skaba 27.11.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 wusiu ojj przydalyby sie te twoje ręce do pomocy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Skabusia wyluzuj mój tam od zeszłego tygodnia wraca pomiędzy 20 a 22 czasem 24 a wychodzi na szóstą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 to ja juz minuty do powrotu małża odliczam.. piweczko już w dłoniach trzymam, coby sie pan domu odpowiednio wyluzował. noooszzzz kutwa jasna mnie weźmie zaraz gdzież wyscie sie chowały nio żem was nie namierzył.. A ja łos zaj..y zawsze jakis czytsych i swietych wrogów w domostwie płci zenskiej miałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 mój jak wraca to chce tylko spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 wu no przykro ale jak od 6 do 23 ora to ma synek przesrane..i zmeczony byc musi.. sam tak orałem kiedys to wiem..przesrane..wiecznie zmeczony i ..zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 wuśku mnie ostatnio tęsknica straszna za tym moim lubym dopada.. ale nic tam.. nadrobię przynajmniej zaległości na FM i poczekam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 to ja juz minuty do powrotu małża odliczam.. piweczko już w dłoniach trzymam, coby sie pan domu odpowiednio wyluzował. noooszzzz kutwa jasna mnie weźmie zaraz gdzież wyscie sie chowały nio żem was nie namierzył.. A ja łos zaj..y zawsze jakis czytsych i swietych wrogów w domostwie płci zenskiej miałem.. .. ze mną to tak kolorowo nie jest.. ale już się małż przywyczaił a cieplutkiego piwka w zimny wieczór to i ja się chętnie napiję, ale sama nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ja to się czasami czuję jakbym samotną matką była ale najgorsze jest to jak Piotruś chce tacie buziaka na dobranoc dać a taty nie ma jak rano wstanie taty znowu nie ma i mi mówi mamusia daj telefona alo tatuś że nie wspomnę że se będę musiała chłopa na ścianie odrysować bo wkrótce zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 oj wu ja iwem ..ale to on przecie dla siebie li tylko tego nie robi mlodzi jestescie dorabiacie sie ciezko wam wez bo wypiłem i siem nadwrazliwy robiem rykne zara a nie lubiem wymiekać nio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 własnie Bartek jęczy, że tatusia chce... w dzień mi usnął i teraz bajeczek mu się zachciewa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 mój luby to się zawodowo nie przemęcza, ale za to w domu na dwa etaty ciągnie .. a i nocka przy maluchach mu się często zdarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Piotruś śpi ale rano będzie znowu tatę wołał bo ostanio ojca widział wczoraj wieczorem ja wiem Duchu że On to dla nas robi tylko wszystko jest podporządkowane Jego pracy wraca ubity jak pies pogadać nie ma z kim w ogóle nie ma z kim co robić i tak się z Piotrusiem pocieszamy wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 halo halo, pamietajcie ze sa weekendy a to juz jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 moze zelzy mu tam w tej pracy kiedy co on porabia jessu wscibski siem zrobilem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Anula weekend to ja mam bo małżon to w osbotę pewnie się kole 17-ej zwlecze z roboty Duchu z drewnem się brata lubi nie wiem czasem pewnie tak głównie Go wcurwia ale u nas z robotą to nie tak łatwo więc robi bo musi a teraz jak kredyt to już oboje nie mamy wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 halo halo, pamietajcie ze sa weekendy a to juz jutro ta myśl jest dla mnie krzepiąca (nie móiwąc o tym, że trzyma mnie przy zyciu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Duchu z drewnem się brata Ciesla stolarz czy jak bo nie jarze??dekarz?..czy handlyrz.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 tartak Duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 pracuje w tartaku?hmmm jakim kierownikiem jezd??gdzie przemeiszkujesz jak daleko od rybnika..? co mu tam płacą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Duszku bystry jezdeś no jak gdzie przemieszkuję napisane mam pod łobrazkiem jak to daleko od Rybnika hmmmmmmmm w październiku przejeżdżałam bez Rybnik ale ile tam jechaliśmy a chyba lepiej jak godzinkę a płacą zdecydowanie za mało jak na taki zapierdziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts