skaba 26.11.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 nio lepiej mi a odsysasz im katarek wuśka tobie to się lanie należy! ja cie tu co rusz chwalę, że jedyna, na którą liczyć można, bo pewne że rano "dzień dobry" powie, a i wieczorem zajrzy.. i że czekam.. itd... itp.. a ta co??!! ironi się dopatruje.. no wicie co!! .............. żeby mi to było ostatni raz!!!!! odsysam.. odsysam.. tzn. tylko małej, bo synio sam sobie radzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Kochana zawsze jest przedostatni raz to dobrze dzieciaczkom lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 no i się doigrałam.. nawet wuśka dzień dobry nie powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 kurde siem mi gupio as srobilo dopry wiecór nieśmialo powim http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 witaj duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 czyżby już wszyscy spać poszli?? cisza na forum zapanowała.. jeszcze tylko jutro i wyyykend!! miałam w planach wypad z lubym w celu dokonania wyboru kafli, ale dzieciory smarkate i chyba nici z tego.. tym bardziej, że dziadkowie na Andrzejkach imprezują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 to tak jak jo jutro krakau praca..potym parapetówa ..w sobote zas bania bom andrzejem zwany.. http://www.cosgan.de/images/midi/musik/d020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 uuuu to znowu na forum okazja coby się procentowe wody przelewały!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 mnie dwa dni nie bedzie to i straty w cytaniu byda mioł zacne zapewne..se zaroz w tój dzienniczek kukne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Skabusia wybacz miałam spierdzielony dzień a na koniec w robocie usłyszałam że powinnam sobie roboty poszukać i tak latałam z doskoku i próbowałam wszystkich ale jak widać nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 aa to ta chawirka z wielce ładnym kominem....ładno to..se normalnie zaszalał małż ze schowkiem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Skabusia wybacz miałam spierdzielony dzień a na koniec w robocie usłyszałam że powinnam sobie roboty poszukać i tak latałam z doskoku i próbowałam wszystkich ale jak widać nie wyszło wusiu dobrze, że jesteś..jeju co z tą robotą?? ja własnie u ciebie w napięciu śledzę przygody limitowe.. w połowie jestem i napięcie rośnie znowu w tyle byłam, bo mi powiadomienia nie przychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Skabusia wybacz miałam spierdzielony dzień a na koniec w robocie usłyszałam że powinnam sobie roboty poszukać i tak latałam z doskoku i próbowałam wszystkich ale jak widać nie wyszło kutwa jaki to ty zawód wykonujesz wusiu??(jesli to nie tajemnica?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A Skabusia bo to jest tak jak masz za dużo roboty to nie ma chama żeby o czymś nie zapomnieć o i oczywiście zapomniałam no to usłyszałam że nam sie nie chce robić a jak tak to sobie mogę innej roboty poszukać no to szukam Duchu ja to urzędnik jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 aa to ta chawirka z wielce ładnym kominem....ładno to..se normalnie zaszalał małż ze schowkiem hehe lico me rumieńcem nieśmiałym się spłoniło taak.. komin to znak rozpoznawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a to ni cholery wejśc bardzo ni mom..( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 aa to ta chawirka z wielce ładnym kominem....ładno to..se normalnie zaszalał małż ze schowkiem hehe lico me rumieńcem nieśmiałym się spłoniło taak.. komin to znak rozpoznawczy łee tam ciii kazdem zawsze dostawoł łodemnie to na co zasłuzył wiec zaden rumieniec nie powinien nastepować tylko duma..bo pikny jezd i basta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 wusiu głowa do góry!! człek zaradny i wykształocny jesteś to na pewno coś sensownego znajdziesz.. i może cię to mniej nerwów będzie kosztowało ja ostatnio tez latam na wysokości lamperii.. sama się ostałam na posterunku.. a szefunio ostatnio kreatywny jest bardzo i co rusz nowy temat wrzuca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 tylko Skabusia wiesz jak u nas z robotą jest może Ci pomóc Duchu ja pracuję jako urzędnik ale wykształcenie to mam inksze i umiejętności z konieczności rozliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 noż *&^%*&(*(^*&(*^&((!!!!!!!!!!!!!! to ja juz minuty do powrotu małża odliczam.. piweczko już w dłoniach trzymam, coby sie pan domu odpowiednio wyluzował.. a tu... prądu w firmie brakło i stoją.. czekają aż będzie, bo muszą produkcją wyjechać *&&*^(*&*(%$#&^&*($%^& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts