Irma 27.12.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 oj, nie wszystko tylko wstydzę się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.12.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 oj, nie wszystko tylko wstydzę się przyznać ale większość! a przynajmniej to co najwazniejsze! ja mogę tylko dzięki składać za to, że mi się myśląca ekipa trafiła, bo inaczej np. w kuchni nie miałabym gdzie lodówki postawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.12.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 oj, nie wszystko tylko wstydzę się przyznać ale większość! a przynajmniej to co najwazniejsze! ja mogę tylko dzięki składać za to, że mi się myśląca ekipa trafiła, bo inaczej np. w kuchni nie miałabym gdzie lodówki postawić... Tej ekipy, to naprawdę można Ci pozazdrościć - zdjecia z budowy mówią same za się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.12.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 ja miałam ekipę pozal się Panie Bożegdyby nie to pewnie teraz bym się nie wstydziłaJak o nich myślę to mi ciśnienie skacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.12.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 ja miałam ekipę pozal się Panie Boże gdyby nie to pewnie teraz bym się nie wstydziła Jak o nich myślę to mi ciśnienie skacze to tak jak u mnie - nie wiadomo, czy się śmiać, złościć, czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.12.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 nie nooo.. ja tu powazne tematy przerabiam i przeszukuję zasoby internetowe w poszukiwaniu odpowiedniego wkładu do kominka, a mój mąż włączył w TV "Niewolnicę Izaurę" z tłumaczeniem w gwarze śląskiej... no rewelacjaaa.. popłakałam się ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.12.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 niewolnica Izaura godojaco po slasku to musi byc cos Skaba ja tez dzis pol dnia kominka szukalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.12.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 anja i jak? co znalazłaś? ja jestem wierna swojej pierwszej miłości - Sparther Varia 2Lh.. a szzególnie jego wersji o szerokości 100cm... cena mnie tylko lekko zniechęca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.12.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 spartherm varia ah to moja wieczna milosc niestety nie ma plasza wodnego a u nas ma byc i Dejw sie nie zgodzi bez wiec zadowole sie edilkamin piano 29 szerokosc frontu tez 100cm, ale wyzszy wklad i nie ma takiego efektu dzis zauroczyl mnie ten z kratki.com dlugi i waski http://www.kratki.com/images/do_galerii/miki_prezentacja_male.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.12.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 baaaardzo mi się podobaja te długie i wąskie wkłady jutro muszę leciec zmierzyć na co mogę sobie pozwolić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.12.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 ja mierzylam wczoraj i poszalec nie moge mam sciane 3,8m a jeszcze tv na niej musi sie zmiescic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.12.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 u nas nie bedzie TV w salonie, więc kominek bedzie jedynym ekranem (przynajmniej na razie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.12.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 szczesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 dobry wieczór coś dzisiaj dzień kominkowy mój małżon też mnie przesłuchiwał na okoliczność kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.12.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 szczesciara taaa... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.12.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 dobry wieczór coś dzisiaj dzień kominkowy mój małżon też mnie przesłuchiwał na okoliczność kominka i co z ciebie wyciągnął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 że z płaszczem wodnym - przy czym musialam wyjaśniać wszelkie różnice w budowie z płaszczem i z DGP i że prosta obudowa którą sami zrobimy z zamówionych elementów więc cena kominaka nie będzie taka drastyczna bo koszt wkładu plus niewielka cena obudowy będzie do przełknięcia- no dobra łudzę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.12.2008 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 wusiu to juz cała strategia opracowana trzymam kciuki za realizację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 dzień dobry no strategia to jest jak będzie z wykonaniem to już czarniej widzę bo wiadomo wszystko się będzie rozbijać o kasę na końcówce a wtedy zwykle o nią ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 wusiu dobrze będzie! dziękuję za tą wczorajszą rozmowę o kuchni.. kombinowania ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts