anjamen 21.11.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Wunia moje potrzeby sa pochodna metrow kwadratowych w domku i moim wiekiem Skabuniu duzy schowek na miotly bedziesz miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Anka Ty mi z tym wiekiem nie wyjeżdżaj bo już Ci tłumaczyłam co znacznie starsza jezdem niż Ty i urodziłam dopiero swoje pierwsze dzieciątko więc jakbyś tak siezwięła za robotę zamiast marudzić to nawet pojedyńczo do 35 byś siez trójka miała szansę wyrobić Skabusia oj żebyś wiedziała jakby kto tak z boku popatrzył to by sie zastanawiał co myśmy kurde wzięli że lejemy ze śmiechu no nie szło nic powiedzieć tak sie śmialiśmy i to wszystko przez głupią słomkę do picia sie zaczęło cudny relaks powiem szczerze że mi brakuje tych kopniaków w brzucholku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.11.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Skabuniu duzy schowek na miotly bedziesz miala nooo.. mój mąż ma takie kreatywne pomysły ale przynajmniej jest z nim wesoło wusia przecież wiesz jak się takie kopniaczki zamawia a Piotruś już spory kawaler... ja absloutnie nic nie sugeruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 wiesz Skabusia stara jestem to mi i pamięć szwankuje w tej materii w kwestii lodówek zadziwił mnie mój małżon który sam z siebie obglądał takową side-by-side normalnie w szoku jestem i nawet powiedział że fajne toto by było bardzo praktyczny Twój małż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.11.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ello!! nooo wusia tośmy się dzisiaj naspotykały dobrze, że chociaż tu można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 noooooooooooo lepsze to niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 dobry wieczórSkabusia jak dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzień dobry wszystkim nie nadrabiałam całości ale rzucił mi się w oczy temat grzejnikowygrzejniki termotechnologie radzę obejrzeć przed zakupem w realu. ja sie z nich wyleczyłam bo są z innych firm w porównywalnej cenie a ładniej wykończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzień dobry Skabusia normalnie martwić się zaczynam jak dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.11.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 małż zaproponował, że najwyżej teraz wymierzymy wnękę na taka lodówke i wypełnimy ją później - na razie moze tam być schowek na miotły praktycznego mam małżonka, no nie?! dawno to wyczułem - pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.11.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 wpadam szybciutko, bo dzieciaczki sie lekko zaprawiły i zeby ich nie przewozić codziennie w taką pogodę przenieśliśmy się tymczasowo do rodziców, a tam netu niet.. przymusowy odwyk dandi ja już psiałam, że z ciebie niezły psycholog jest efilko już taka moja natura, że cięzko mi coś kupić póki nie pomacam, więc pewnie jak przyjdzie co do czego to i tak będę sklepy przemierzać, żeby oblookać to co w necie wypatrzyłam.. dziekuję za podpowiedź cholibka.. padnięta jestem.. w pracy mój współpracownik,. który miał mi pomagać przy nowym projekcie jest na 3-miesięcznym zwolnieniu i nie dośc, że na jego pomoc liczyć nie mogę to jeszcze jego robota na mnie spadła.. żyć nie umierać!! ale co nas nie zabije, to nas wzmocni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.11.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 wlasnie o Tobie myslalam;)buziaki i powodzenia i nie zapracuj nam sie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 powiem dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.11.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 powiem dzień dobry prosze jak sie koleżanka kulturalnie zachowała cześć wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 wyczuwam ironie Skabusiu jak dzieciaczki mam nadzieję że zdrowieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 NIe kłóćta się dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.11.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 wyczuwam ironie Skabusiu jak dzieciaczki mam nadzieję że zdrowieją wusiunia a jakimż cudem tyś tam ironię wypatrzyła? chciałam tylko zwrócić uwagę, że na ciebie można zawsze liczyć! chociaż ma kto "dzień dobry" powiedzieć, bo poza tym ciszaaaa... i wiatr hulaa... a dzieciaki.. męczą się z katarem, ale dziś byłam u lekarza i jest ok.. syropki i tyle.. pewnie i ten weekend nie wypali, bo nie widać końca tego kataru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 nio lepiej mi a odsysasz im katarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts