wu 09.12.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dzień dobry Skabusia zamknęli Cie czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 niop chybok bo ciiisa ..witka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.12.2008 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 witajcie witajcie! aaaa moi drodzy, bo ja najpierw Mikołaja organizowałam zawzięcie, a wczoraj i dzisiaj w STOLYCY naszej bawiłam na szkoleniu miałam zamiar odwiedzić słynną Bartycką, ale się nie udało za to udało się spotkać z kilkoma osobami i to mnie cieszy niepomiernie ale przyjechałam do domu (opóźnionym ekspresem ) a tu synio chorusieńki i właśnie wróciliśmy ze szpitala.. na szczęście go nie zostawili.. zapalenie krtani modlę się, żeby mała nie załapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.12.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Skabuniu a ta wycena kuchni to skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.12.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 witajcie witajcie! aaaa moi drodzy, bo ja najpierw Mikołaja organizowałam zawzięcie, a wczoraj i dzisiaj w STOLYCY naszej bawiłam na szkoleniu miałam zamiar odwiedzić słynną Bartycką, ale się nie udało za to udało się spotkać z kilkoma osobami i to mnie cieszy niepomiernie ale przyjechałam do domu (opóźnionym ekspresem ) a tu synio chorusieńki i właśnie wróciliśmy ze szpitala.. na szczęście go nie zostawili.. zapalenie krtani modlę się, żeby mała nie załapała Ło matko. No to podzyjecie Dużo zdrowia zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dzień dobry ja to już nawet nie mówię jakie moje chore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.12.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Skabuniu a ta wycena kuchni to skąd? efilko od Radomskiego.. przyznam, że dawałam mu projekt do zrobienia nie dlatego, że zachwyciły mnie jego kuchnie (kiedyś sprzedawał kuchnie włoskie, które naprawdę powalały), ale dlatego, że pomyślałam, że warto mieć pod ręką jakiś tańszy wariant kuchni chociaż z drugiej strony u niego dobre jest to, że zrobi ci to co sobie wymyślisz.. p. Edytka dzwoniła, że już ma dla nas gotowy projekt umówiłam się na niedzielę.. nie mogę się doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.12.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dzień dobry ja to już nawet nie mówię jakie moje chore uuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.12.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dzień dobry ja to już nawet nie mówię jakie moje chore co sie dzieje Wuniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kaszelek miał katarek miał byliśmy w poniedziałek u doktora nie było źle we wtorek po południu dostał bez mała 40 stopni leki przeciwgorączkowe działają średnio na 2-3 godziny biedne Maluśkie strasznie umęczone ja po nocach nie śpię i ogólnie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Idz jeszcze raz do lekarza, przy takiej goraczce to juz raczej antybiotyk musi byc. Moze to uszko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Markotko napisałam u siebie antybiotyk dostał zaraz wczoraj i uszko nie raczej górne drogi oddechowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.12.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 wusiu kurcze maluszki są takie biedne jak chorują... bardzo współczuje i trzymam kciuki co by się poprawiło jak najszybciej a ten antybiotyk nie zadziałał? a to w ogóle infekcja bakteryjna? może to wirusowe jest? skabuniu nie wiem kto to ten od kuchni. myślałam że o decoline piszesz ja się jednak na nich zdecyduje bo są tańsi od atlasa a jakość ta sama. i na dodatek w cenie mam wszystko a nie tak jak w atlasie że jeszcze uchwyty, jeszcze to jeszcze tamto. no i nie ma zestandaryzowanych kolorów itd. mogłam wybrać z wieeelkiej palety a nie z sześciu kolorów, z których od bidy pasował mi tylko jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Efilko jadę dzisiaj znowu do doktora antybiotyk no właśnie wydaje się jakby nie działał bo nie powinno być takiej strasznej gorączki że nie idzie jej zbić w poniedziałek było dobrze mówił że powinno się obejść bez antybiotyku nie miał gorączki rzeczywiście w nocy lepiej już spał pół dnia we wtorek było oki a jak przyszłam z pracy to już było 39,5 a teraz to już nie wiem zaczynam się obawiać że to oskrzela albo nie daj Boże zapalenie płuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.12.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 kurcze wusiu dziwna sprawa. a badania krwi mu robią? kruszka jak była tak chora to miała kilkakrotnie oznaczany poziom jakiś markerów wskazujących na to czy to zapalenie wirusowe czy bakteryjne i w związku z tym ze to był wirus w ogóle nie dostała antybiotyku bo i tak by nie zadziałał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.12.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 ojej sciskam Piotrusia cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.12.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 padam na pysk wczoraj zasnęłam razem z Bartkiem o 20tej.. synio strrrrrrasznie marudny.. prawie cały czas płacze gorączka powoli spada, ale nadal cieżko mu mówić, łykać, a teraz i ze spaniem krucho, bo strasznie go dusi itd. Mary też cos podejrzana w Myszkowie panuje zapalenie krtani.. wusiu zdrówka dla Piotrusia.. a do którego lekarza jeździsz? efilko po tym co napisałaś to na bank wybiorę się do decolinu tym bardziej, że miałam problem z dobraniem koloru w Atlasie.. ostatecznie coś wybrałam, ale gdyby była mozliwość większego dopasowania do moich wyobrażeń to chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Skabusia do Sosnowca do Safińskiego a jak nie ma noża na gardle to w piątek do Żarek Letniska on wie że z Piotrusiem i lekami to ostrożnie trzeba bo od początku Go leczy więc miał nadzieję że sie bez antybiotyku obejdzie żeby Piotrusiowi znowu morfologia nie padła no ale przy zapaleniu oskrzeli nie da sie bez kłuj no i boli dupka ale biodacyna pomożeSafiński to nie jest zbyt chętny do walenia antybiotyku zawsze próbuje najpierw "delikatnie" antybiotyk na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Skabunia Ty też masz przegwizdane krtań też paskudna bo dusi musisz dbać żeby powietrze było wilgotne bo suche dodatkowo podrażnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.12.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 wusiu dzisiaj mi właśnie kolega o Safińskim opowiadał.. sporo osób od nas do niego jeździ i chwalą sobie.. ale podobno w Żarkach już nie przyjmuje? zdrowiejcie bidusie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts