skaba 26.12.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Irma przekonałaś mnie a czy obniżenie sufitu nad szafkami i blatem może być?? projektantka sugerowała, żeby tam coś wykombinować, żeby, po pierwsze zmniejszyć odległość od górnych szafek do sufitu (pomiesczenia mają 2,7m), po drugie - aby zamaskowac odprowadzenie z okapu do otworu wentylacyjnego.. a nad blatem chciałam z podwiedszanego sufitu wypuścić 3 długaśne lampki.. duszku będe ci baaardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.12.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Izunia co tym razem na razie początki infekcji.. paskudny kaszel i pojawiła się wydzielina - idzie w kierunku zapalenia oskrzeli, ale mam nadzije, że zapobiegniemy.. my tez oboje z mężem zaprawieni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.12.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 jak nie urok to przemarsz Ruskich trzymajcie się zdrowo lepiej omińcie oskrzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.12.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 dzięki! postaramy się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 lepiej się starajcie bo potem strasznie dupcie małe boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.12.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 ani i nie mów.. Mary i tak jest wybita z rozumu po pobycie w szpitalu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.12.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 ale lepiej mi napisz co ci Mikołaj przyniósł.. hęę?? grzeczna byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.12.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ania powiedziała że skoro przyniósł torebkę i portfel znaczy że grzeczna byłam a Tobie co przyniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.12.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 po drugie - aby zamaskowac odprowadzenie z okapu do otworu wentylacyjnego.. a nad blatem chciałam z podwiedszanego sufitu wypuścić 3 długaśne lampki.. ja bardzo często coś takiego robię, więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.12.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ania powiedziała że skoro przyniósł torebkę i portfel znaczy że grzeczna byłam a Tobie co przyniósł oo.. grzeczniutka.. ja dostałam dwie książki i ubranka.. sama sobie wybralam teraz tylko szukam wolnej chwili, żeby czytać.. czytać.. i czytać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.12.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Skabusia a Ty używasz cóś takiego jak gg uciekłam od Dandiego bo jutro to kuku może zrobić jak nie On to Blutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.12.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 po drugie - aby zamaskowac odprowadzenie z okapu do otworu wentylacyjnego.. a nad blatem chciałam z podwiedszanego sufitu wypuścić 3 długaśne lampki.. ja bardzo często coś takiego robię, więc polecam super!! to już mam pełny obraz.. jeszcze tylko jedna zmiana - w pierwszej wizualizacji projektantka zaproponowała ciąg szafek a właściwie dwie 90-tki wiszące i okap podszafkowy i chyba do tego wrócę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.12.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 wusiu używam gg.. zaraz ci wyślę numer na PW też miałam proponować przeniseinie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.12.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 od razu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.12.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 a gdzie to sie kolezanki wynosza???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 na gadulca Aneczko chcesz dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.12.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 dzień dobry!! a co tu taka cisza na tym forum? gdzie wszystkich wywiało?? a ja się wzięłam za czytanie dziennika Irmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.12.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 ja jestem jeszcze w pizamce ale jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.12.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 dzień dobry!! a co tu taka cisza na tym forum? gdzie wszystkich wywiało?? a ja się wzięłam za czytanie dziennika Irmy tam nie ma co czytać Nawet do oglądania zbyt dużo nie ma ale miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.12.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 irma ojjj poczytałam.. poczytałam.. pięknie u ciebie!! a przede wszystkim zazdroszczę świadomego budowania - wszystko przemyślane i zaplanowane!! u mnie sporo rzeczy to dzieło przypadku.. anja ja też jesczze w szlafroczku siedziałam.. uwielbiam tak czasem poszwędać się po domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts