Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

hej hej! przeżywam właśnie reorganizację życia rodzinnego stąd moja niobecność.. ale jak sie z tym uporamy to będę miała czasu mnóóóóóstwo :wink: :lol: dla Marysi znalazła się niania - i to dosłownie tak.. pewnego dnia zadzowniła i jest.. byleby tylko mogła u nas zostać na dłużej, bo złota kobieta jest :D

Bartkowi poświęcam teraz caly mój czas.. dogadałam sie z panią - wspólnie ustaliłyśmy strategię działania i z dnia na dzień jest coraz lepiej.. panie mnie pocieszają, że wszystkie dzieci tak mają.. ale to moje pierwsze, więc łza się w oku kręci :( ale optymistycznie na to patrzę!

anja Bartek to w teorii jest obcykany.. przygotowywałam go przez 3 miesiące do pójścia do pzredszkola, ale on juz tak ma, że dosy,ć długo się przyzwyczaja, więc trzeba duużo cierpliwości..

wusia no własnie.. też się zastanawiałam co ja jeszcze robię w bibliotece.. :-? szukałam tam motywacji do skończenia mojej pracy magisterskiej.. ale nie znalazłam.. średnio mi ona do szczęścia potrzebna, bo jedno mgr już przed nazwiskiem jest, a podyplomówka załatawia mi dopasowanie do stanowiska pracy no i tyle.. ale muszę się zebrać i to skończyć, bo przecież szkoda 5 lat studiów

to tyle.. pozdrawiam serdecznie!

doberek :wink:

byłam dziś na pierwszej w moim życiu wywiadówce

ja mam dzis pierwszą od lat radę pedagogiczną. Chciałem na nią wcisnąć praktykanta ale dyrekcja się nie zgodziła i powiedziała, że na rady pedagogiczne chodzą nauczyciele a nie studenci. Wywalczyłem tyle, że na pierwszej będe ja - potem stażysta.

Skaba ten prysznic to TY wiesz co to jest czy to tylko inspiracja??

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/2u8dwmc.jpg

hej

też wybrałam ten projekt, jestem na etapie papierkowej i sądze że w sierpniu coś na działce zacznie się dziać. Chciałabym już teraz w grudniu kupić materiały budowlane ze względu na konkurencyjne ceny. Chciałabym się dowiedzieć ile około musze kupić pustaków (będe kupować POROTON P+W 24 zużycie 11 sz/m2) ile bloczków fundamentowych i ile np. stali ??

Chciałabym się dowiedzieć ile około musze kupić pustaków (będe kupować POROTON P+W 24 zużycie 11 sz/m2) ile bloczków fundamentowych i ile np. stali ??

Skaba powie Ci dokładniej ale nie masz tego w projekcie albo kosztorysie? tam zdaje się jest powierzchnia ścian. Poza tym Twój wykonawca ładnie Ci to wszystko przeliczy. Pogadaj z ekipą na która się zdecydujesz. jak na sierpień to warto zaklepac ich juz teraz. Powodzenia