skaba 23.07.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 mnie najbardziej podobają się póki co - dopiero zaczęłam przeglądanie - drzwi halszka.ka zaraz na pierwszej stronie chociaż o ile pamietam to dalej też widziałam prawie takie same tylko w innym kolorze a jeszcze wiecej inspiracji to na forum Wnętrza - chyba zacznę być jego wiernym czytaczem - tylko po co mi to teraz ja wcześniej też takie obstawiałam, ale nie będą mi niestety pasowały do całokształtu.. co nie zmienia faktu, ze są bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Skabusia nie martw się masz dużo na głowie to przypomnę u arcobaleno no to wnetrza Ci mówiłam że fajne są a odnośne za małej dziury w drzwiach stwierdzonej przez niektórych fachowców to na 5 stronie forum wnętrzarskiego o drzwiach - linka masz - u osoby o nicku Sylwia z Poznania są pokazane całkiem ładne drzwi w dziurze właśnie 230 x 140 od Wiśniowskiego - czyli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.07.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 wu móc można.. tylko kwestia proporcji i wzorów - jakie naświetle i jakie drzwi.. propozycji mam kilka, ale przyznam, że takiej jak sobie wcześniej umyśliłam to się chyba jednak nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.07.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Skabusiu aż mi uszka poczerwieniały jak przeczytałam w Twoim dzienniku że ja te drzwi i tak dalej a jakby tak - taka hipoteza - Pan Józef zdziebełko dziurkę boszką powiększył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.07.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 wu myślimy... myślimy.. ale chyba zostanie jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.07.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Skabusiu ale jak masz przez najbliższe 20 lat czuć niechęć do swoich drzwi bo nie są takie jak marzylaś to może lepiej boszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.07.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 nie nie.. aż tak źle nie jest.. zresztą po dzisiejszych pertraktacjach z panem z salonu doszliśmy do konstruktywnych rozwiązań i może jednak da się zrobić takie lub bardzo zbliżone do tych, o których myślałam przyznam, że chyba pierwszy raz musiałam się nagłowić jak namówić pana, żeby sprzedał mi takie dzrwi jak ja chce.. pan stwierdził, że takie będą nie ładne i nie będę zadowolona i takich mi nie zrobi ale dziś pomyślał i wymyślił juz jesteśmy blisko... jeszcze tylko cena jest nieciekawa, ale i nad tym pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 no to rozumiem konstruktywne podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Dziewczyny, widzę, że o drzwiach zewnętrznych gadacie My wybraliśmy Cala, mają porządne drzwi, ciekawe wzory. Polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.07.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 oo kasia a ja właśnie twój dziennik z mężem czytam świetnie piszesz drzwi Cala oglądałam i mam jedne na oku, ale taniej i łatwiej mi będzsie jeśli wezme w komplecie z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Skabusiu co do projektu drzwi mnie się podoba - ale niektórzy mówią że mam spaczony gust , pan w salonie mówi swoje a to Tobie mają się podobać, pełna szyba według mnie to tak wzieła by się z powietrza bo z niczym nie szło by jej powiązać a tak naświetle tworzy miniaturkę głównego skrzydła (to niemal 1/3 głównego skrzydła ) wklejone drzwi śliczności dużo drzewa troszkę szkła czyli to co ma być muszę koniecznie dopaść Cię na dłużej i poddać przesłuchaniu coby sie przygotować do budowy moj małż po postraszeniu przez ekipę wziął sie na serio za przygotowania - zrobił już kibelek i partię desek na szalunki - tylko czemu ja musiałam dzisiaj przerzucić jakiś metr sześcienny drzewa i to jeszcze pod górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 27.07.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 dziś zapadła też decyzja w sprawie bramy garażowej.. będzie Normstahl EUROFLAIR - ISO kolor - ciemny dąb.. wypadła najlepiej w testach jakościowych i kosztowych http://i33.tinypic.com/2d16882.jpg Wybraliście świetną bramę garażową Nasza będzie montowana we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.07.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 basiula czekam na foteczki pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.07.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Schody baaardzo mnie się podobają. Ja mam fobię schodową- wszyscy wiedzą. A Twoje wyjątkowo przypadły mi do gustu a planujesz coś pod nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.07.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Monis cieszy mniem to baaaardzo pobiegałam już troszkę po nich i jestem zadowolona planuję zabudować tą wnękę pod schodami i stworzyć miejsce np. na rurę od okurzacza centralnego, środki czystości itp. - nie zmiejszy to przestrzeni w korytarzu, a taki podręczny schowek gospodarczy na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 O to to właśnie mi chodziło. Każdy kąt zagospodarowany się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.07.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Skabusia mnie Twoje schodki też bardzo bardzo mężuś chyba z pół godziny się w nie wpatrywał bo mu nasze spokoju nie dają bo mamy w projekcie zabiegowe a on ciągle kombinuje jakby tu jednak spocznik wcisnąć mam też prośba - mogłabyś mi dać namiar na tego gościa co Wam wycenę wentylacji robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.07.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 wu namiary na PW.. rekuperator będzie na pewno Bartosza, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy kto nam bedzie montował.. ta firma ma swoich montażystów, ale daliśmy do wyceny też innej firmie.. jak ją dostanę - dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.07.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 a w sprawie schodów dobrze sie poradzić ekipy.. na pewno coś wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 poradzić obowiązkowo ja też widzę już Twój cudny daszek normalnie aż mnie skręca na myśl że ja jeszcze tak długo muszę czekać żeby mieć się czym chwalić a z tą wentylacją to mi zamieszałaś - to który robił Ci wycenę pierwszy czy drugi czy obydwaj każdy swoją a jak bedziesz cosik miała to pewnie dawaj dawaj bo wiesz jakby mnie ekipa na fundamenta jesienią napadła to już muszę mieć wybraną coby mieli co zakopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts