaa... i wiatr hulaa...

a dzieciaki.. męczą się z katarem, ale dziś byłam u lekarza i jest ok.. syropki i tyle.. pewnie i ten weekend nie wypali, bo nie widać końca tego kataru :cry: