Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

mnie najbardziej podobają się póki co - dopiero zaczęłam przeglądanie :wink: - drzwi halszka.ka zaraz na pierwszej stronie chociaż o ile pamietam to dalej też widziałam prawie takie same tylko w innym kolorze :D a jeszcze wiecej inspiracji to na forum Wnętrza - chyba zacznę być jego wiernym czytaczem :wink: - tylko po co mi to teraz :o

ja wcześniej też takie obstawiałam, ale nie będą mi niestety pasowały do całokształtu.. co nie zmienia faktu, ze są bardzo ciekawe :D

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Skabusia nie martw się masz dużo na głowie to przypomnę u arcobaleno no to wnetrza Ci mówiłam że fajne są :D

a odnośne za małej dziury w drzwiach stwierdzonej przez niektórych fachowców to na 5 stronie forum wnętrzarskiego o drzwiach - linka masz :D - u osoby o nicku Sylwia z Poznania są pokazane całkiem ładne drzwi w dziurze właśnie 230 x 140 od Wiśniowskiego - czyli można :wink:

nie nie.. aż tak źle nie jest.. zresztą po dzisiejszych pertraktacjach z panem z salonu doszliśmy do konstruktywnych rozwiązań i może jednak da się zrobić takie lub bardzo zbliżone do tych, o których myślałam :D przyznam, że chyba pierwszy raz musiałam się nagłowić jak namówić pana, żeby sprzedał mi takie dzrwi jak ja chce.. pan stwierdził, że takie będą nie ładne i nie będę zadowolona i takich mi nie zrobi :D ale dziś pomyślał i wymyślił :D juz jesteśmy blisko... jeszcze tylko cena jest nieciekawa, ale i nad tym pracujemy :wink:

Skabusiu co do projektu drzwi mnie się podoba - ale niektórzy mówią że mam spaczony gust :wink: , pan w salonie mówi swoje a to Tobie mają się podobać, pełna szyba według mnie to tak wzieła by się z powietrza bo z niczym nie szło by jej powiązać a tak naświetle tworzy miniaturkę głównego skrzydła (to niemal 1/3 głównego skrzydła ) wklejone drzwi śliczności dużo drzewa troszkę szkła czyli to co ma być :D

muszę koniecznie dopaść Cię na dłużej i poddać przesłuchaniu coby sie przygotować do budowy :wink:

moj małż po postraszeniu przez ekipę wziął sie na serio za przygotowania - zrobił już kibelek i partię desek na szalunki - tylko czemu ja musiałam dzisiaj przerzucić jakiś metr sześcienny drzewa :o i to jeszcze pod górę :(

Monis cieszy mniem to baaaardzo :D pobiegałam już troszkę po nich i jestem zadowolona :D

planuję zabudować tą wnękę pod schodami i stworzyć miejsce np. na rurę od okurzacza centralnego, środki czystości itp. - nie zmiejszy to przestrzeni w korytarzu, a taki podręczny schowek gospodarczy na pewno się przyda :D

Skabusia mnie Twoje schodki też bardzo bardzo :D mężuś chyba z pół godziny się w nie wpatrywał bo mu nasze spokoju nie dają bo mamy w projekcie zabiegowe a on ciągle kombinuje jakby tu jednak spocznik wcisnąć :wink:

mam też prośba - mogłabyś mi dać namiar na tego gościa co Wam wycenę wentylacji robił :oops:

poradzić obowiązkowo :D :wink:

ja też widzę już Twój cudny daszek normalnie aż mnie skręca na myśl że ja jeszcze tak długo muszę czekać żeby mieć się czym chwalić :wink:

a z tą wentylacją to mi zamieszałaś :( - to który robił Ci wycenę pierwszy czy drugi czy obydwaj każdy swoją :o a jak bedziesz cosik miała to pewnie dawaj dawaj bo wiesz jakby mnie ekipa na fundamenta jesienią napadła to już muszę mieć wybraną coby mieli co zakopać :wink: