Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam witam!! jescze cała rozdygotona po pierwszym dniu w przedszkolu :wink: :lol:

wyprawę z małzonem uważam za bardzo owocną :wink: pomału moje wizje łazienek się konkretyzują.. do marysi nadal mi daleko, ale już rozróżniam kolekcje płytek :wink: :D dostałam tez wizualizację naszej kuchni, ale na razie nie wklejam, bo więcej rzeczy jest do poprawki niż zaakceptowanych :wink: czekam też na projekt w Atlasie.. ma być pod koniec tygodnia.. zobaczymy..

z pozytywów to to, ze mężowi też przypadla do gustu moja umywalka :wink:

efilko już nawet przygotowałam foteczki do wklejenia (tzn. z netu pościągane, bo paratu ze sobą nie miałam), ale pojechaliśmy dzisiaj do jesczze jednego sklepu i nowy pomysł się pojawił.. jutro mam jesczze jedną wizyte zaplanowana, więc pewnie znów coś wpadnie.. lepiej poczekam z wklejaniem aż się z wyborem oswoję i ustatuję, bo inaczej to pół neta do dziennika wkleję, a na koniec wybiorę jeszcze coś innego :wink:

jedno czemu jestem wierna to Reflex.. :wink: :wink:

witam witam!! jescze cała rozdygotona po pierwszym dniu w przedszkolu :wink: :lol:

Witaj Skabuniu!

A co Ty Kochana robiłaś dzisiaj w przedszkolu...?! :o :lol: :wink:

Cieszę się, że Mężusiowi przypadła do gustu umywaleczka! :D

Ja byłam dzisiaj w Dagmie (szukałam moich Irysów... :roll:) i znalazłam Twój kwadratowy kibelek z tą fajnie wyprofilowaną deską: to kolekcja Vero z firmy Duravit.

Dla przypomnienia:

http://www.megalazienki.pl/pictures/products/big/4842_40.jpg

Niestety kosztuje ponad 2 tys.zł....

I poproszę o foteczki, a nie ściemniać mi tu...! 8) :wink:

Ciekawa jestem co Ci wpadło w oko!

A w Atlasie trafiłaś pewnie do Pani Edytki - ja też u niej zostawiałam projekt w weekend i miała mi przesłać wizualizacje do końca następnego tygodnia, a w poniedziałek miałam już wszystko na mailu... :lol: :lol:

Witaj Skabuniu!

A co Ty Kochana robiłaś dzisiaj w przedszkolu...?! :o :lol: :wink:

moje starsze dziecięcie zostało tam zaprowadzone.. :cry:

dziękuję za kibelek :D było do przeiwdzenia, że cena będzie powalająca..

nie moge się doczekać wizualizacji kuchni... wczorajk zrobiła własną :wink: mam fajny program, ale nie umiem zrobić w nim takich pogiętych pomiesczezń jak u mnie w domku są, więc wizja jest fragmentaryczna.. no i wypatrzyłam , że Pan Kuchenny to chyba wymiary ścian pomieszał.. :evil: bedę go molestować dalej :-?

a wogóle to - Dzień dobry! witam się z biblioteki UJu.. widać to juz poważny nałog :wink:

wusiu z Bartkiem kiepsko.. nie chcę pisać więcej, bo może za wcześnie na wnioski.. powiem tylko tyle, że wczoraj mnie cały wieczór męzcył, żebym go nie zaprowadzała do nowego tylko do starego przedszkola, bo tamta pani się do niego usmiechała :cry: staram się myśleć racjonalnie, ale ciężko matce oddzielić rozum od uczuć :cry: