kakusek 21.12.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 W Bożego Narodzenia dni urocze, Niechaj szczęściem serce gra, Niech zdrowie dobre was otoczy, I na dni przyszłości trwa. Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, spokój, radość i dostatek wszelki, A Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.12.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 dziekuję za życzenia dzis nadrobiłam czas spędzony w szpitalu i zapachniało w domku świętami anja widziałam te lampki (albo bardzo bardzo podobne - bo na 100% nie wiem, jak się zwą) na żywo... cuuudne.. cena niestety jak dla mnie nie do przyjęcia widziałam zdjęcia efilki z czarnymi płytkami z kryształkami.. musisz je koniecznie dorwać na żywo, bo jak je drugi raz widziałam w innej aranżacji to od razu miałam ochote oddrapać kryształki.. wydaje mi się, że dużo tu zalezy od oświetlenia.. (ale czarnych u nas nie ma - tylko szare i brązy) cena kosmiczna a 3 nad barek potrzebuje bo kupilam juz zyrandole do kuchni i jadalni i wlasnie takie i teraz musze dobrac te male ale gdzie ja mam zobaczyc te kafle w naszej wiosce nie ma chyba bede prosic zebyscie mi przyslaly lampki kosztuja tyle samo co moje vicky ale akurat za te bym tyle nie dała co do Twoich kafli - moja opinia jest taka - do wnętrz 'mieszkalnych' jak najbardziej tak. do łazienki absolutnie nie. aaa... i jeszcze jedno - te piombo sa imho najładniejsze. i w tej sypialni wyglądały bosko. wsiadaj w autko po świetach i nas odwiedź. ale co ja godom co ja godom - przeciez ja tu świątecznie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Efilko po jakiemu to? aaa... i jeszcze jedno - te piombo sa imho najładniejsze to jakas nazwa chyba przyjade w przyszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Skabuniu przede wszystkim zdrowia dla całej rodzinki. i żeby święta wbrew tymczasowym przeciwnością losu okazały się cudowne i pełne radości http://www.dachy.org/InfinityCMS/files/news/948.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.12.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Efilko po jakiemu to? aaa... i jeszcze jedno - te piombo sa imho najładniejsze to jakas nazwa chyba przyjade w przyszlym roku piombo to nazwa koloru - tego ciemnego, umówmy się że antracytowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!http://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia http://www.ekartki.pl/cards_files/19/19139_Wesołych%20Świąt!!!.5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.12.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.12.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 i dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.12.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 czy juz pisałam, że mamy ospę?? Bartek wygląda jak muchomor.. nic tylko czekac na rozwój wydarzeń z Mary.. ale co tam! przetrwamy i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.12.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 właśnie dostałam pocztówkę od Centrum Klinkieru.. no prosze.. samam ze sobą gadam.. cała reszta zajęta świątecznymi przygotowaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.12.2008 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 efilko, maluszku i wusiu bardzo dziekuję za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.12.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://img381.imageshack.us/img381/5342/bozenarodzenieozdobnakuyf1.gif Wszystkiego dobrego, spokoju , szczęscia i wiele miłości w te świeta oraz cały 2009 rok zyczy ghościu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.12.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Skaba wspolczuje ospy. Uwazaj na dzieciaczki bo bardzo oslabia organizm. Dowiedz sie moze mozna zaszczepic Marysie , to zlagodzi ospe choc jak ona oslabiona po chorobie to pewnie nie jest to dobry pomysl. Kolejne dziecie przechodzi duzo gorzej niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.12.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 markotko nawet mnie nie strasz Bartek dzisiaj przejęczał całą noc ma ogromną ilość bąbli usnął dopiero nad ranem.. ja też... duszku może być zerknął w górę strony, bo wywołałam cię do odpowiedzi po imieniu plizzz dziękuję za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.12.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 duszku co to jest sucupira? drogie to cóś? nadaje się na podłogę do salonu? wydawało mi, że już zdecydowałam, a tu natrafiłam na takie foto i spokój zmącony http://i40.tinypic.com/v7835v.jpg nie zauważyłem..hmm a masz jeszcze jakies foty?? tego..to może byc sucupira...ale nie konicznie po zdj tym tak nie widzieć..( To moga być co najmniej 3 gatunki jak tak patrze.. Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 dzień dobry no Skabusia jak rany Ty to masz farta ale pocieszę Cię że Marysia wcale nie msi złapać a nawet jak złapała to masz jakieś dwa tygodnie luzu zanim u Niej się wysypie a ponoć im mniejsze dziecko tym łagodniej mimo wszystko przechodzi ospę a Bartusia to już tylko tym mazidłem smarowac żeby nie swędziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.12.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 duszku to podobno jest sucupira.. tylko co to za wynalazek?? dobre to? drogie? warto? twarde - żeby inwazję dzieciorów przetrwało? bo, że ładne to już sobie sama oceniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.12.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 wusiu moje motto życiowe to: co nas nie zabije to nas wzmocni przyszłam do pracy odpocząć, ale strasznie się tu męczę.. idę na kawkę i spadam do domu.. (aż się boję co tam zastanę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Izula będzie dobrze musi być a dobrze Ci że sobie tak możesz iść ja jeszcze jutro pracować muszę a jak Ci dzieciaczki pozdrowieją to wiesz co masz zaległe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts