dandi3 05.12.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ależ drożyzna a może to coś tańszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.12.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ależ drożyzna a może to coś tańszego?Novellini ma tańsze jeśli cię to interesuje Cze skaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ło matko...pocułbych siem jak w japonii chyba..zimne to takie.. łooooooooooooo, pieszczoch się znalazł... do ciepłego się chce. A gdzie idea porannego przebudzenia w arktycznym chłodzie tudzież wychłodzenia lędźwi gdyby zaszła potrzeba po temu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 jakbym mieszkał nad ussuri z zimnem nie byłoby problema(nawet lubie ale...mieszkam na ruda hehe) ale do chaty czegos takiego nie zamontowałbym sobie to takie zimne jest bez duszy..i wogóle ale to moje zdanie tylko rzez jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Drozyzna ale fajna zdecydowanie najlepiej wykonane i najlepiej wygladajce kabiny z tych nie-calkiem-najdrozszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 zapomniałam donieść, ze dostałam wycenę mojej kuchni.. iiii.. powiem to samo co powiedziałam o projekcie - w całości jest nie do przyjęcia w takich chwilach cieszę się, ze mam taką małą kuchnię co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.12.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 dzień dobry http://img80.imageshack.us/img80/3546/09rg1i83sg8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.12.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 sledze Mikolaja czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.12.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 ello!! ja już dostaję rozdwojenia jaźni ze względu na porażającą ilość Świętych Mikołajów.. aż się dziwię, że synio jesczze mnie nie zapytał skąd ich się tyle wzieło.. ale póki co nie pyta, tylko z wielką cierpliwością przyjmuje kolejne prezenty dandi niestety to tylko wizualizacja ale bede lada moment przerzucała temat prysznica, więc jak mi coś wpadnie w oko.. i cena mnie nie porazi to dam znać efilko, marysiu dostałam projekt kuchni, który według mnie wymaga gruntowej przebudowy.. i do tego pan zaśpiewał mi za fornir lakier-połysk 17400zł.. do tej ceny musiałabym doliczyć kwestie dodatkowego wyposażenia szafek.. ewentualnych uchwytów, rolek, światełek itd. itp. obawiam się, ze dobiłabym z ceną do 25tys. za same meble + do tego sprzęt.. czekam na projekt i wycenę z Atlasa.. nie spodziewam się, ze będzie taniej, ale mam nadzieję, ze stosunek ceny do jakości będzie bardziej adekwatny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.12.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 hej też wybrałam ten projekt, jestem na etapie papierkowej i sądze że w sierpniu coś na działce zacznie się dziać. Chciałabym już teraz w grudniu kupić materiały budowlane ze względu na konkurencyjne ceny. Chciałabym się dowiedzieć ile około musze kupić pustaków (będe kupować POROTON P+W 24 zużycie 11 sz/m2) ile bloczków fundamentowych i ile np. stali ?? hej hej! gratuluję dobrego wyboru (wrodzona skromność przeze mnie przemawia ).. niestety nie odpowiem precyzyjnie na twoje pytanie, bo kilka razy dowozilismy i odwoziliśmy różne pustaczki i nie wiem ile ich dokładnie poszło.. pani w składzie budowlanym wyliczyła nam zapotrzebowanie z projektu (mniej więcej) i nie było też problemu z ewentualnymi zwrotami czy wymianami.. to było dobre rozwiązanie.. a na pytanie ile posżło nam stali? mąż odpowiedział: nooo.. trochę poszło podobno w sumie około 3ton, ale różnych wymiarów.. no i to zalezy również od tego, jakie planujecie schody i strop.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.12.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A tu sie niby poczemu nic nie dzieje siem pytam??? Dobry wieczór.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 dobry wieczór Duchu oszczędzali Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.12.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 jakosi nie wiezem..wis WU wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 ja też przeastałam wierzyć jak do Ani zaqglądnełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 zas makem posiali nio to ccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichutko witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.12.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witam wieczorowa pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 ja tez dobry wieczor mam wrazenie ze dzisiaj czwartek lub piatek a to dopiero poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mógłby się w sumie ten tydzień już skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts