Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

wusiu dzrwi przesuwne będą na zewnątrz..tzn. w sypialni.. precyzjnego wyobrażenia jesczze nie mam, ale raczej to będą standardowe drzwi jak do szafy :wink:

czepiaj sie i krytykuj co ci tylko na myśl przyjdzie.. ja wychodze z założenia, że im wiecej teraz si e skrytykuje tym wiekszej ilosci błędów sie uniknie.. bo ze się je i tak popełni to nie mam wątpliwości..

Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,

lecz kare konie nie chciały czekać.

Porwały sanie, mkną pod gwiazdami

a ja zostałam sama z życzeniami.

Ale gdy tylko okno otworzysz,

w świeżym płateczku życzenia złożę,

w gwiazdce co spada tutaj z obłoków

będę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!!

http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif

projektuję teraz garderobę! z efektów jestem zadowolona :D nie mogę tylko znaleźć w necie deski do prasowania przykręcanej do ściany.. hmmm.. ma ktoś jakieś namiary??
to ja ci powiem, bo mam tu z tego szanownego towarzystwa największe doświadczenie w prasowaniu w nowym domu 8) 8) :wink:

Otóż z moich świetnych planów o prasowaniu w garderobie zostały nici :-? No moze prasowałam tam ze 2 -3 razy, ale tylko tak coś na szybko, 2, 3 sztuki ubrań. No chyba że masz taki "styl" prasowania, to wtedy ma to sens, ja prasuję hurtowo, czekam aż sie zbierze ubrań z 2,3 prań i wtedy prasuję. Wtedy znoszę to całe ustrojstwo na dół i prasuję oglądając :roll:

Rzowiązaniem jest zakupienie tv do sypialni, wtedy mogłabym spokojnie prasować i oglądać, ale coś mi mąż brzęczy, że to nie jest........coś na RRRRRRR, aaaaa romantyczne :roll: :wink:

No to tyle :)