Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

nio lepiej mi :lol:

a odsysasz im katarek :wink:

wuśka tobie to się lanie należy! ja cie tu co rusz chwalę, że jedyna, na którą liczyć można, bo pewne że rano "dzień dobry" powie, a i wieczorem zajrzy.. i że czekam.. itd... itp.. a ta co??!! ironi się dopatruje.. no wicie co!! .............. żeby mi to było ostatni raz!!!!! :D :D :D

odsysam.. odsysam.. tzn. tylko małej, bo synio sam sobie radzi..

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Skabusia wybacz miałam spierdzielony dzień a na koniec w robocie usłyszałam że powinnam sobie roboty poszukać i tak latałam z doskoku i próbowałam wszystkich ale jak widać nie wyszło :oops:

wusiu dobrze, że jesteś..jeju co z tą robotą?? :evil: :evil: :evil: ja własnie u ciebie w napięciu śledzę przygody limitowe.. w połowie jestem i napięcie rośnie :wink: znowu w tyle byłam, bo mi powiadomienia nie przychodziły :evil: :evil:

A Skabusia bo to jest tak jak masz za dużo roboty to nie ma chama żeby o czymś nie zapomnieć o i oczywiście zapomniałam no to usłyszałam że nam sie nie chce robić a jak tak to sobie mogę innej roboty poszukać no to szukam

Duchu ja to urzędnik jezdem

aa to ta chawirka z wielce ładnym kominem....ładno to..se normalnie zaszalał małż ze schowkiem hehe

lico me rumieńcem nieśmiałym się spłoniło :oops: :oops: taak.. komin to znak rozpoznawczy :wink:

łee tam ciii kazdem zawsze dostawoł łodemnie to na co zasłuzył wiec zaden rumieniec nie powinien nastepować tylko duma..bo pikny jezd i basta..

wusiu głowa do góry!! człek zaradny i wykształocny jesteś to na pewno coś sensownego znajdziesz.. i może cię to mniej nerwów będzie kosztowało :wink:

ja ostatnio tez latam na wysokości lamperii.. sama się ostałam na posterunku.. a szefunio ostatnio kreatywny jest bardzo i co rusz nowy temat wrzuca.. :roll: