Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Wpadłam z rewizytą :wink: i normalnie powiedz no mi gdzie za ile i czemu tak drogo widziałaś ten narożnik :o bardzoooo przypadł mi do gustu.....u nas pomału zbliżamy się do końća ...przynajmniej mam taką nadzieje :o a ze wpadlismy na szatański pomysł urzadzić w 1 dzien świąt impreze z okazji naszego 10 lecia ślubu skoro niedaliśmy rady wprowadzic sie do domu na 10 rocznice to chociaż impreze zrobimy :oops: i mamy zamiar dokońćzyc dolną łazienke i reszte brakujących płytek na dole,aby sie goście niewywalali ustawić meble kuchenne i dopasowac blat..aby było gdzie flaszke postawić :oops:

Trzymam kciuki za was i zobaczysz jeszcze chwila a bedziecie na tym samym etapie

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

hej hej!! jak miło cię u mnie gościć :D

wrzucam link do strony z narożnikiem:

http://www.helvetia.com.pl/index.php?s=451&did=1&kid=20&l=pl

to jest model Santos, ale jest spory wybór, a wyglądają przyzwoicie.. a cena - u nas była jakaś promocja na jeden z kolorów i zestaw naroźnik+fotel+pufa kosztował coś około 8tys...

i wszystkiego najlepszego z okazji 10 rocznicy :D :D :D

mam nadzieję, że za rok o tej porzę będę sprzątac na święta swój własny dom!

Skabusia z całą odpowiedzialnością informuję CIę że przyjmuje w Żarkach w piątek mniej więcej od 10 do 14-15 zalezy jak dużo dzieciaczków oczywiście trzeba się umówić jak chcesz słuze numerkami my do Niego jeździmy już 10 lat bo tyle sobie liczy siostrzenica a z nią zaczęliśmy i nigdy nie było powodu do narzekań zawsze przyemyśli antybiotyk na końcu po leczeniu uodparniajace leki tak wiesz z głową według mnie

no widzisz wiem co mówię bo sama miałam jutro tam jechać z Piotrusiem ale stwierdziłam że nie ma co czekać i poturlałam do Sosnowca dzisiaj

do Sobczyka się zraźiliśmy jak Safiński był na jakimś szkoleniu a Tysia dostała strasznej gorączki i wogóle chora jak cholera a malutka była i po szczepieniu na heine medina (jakkolwiek się to pisze) zdiagnozował anginę i antybiotyk zapodał a okazało się jak Safiński wrócił że w szczepionce było jakieś badziewo i to była reakcja n szczepionkę dał jakieś leki po dwóch dniach spokój był

bo programowo kwestionuje to co ja wybiorę i nie słucha że można taniej ale nie wiadomo jaka jakość i firma może być ze 2 lata na rynku i drugie dwa jak wstawimy i potem ani gwarancji nic nic a tu wiadomo wszystko i wiadomo komu twarz obić :lol:

sam oczywiście nic nie załatwi bo on pracuje tylko mnie wysyła na dyskusje o dachówkach rynnach i innych takich a potem to to źle tamto nie pasuje a nerwy mam :evil:

właśnie sie kapsnęłam, że w poście nt. mojej upatrzonej umywalki napisałam, że znalazłam w necie o ponad 100zł tańszą :lol: :lol: :lol: no nieźle.. i nikt mi nie wytknął, że taką kolosalną oszczędnością się zachwycam :lol: :lol: otóż chciałabym sprostować: znalazłam w necie o ponad 1000 (słownie: tysiąc) złotych tańszą :D