wu 13.12.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 no to ładna oszczędnosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wusiaczku musisz najpierw zdobyć suuuuper drogą wycenę i jesczze daj małzonowi do zrouzmienia, ze właśnie to wybrałas i nie ustąpisz.. potem każda mniejsza kwota jest entuzjastycznie przyjmowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.12.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Skabuniu to jak będziesz to napisz smska - może akurat będę w podbliżu to Cię chociaż przylecę uściskać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.12.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wusiaczku musisz najpierw zdobyć suuuuper drogą wycenę i jesczze daj małzonowi do zrouzmienia, ze właśnie to wybrałas i nie ustąpisz.. potem każda mniejsza kwota jest entuzjastycznie przyjmowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Skabusia cały urok tej sytuacji polega na tym że nie mam czasu na szukanie tych wycen bo raz że jak nie robota to chore dziecko a dwa że jak chcemy wydębić maksymalny rabat z oknoplastu to mamy czas do końca grudnia żeby kasę dać a on zamiast porównać parametry oferowanych przez różne firmy okien patrzy tylko na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2008 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wusiu a ile rabatu daje ci Oknoplast? bo ja u nich kupowałam okna w maju i wtedy dostałam maksymalny rabat wiosenny (koniecznie trzeba było wpłacić do końca kwietnia), a potem robiłam wycenę we wrześniu i musiałam wpłacić do końca roku, żeby załapać się na maksymalny rabat jesienno-zimowy... komizm sytsuacji polegał na tym, ze rabaty były takie same.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 w sumie 37 procent a Tobie ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Skabusia jakie okna Ty kupowałaś w okoplascie jak Ty drewniane masz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2008 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wusiu wymieniałam okna u siebie w blokach i na 4 oknach dostałam 35%rabatu (kwota opiewała na coś koło 5tys.) i teraz też wyceniałam, bo musiałam porównać o ile droższe są okna drewniane.. jutro sprawdzę dokładnie ile rabatu nam dał na początek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 dobry wieczór Skabusia no jakbyś Słońce mogła sprawdź ja sie jeszcze pokulam jutro do Zawiercia no i zobaczę co mi tam powiedzą ale będę Ci wdzieczna jak mi powiesz ile Tobie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.12.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 wusiu cholibka za nic w świecie nie mogę znaleźć tej wyceny chyba się jej pozbyłam przy ostatnich porządkach mialam tylko papierową wersję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 buuuuuuuuuuuu niedobrze zobaczę jeszcze co mi jutro w Zawierciu powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 dzień dobry Skabusia jak Maluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.12.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 wusiu Bartuś ok, ale z Mary nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 wusiu Bartuś ok, ale z Mary nieciekawie co znowu?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.12.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 wusiu Bartuś ok, ale z Mary nieciekawie co znowu?????????? pewnie to samo co Bartkowi.. krtań blismy u lekarza w sobotę i stwierdził lekką infekcję wirusową, ale od razu nas zapisał na środę, bo stwierdził, że przy Bartku napewno coś załapie.. oni zawsze chorują razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 wusiu Bartuś ok, ale z Mary nieciekawie co znowu?????????? pewnie to samo co Bartkowi.. krtań blismy u lekarza w sobotę i stwierdził lekką infekcję wirusową, ale od razu nas zapisał na środę, bo stwierdził, że przy Bartku napewno coś załapie.. oni zawsze chorują razem jednym słowem stereo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 biedna Malutka u nas jest to samo Safiński zawsze pyta o tego drugiego czy już chory czy jeszcze terż zawsze chorują jeden po drugim dobrze będzie Skabusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 dzień dobry Skabusia zdrówka dla dzieciaczków fajne te łazienki Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Skabusia trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts