wu 29.07.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 hmmm Skabusiu to ja jeszcze tak bo jutro dajem zgłoszenie budowy przyłącza wody do starostwa i czy masz może namiar na jakiegoś coby dobrze i tanio (ma sie te wymagania nie ) zrobił przyłącze jak będziesz mieć mnie dosyć to powiedz - załatwi się oprysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.07.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 wu rano wrzucę ci namiary na osobę, która robiła nam przyłącze i prawdopodobnie będzie robiła też instalację (zostawiłam notes w frmie ).. a co do rekuperatorów to dwie firmy robiły nam wycenę - z tym, że jedną z nich był producent, a drugą - po prostu montażysta.. szczegóły też podam ci rano.. pytaj pytaj! jak tylko będę mogóła pomóc to chętnie służę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.07.2008 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 wu namiary na PW jak coś zagmatwałam - pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.07.2008 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 a ja usilnie poszukuję kogoś, kto montuje odkurzacze centralne i okablowanie do domu typu: alarm, domofon, TV, internet. Odkurzacze znalazłam w Zawierciu - czekam na wycenę, ale mają tylko odkurzacze Husky. A kabeliki znalazłam w Myszkowie, ale nie mogę się dodzwonić. jak ktoś coś ma to plizzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Skabusiu ten co nam w Częstochowie wyceniał wentylację robi też odkurzacze, alarmy i inne takie pierdołki podpadajace pod dom inteligentny to jakbyś chciała to dam Ci namiara odkurzacze to jak dobrze pamiętam to z firmy Beam - o ile dobrze napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.07.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 wu namiara pzlizzz - to tak pisze coby po polskiemu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 namiary masz ino ( tyż czysto po polskiemu ) musisz isć na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Skabusia mogłabyś mi powiedzieć na ile Cię skasował wiadomy Pan za podłączenie wody mnie póki co wątroba się przewraca i serce boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.08.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Skabusiu według mnie dużo lepiej teraz niż wcześniej a czy te drzwi do suszarni nie wyjdą akurat na wejsciu z garażu dzieki za milutki wieczór teraz my czekamy na Was a tu masz linek do blacików co Ci mówiłam http://forum.muratordom.pl/blaty-kompozytowe-bezposrednio-od-producenta,t94840.htm?highlight=blat*%20kompo*%20zlew* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no coś Ty powoli jak się patrzy co inni mają to Twoją na rękach nosić a tu masz jeszcze linek do tych światełek na suficie http://forum.muratordom.pl/dom-hani-i-roberta-projekt-indywidualny,t117688-120.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 06.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 dachówka śliczna, czekam na zdjęcia "zarysu" dachu eh kiedy ja będę na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.08.2008 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 no coś Ty powoli jak się patrzy co inni mają to Twoją na rękach nosić a tu masz jeszcze linek do tych światełek na suficie http://forum.muratordom.pl/dom-hani-i-roberta-projekt-indywidualny,t117688-120.htm jestem pod wrażeniemi super zainspirowało mnie o czymś takim na suficie wyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.08.2008 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 dachówka śliczna, czekam na zdjęcia "zarysu" dachu eh kiedy ja będę na tym etapie dzięki aparat już trzymam w pogotowiu panom zostały jeszcze tylko lukarny, więc pewnie do soboty się wyrobią jak tylko ruszycie to do tego etapu dojdziecie szybciutko niestety, później już tak szybko nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 cześć no własnie ... też jestem zainspirowana tylko teraz coby dojść do etapu sufitu i jeszcze małża natchnąć wizją niby powiedział że mu się podoba ale u niego to jeszcze nic nie oznacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Skabuniu to wszystkiego najlepszego świetny prezent na rocznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Skabusia jak tam imprezka i jak budowa daszku ja tam cały czas nogocjuję z Kasią jest coraz fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.08.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 wu więźba stoi - jako na zdjeciu widać i na ten tydzień to tyle.. pan Józef na ulopie.. pozostaje mieć nadzieję, że jak wróci zregenerowany to robota mu się będzie w rękach palić a co do odweidzin w twoim mieszkanku to ja a i owszem.. chętnie bo ciekawi mnie ta podłoga, o której mi mówiłaś.. tylko jak z terminem to nie wiem.. może niedziela?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.08.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 wu bardzo dziękuję za życzenia imprezka udana.. już na naszym tarasie choć krzesła się trochę zapadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Skabuś od kiedy i do kiedy na urlopie Pan Józef a co do niedzieli to czy tą najbliższą masz na myśli kurcze nie widziałm nowych fotek lecem nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.08.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 wu pan Józef zjawi się dopiero w nastepnym tygodniu, bo z racji święta nie opłacało mu się taki szmat drogi gnać a niedziela ta - bez dziecięcia starszego będziemy w długi weekend to i mobilność nam się znacznie zwiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts