escape 11.12.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Wpadłam z rewizytą i normalnie powiedz no mi gdzie za ile i czemu tak drogo widziałaś ten narożnik bardzoooo przypadł mi do gustu.....u nas pomału zbliżamy się do końća ...przynajmniej mam taką nadzieje a ze wpadlismy na szatański pomysł urzadzić w 1 dzien świąt impreze z okazji naszego 10 lecia ślubu skoro niedaliśmy rady wprowadzic sie do domu na 10 rocznice to chociaż impreze zrobimy i mamy zamiar dokońćzyc dolną łazienke i reszte brakujących płytek na dole,aby sie goście niewywalali ustawić meble kuchenne i dopasowac blat..aby było gdzie flaszke postawić Trzymam kciuki za was i zobaczysz jeszcze chwila a bedziecie na tym samym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.12.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 hej hej!! jak miło cię u mnie gościć wrzucam link do strony z narożnikiem: http://www.helvetia.com.pl/index.php?s=451&did=1&kid=20&l=pl to jest model Santos, ale jest spory wybór, a wyglądają przyzwoicie.. a cena - u nas była jakaś promocja na jeden z kolorów i zestaw naroźnik+fotel+pufa kosztował coś około 8tys... i wszystkiego najlepszego z okazji 10 rocznicy mam nadzieję, że za rok o tej porzę będę sprzątac na święta swój własny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Skabusia z całą odpowiedzialnością informuję CIę że przyjmuje w Żarkach w piątek mniej więcej od 10 do 14-15 zalezy jak dużo dzieciaczków oczywiście trzeba się umówić jak chcesz słuze numerkami my do Niego jeździmy już 10 lat bo tyle sobie liczy siostrzenica a z nią zaczęliśmy i nigdy nie było powodu do narzekań zawsze przyemyśli antybiotyk na końcu po leczeniu uodparniajace leki tak wiesz z głową według mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.12.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 no widzisz wusiu to mnie dzisiaj kolega w bambuko chciał zrobić.. my na razie jeździmy do Sobczyka i póki co się sprawdza.. ale do tej pory to my zazwyczaj katar leczyliśmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 no widzisz wiem co mówię bo sama miałam jutro tam jechać z Piotrusiem ale stwierdziłam że nie ma co czekać i poturlałam do Sosnowca dzisiaj do Sobczyka się zraźiliśmy jak Safiński był na jakimś szkoleniu a Tysia dostała strasznej gorączki i wogóle chora jak cholera a malutka była i po szczepieniu na heine medina (jakkolwiek się to pisze) zdiagnozował anginę i antybiotyk zapodał a okazało się jak Safiński wrócił że w szczepionce było jakieś badziewo i to była reakcja n szczepionkę dał jakieś leki po dwóch dniach spokój był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Babeczki jak sie przeprowadze to bede prosic o namiary na sprawdzonych lekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dzień dobry Markotko to gdzie się przeprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja w okolice Wojkowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no superancko to bliziutko bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No niedaleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 super Markotko dobrze jak fajni ludzie blisko mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 markotko ja nie wiedziałam, że ty tak blisko nas witam wszystkich! jutro jadę oglądać projekt kuchni.. już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 ale masz Skabusia fajnie mnie małż oknami do wrzenia doprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witaj Skabuniu! A o której będziesz w Atlasie, bo ja też się jutro wybieram...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wusia aczemu tak?? aż do wrzenia? marysiu pewnie będę tam około południa.. jak będę na miejscu puszczę ci smska i może uda nam się spotkać.. ale niestety będę na łasce rodziców, bo z nimi się zabieram na zakupy.. dzieciaki chore i męzunio musi z nimi w domu zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 markotko ja nie wiedziałam, że ty tak blisko nas widzę, że to i moje niedalekie okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 bo programowo kwestionuje to co ja wybiorę i nie słucha że można taniej ale nie wiadomo jaka jakość i firma może być ze 2 lata na rynku i drugie dwa jak wstawimy i potem ani gwarancji nic nic a tu wiadomo wszystko i wiadomo komu twarz obić sam oczywiście nic nie załatwi bo on pracuje tylko mnie wysyła na dyskusje o dachówkach rynnach i innych takich a potem to to źle tamto nie pasuje a nerwy mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 właśnie sie kapsnęłam, że w poście nt. mojej upatrzonej umywalki napisałam, że znalazłam w necie o ponad 100zł tańszą no nieźle.. i nikt mi nie wytknął, że taką kolosalną oszczędnością się zachwycam otóż chciałabym sprostować: znalazłam w necie o ponad 1000 (słownie: tysiąc) złotych tańszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts