Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ello!! ja już dostaję rozdwojenia jaźni ze względu na porażającą ilość Świętych Mikołajów.. aż się dziwię, że synio jesczze mnie nie zapytał skąd ich się tyle wzieło.. ale póki co nie pyta, tylko z wielką cierpliwością przyjmuje kolejne prezenty :D :wink:

dandi niestety to tylko wizualizacja :cry: ale bede lada moment przerzucała temat prysznica, więc jak mi coś wpadnie w oko.. i cena mnie nie porazi to dam znać :wink:

efilko, marysiu dostałam projekt kuchni, który według mnie wymaga gruntowej przebudowy.. i do tego pan zaśpiewał mi za fornir lakier-połysk 17400zł.. do tej ceny musiałabym doliczyć kwestie dodatkowego wyposażenia szafek.. ewentualnych uchwytów, rolek, światełek itd. itp. obawiam się, ze dobiłabym z ceną do 25tys. za same meble + do tego sprzęt.. :o :o :o :-? czekam na projekt i wycenę z Atlasa.. nie spodziewam się, ze będzie taniej, ale mam nadzieję, ze stosunek ceny do jakości będzie bardziej adekwatny.. :-?

hej

też wybrałam ten projekt, jestem na etapie papierkowej i sądze że w sierpniu coś na działce zacznie się dziać. Chciałabym już teraz w grudniu kupić materiały budowlane ze względu na konkurencyjne ceny. Chciałabym się dowiedzieć ile około musze kupić pustaków (będe kupować POROTON P+W 24 zużycie 11 sz/m2) ile bloczków fundamentowych i ile np. stali ??

hej hej! gratuluję dobrego wyboru :D :D :D (wrodzona skromność przeze mnie przemawia :lol: :lol: ).. niestety nie odpowiem precyzyjnie na twoje pytanie, bo kilka razy dowozilismy i odwoziliśmy różne pustaczki i nie wiem ile ich dokładnie poszło.. pani w składzie budowlanym wyliczyła nam zapotrzebowanie z projektu (mniej więcej) i nie było też problemu z ewentualnymi zwrotami czy wymianami.. to było dobre rozwiązanie..

a na pytanie ile posżło nam stali? mąż odpowiedział: nooo.. trochę poszło :-? :-? podobno w sumie około 3ton, ale różnych wymiarów.. no i to zalezy również od tego, jakie planujecie schody i strop..