wu 03.12.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 dzień dobry Skabusia pożarta przez przedszkolanki czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 dobry wieczór właścicielki njet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.12.2008 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 hej hej! przeżywam właśnie reorganizację życia rodzinnego stąd moja niobecność.. ale jak sie z tym uporamy to będę miała czasu mnóóóóóstwo dla Marysi znalazła się niania - i to dosłownie tak.. pewnego dnia zadzowniła i jest.. byleby tylko mogła u nas zostać na dłużej, bo złota kobieta jest Bartkowi poświęcam teraz caly mój czas.. dogadałam sie z panią - wspólnie ustaliłyśmy strategię działania i z dnia na dzień jest coraz lepiej.. panie mnie pocieszają, że wszystkie dzieci tak mają.. ale to moje pierwsze, więc łza się w oku kręci ale optymistycznie na to patrzę! anja Bartek to w teorii jest obcykany.. przygotowywałam go przez 3 miesiące do pójścia do pzredszkola, ale on juz tak ma, że dosy,ć długo się przyzwyczaja, więc trzeba duużo cierpliwości.. wusia no własnie.. też się zastanawiałam co ja jeszcze robię w bibliotece.. szukałam tam motywacji do skończenia mojej pracy magisterskiej.. ale nie znalazłam.. średnio mi ona do szczęścia potrzebna, bo jedno mgr już przed nazwiskiem jest, a podyplomówka załatawia mi dopasowanie do stanowiska pracy no i tyle.. ale muszę się zebrać i to skończyć, bo przecież szkoda 5 lat studiów to tyle.. pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.12.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 skabuniu cieszę się ze złotej niani - sama taką mam i wiem jakie to szczęście co do mgr to mam niestety to samo ale za dużo się dzieje w moim życiu teraz żebym znalazła jeszcze na to power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dzień dobry aaaaaaaaaaa no tak to jest jak człowiek za mądry chce być dobrze że Bartuś się przywyczaja jak niania jest to będziecie mogli jakoś inaczej ustawić pracę żebyście więcej czasu z małżem mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 doberek Paniom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.12.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 doberek byłam dziś na pierwszej w moim życiu wywiadówce synio już przetrwił konieczność chodzenia do przedszkola.. jest nieźle.. idę poczytać co kto pod moją nieobecność wybudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.12.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 zapomniałam donieść, ze dostałam wycenę mojej kuchni.. iiii.. powiem to samo co powiedziałam o projekcie - w całości jest nie do przyjęcia w takich chwilach cieszę się, ze mam taką małą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 tak mniej więcej ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.12.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Skabunia, jaki śliczny avatar z Twoim domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.12.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 doberek byłam dziś na pierwszej w moim życiu wywiadówce ja mam dzis pierwszą od lat radę pedagogiczną. Chciałem na nią wcisnąć praktykanta ale dyrekcja się nie zgodziła i powiedziała, że na rady pedagogiczne chodzą nauczyciele a nie studenci. Wywalczyłem tyle, że na pierwszej będe ja - potem stażysta. Skaba ten prysznic to TY wiesz co to jest czy to tylko inspiracja?? http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/2u8dwmc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus-tina 05.12.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 hej też wybrałam ten projekt, jestem na etapie papierkowej i sądze że w sierpniu coś na działce zacznie się dziać. Chciałabym już teraz w grudniu kupić materiały budowlane ze względu na konkurencyjne ceny. Chciałabym się dowiedzieć ile około musze kupić pustaków (będe kupować POROTON P+W 24 zużycie 11 sz/m2) ile bloczków fundamentowych i ile np. stali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.12.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Chciałabym się dowiedzieć ile około musze kupić pustaków (będe kupować POROTON P+W 24 zużycie 11 sz/m2) ile bloczków fundamentowych i ile np. stali ?? Skaba powie Ci dokładniej ale nie masz tego w projekcie albo kosztorysie? tam zdaje się jest powierzchnia ścian. Poza tym Twój wykonawca ładnie Ci to wszystko przeliczy. Pogadaj z ekipą na która się zdecydujesz. jak na sierpień to warto zaklepac ich juz teraz. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.12.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 PS: a jeżeli chodzi o wybór projektu to mmmmmmmmmmrrrrrrrrrr ten kominnnn - cukierki i maliny na spirytusie. Gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 lawendowo ma byc dzisiok witom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Dandi 3 pytasz o kabine w tej lazience czy kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.12.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 kabinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Moze to huppehttp://www.huppe.com.pl/images/produkty/kabiny/1002/982050_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ło matko...pocułbych siem jak w japonii chyba..zimne to takie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts