skaba 28.12.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 projektuję teraz garderobę! z efektów jestem zadowolona nie mogę tylko znaleźć w necie deski do prasowania przykręcanej do ściany.. hmmm.. ma ktoś jakieś namiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 i co Wuniu bedzie z plaszczem?Skaba to sie pochwal garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 pochwalę się.. tylko musze to jakoś zobrazować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 pochwaliłam się.. choć nie bardzo jest czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 dobry wieczór Aniu plan jest taki że z płaszczem Skabusia nie że wredna jestem ale jakbym się nie przyczepiła do garderoby to bym soba nie była w kwestii tych drzwi przesuwnych to jak zamierzasz je rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 wusiu dzrwi przesuwne będą na zewnątrz..tzn. w sypialni.. precyzjnego wyobrażenia jesczze nie mam, ale raczej to będą standardowe drzwi jak do szafy czepiaj sie i krytykuj co ci tylko na myśl przyjdzie.. ja wychodze z założenia, że im wiecej teraz si e skrytykuje tym wiekszej ilosci błędów sie uniknie.. bo ze się je i tak popełni to nie mam wątpliwości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.12.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 projektuję teraz garderobę! z efektów jestem zadowolona nie mogę tylko znaleźć w necie deski do prasowania przykręcanej do ściany.. hmmm.. ma ktoś jakieś namiary?? jak znajdziesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.12.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 P.S. Jesteś leworęczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 efilko a miałam nadzieję, że mi coś podrzucisz praworęczna.. pytasz w związku z deską?? nooo. i już mi sie koncepcja zmieniła ale musze najpierw dorwać tą deskę.. na razie znalazłam chowaną w szafce - tylko że taka mi się nie widzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 wusiu np. coś takiego.. http://i43.tinypic.com/ejsiuc.jpg chciałabym,. żeby przepuszczały światło, ale nie były aż tak przeźroczyste.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 no tak zostaje Ci tylko po zewnętrznym da te drzwi tylko czy one też będą na całą szerokość ściany tak jak na tej fotce bo jak nie to tak szczerze mówiąc nieszczególnie wygląda drzwi przesuwne mam rozparcowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 raczej na cała szerokość.. ale u mnie ta ściana jest znaczniem mniejsza niż na fotce.. ma coś około 3,5m.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 pokaż tą chowaną - mi bvy sie taka przydała - choć pewnie nigdy jej nie schowam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 wrzucam pierwsze lepsze co znalazłam.. symetryczne.. dzielone na dwa.. i małe - tak dla zobrazowania naszej dyskusji z gg http://i41.tinypic.com/2q1cmyq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 i jesczze wąziutki http://i42.tinypic.com/2h831om.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 ustaliłyśmy z wusią co nam się podoba, a co nie efilko wrzucam deskę z Ikei.. była jesczze jedna - wygladała solidniej, ale za nic nie moge jej teraz znaleźć.. mnie nie przekonało to rozwiazanie.. http://i42.tinypic.com/2iardx3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,lecz kare konie nie chciały czekać.Porwały sanie, mkną pod gwiazdamia ja zostałam sama z życzeniami.Ale gdy tylko okno otworzysz,w świeżym płateczku życzenia złożę,w gwiazdce co spada tutaj z obłokówbędę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 projektuję teraz garderobę! z efektów jestem zadowolona nie mogę tylko znaleźć w necie deski do prasowania przykręcanej do ściany.. hmmm.. ma ktoś jakieś namiary??to ja ci powiem, bo mam tu z tego szanownego towarzystwa największe doświadczenie w prasowaniu w nowym domu Otóż z moich świetnych planów o prasowaniu w garderobie zostały nici No moze prasowałam tam ze 2 -3 razy, ale tylko tak coś na szybko, 2, 3 sztuki ubrań. No chyba że masz taki "styl" prasowania, to wtedy ma to sens, ja prasuję hurtowo, czekam aż sie zbierze ubrań z 2,3 prań i wtedy prasuję. Wtedy znoszę to całe ustrojstwo na dół i prasuję oglądając Rzowiązaniem jest zakupienie tv do sypialni, wtedy mogłabym spokojnie prasować i oglądać, ale coś mi mąż brzęczy, że to nie jest........coś na RRRRRRR, aaaaa romantyczne No to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.12.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 u mnie za to jest tak że ja prasuje tylko okazjonalnie - tzn jak coś wyprasowanego sie zagniotlo albo jak nie jest wyprasowane a ja absolutnie musze to włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 dobry wieczór nie znoszę prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts