Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witajcie witajcie!

aaaa moi drodzy, bo ja najpierw Mikołaja organizowałam zawzięcie, a wczoraj i dzisiaj w STOLYCY naszej bawiłam na szkoleniu :wink: :lol: miałam zamiar odwiedzić słynną Bartycką, ale się nie udało :cry: za to udało się spotkać z kilkoma osobami i to mnie cieszy niepomiernie :D

ale przyjechałam do domu (opóźnionym ekspresem :evil: ) a tu synio chorusieńki i właśnie wróciliśmy ze szpitala.. na szczęście go nie zostawili.. zapalenie krtani :evil: modlę się, żeby mała nie załapała :cry:

witajcie witajcie!

aaaa moi drodzy, bo ja najpierw Mikołaja organizowałam zawzięcie, a wczoraj i dzisiaj w STOLYCY naszej bawiłam na szkoleniu :wink: :lol: miałam zamiar odwiedzić słynną Bartycką, ale się nie udało :cry: za to udało się spotkać z kilkoma osobami i to mnie cieszy niepomiernie :D

ale przyjechałam do domu (opóźnionym ekspresem :evil: ) a tu synio chorusieńki i właśnie wróciliśmy ze szpitala.. na szczęście go nie zostawili.. zapalenie krtani :evil: modlę się, żeby mała nie załapała :cry:

Ło matko. No to podzyjecie :o

Dużo zdrowia zycze.

Skabuniu a ta wycena kuchni to skąd?

efilko od Radomskiego.. przyznam, że dawałam mu projekt do zrobienia nie dlatego, że zachwyciły mnie jego kuchnie (kiedyś sprzedawał kuchnie włoskie, które naprawdę powalały), ale dlatego, że pomyślałam, że warto mieć pod ręką jakiś tańszy wariant kuchni :-? chociaż z drugiej strony u niego dobre jest to, że zrobi ci to co sobie wymyślisz..

p. Edytka dzwoniła, że już ma dla nas gotowy projekt :wink: umówiłam się na niedzielę.. nie mogę się doczekać!

kaszelek miał katarek miał byliśmy w poniedziałek u doktora nie było źle we wtorek po południu dostał bez mała 40 stopni leki przeciwgorączkowe działają średnio na 2-3 godziny biedne Maluśkie strasznie umęczone ja po nocach nie śpię i ogólnie masakra :(

wusiu kurcze maluszki są takie biedne jak chorują... bardzo współczuje i trzymam kciuki co by się poprawiło jak najszybciej

a ten antybiotyk nie zadziałał? a to w ogóle infekcja bakteryjna? może to wirusowe jest?

skabuniu

nie wiem kto to ten od kuchni. myślałam że o decoline piszesz :roll: ja się jednak na nich zdecyduje bo są tańsi od atlasa a jakość ta sama. i na dodatek w cenie mam wszystko a nie tak jak w atlasie że jeszcze uchwyty, jeszcze to jeszcze tamto. no i nie ma zestandaryzowanych kolorów itd. mogłam wybrać z wieeelkiej palety a nie z sześciu kolorów, z których od bidy pasował mi tylko jeden.

Efilko jadę dzisiaj znowu do doktora antybiotyk no właśnie wydaje się jakby nie działał bo nie powinno być takiej strasznej gorączki że nie idzie jej zbić w poniedziałek było dobrze mówił że powinno się obejść bez antybiotyku nie miał gorączki rzeczywiście w nocy lepiej już spał pół dnia we wtorek było oki a jak przyszłam z pracy to już było 39,5

a teraz to już nie wiem zaczynam się obawiać że to oskrzela albo nie daj Boże zapalenie płuc

kurcze wusiu dziwna sprawa. a badania krwi mu robią? kruszka jak była tak chora to miała kilkakrotnie oznaczany poziom jakiś markerów wskazujących na to czy to zapalenie wirusowe czy bakteryjne i w związku z tym ze to był wirus w ogóle nie dostała antybiotyku bo i tak by nie zadziałał :roll:

padam na pysk :cry: wczoraj zasnęłam razem z Bartkiem o 20tej.. synio strrrrrrasznie marudny.. prawie cały czas płacze :cry: gorączka powoli spada, ale nadal cieżko mu mówić, łykać, a teraz i ze spaniem krucho, bo strasznie go dusi itd. :cry: Mary też cos podejrzana :cry: :cry: w Myszkowie panuje zapalenie krtani..

wusiu zdrówka dla Piotrusia.. a do którego lekarza jeździsz?

efilko po tym co napisałaś to na bank wybiorę się do decolinu :wink: tym bardziej, że miałam problem z dobraniem koloru w Atlasie.. ostatecznie coś wybrałam, ale gdyby była mozliwość większego dopasowania do moich wyobrażeń to chętnie skorzystam :D :D

Skabusia do Sosnowca do Safińskiego a jak nie ma noża na gardle to w piątek do Żarek Letniska

on wie że z Piotrusiem i lekami to ostrożnie trzeba bo od początku Go leczy więc miał nadzieję że sie bez antybiotyku obejdzie żeby Piotrusiowi znowu morfologia nie padła no ale przy zapaleniu oskrzeli nie da sie bez kłuj no i boli dupka ale biodacyna pomoże

Safiński to nie jest zbyt chętny do walenia antybiotyku zawsze próbuje najpierw "delikatnie" antybiotyk na koniec