Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dziekuję za życzenia :D dzis nadrobiłam czas spędzony w szpitalu i zapachniało w domku świętami :D :D :D

anja widziałam te lampki (albo bardzo bardzo podobne - bo na 100% nie wiem, jak się zwą) na żywo... cuuudne.. cena niestety jak dla mnie nie do przyjęcia :cry:

widziałam zdjęcia efilki z czarnymi płytkami z kryształkami.. musisz je koniecznie dorwać na żywo, bo jak je drugi raz widziałam w innej aranżacji to od razu miałam ochote oddrapać kryształki.. wydaje mi się, że dużo tu zalezy od oświetlenia.. (ale czarnych u nas nie ma - tylko szare i brązy)

cena kosmiczna a 3 nad barek potrzebuje bo kupilam juz zyrandole do kuchni i jadalni i wlasnie takie i teraz musze dobrac te male :roll:

ale gdzie ja mam zobaczyc te kafle :roll:

w naszej wiosce nie ma :x

chyba bede prosic zebyscie mi przyslaly :lol:

lampki kosztuja tyle samo co moje vicky ale akurat za te bym tyle nie dała :oops:

co do Twoich kafli - moja opinia jest taka - do wnętrz 'mieszkalnych' jak najbardziej tak. do łazienki absolutnie nie. aaa... i jeszcze jedno - te piombo sa imho najładniejsze. i w tej sypialni wyglądały bosko. wsiadaj w autko po świetach i nas odwiedź. :wink:

ale co ja godom co ja godom - przeciez ja tu świątecznie wpadłam :roll:

Wesołych Świąt!

Bez zmartwień,

Z barszczem, z grzybami, z karpiem,

Z gościem, co niesie szczęście!

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych Świąt!

A w Święta,

Niech się snuje kolęda.

I gałązki świerkowe

Niech Wam pachną na zdrowie.

Wesołych Świąt!

A z Gwiazdką!

Pod świeczek łuną jasną

Życzcie sobie - najwięcej:

Zwykłego, ludzkiego szczęścia

http://www.ekartki.pl/cards_files/19/19139_Wesołych%20Świąt!!!.5.jpg

Skaba wspolczuje ospy. Uwazaj na dzieciaczki bo bardzo oslabia organizm. Dowiedz sie moze mozna zaszczepic Marysie , to zlagodzi ospe choc jak ona oslabiona po chorobie to pewnie nie jest to dobry pomysl. Kolejne dziecie przechodzi duzo gorzej niestety.

duszku co to jest sucupira? drogie to cóś? nadaje się na podłogę do salonu? wydawało mi, że już zdecydowałam, a tu natrafiłam na takie foto i spokój zmącony :wink: :lol:

http://i40.tinypic.com/v7835v.jpg

:oops: :oops: nie zauważyłem..hmm a masz jeszcze jakies foty?? tego..to może byc sucupira...ale nie konicznie po zdj tym tak nie widzieć..:((

To moga być co najmniej 3 gatunki jak tak patrze.. 8) Witam

dzień dobry

no Skabusia jak rany Ty to masz farta :roll: ale pocieszę Cię że Marysia wcale nie msi złapać a nawet jak złapała to masz jakieś dwa tygodnie luzu zanim u Niej się wysypie a ponoć im mniejsze dziecko tym łagodniej mimo wszystko przechodzi ospę

a Bartusia to już tylko tym mazidłem smarowac żeby nie swędziało :(