Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

hmmm Skabusiu to ja jeszcze tak bo jutro dajem zgłoszenie budowy przyłącza wody do starostwa i czy masz może namiar na jakiegoś coby dobrze i tanio (ma sie te wymagania nie :wink: ) zrobił przyłącze

jak będziesz mieć mnie dosyć to powiedz - załatwi się oprysk :wink:

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

wu rano wrzucę ci namiary na osobę, która robiła nam przyłącze i prawdopodobnie będzie robiła też instalację (zostawiłam notes w frmie :cry: ).. a co do rekuperatorów to dwie firmy robiły nam wycenę - z tym, że jedną z nich był producent, a drugą - po prostu montażysta.. szczegóły też podam ci rano..

pytaj pytaj! jak tylko będę mogóła pomóc to chętnie służę!

a ja usilnie poszukuję kogoś, kto montuje odkurzacze centralne i okablowanie do domu typu: alarm, domofon, TV, internet. Odkurzacze znalazłam w Zawierciu - czekam na wycenę, ale mają tylko odkurzacze Husky. A kabeliki znalazłam w Myszkowie, ale nie mogę się dodzwonić.

jak ktoś coś ma to plizzzzzz :D

Skabusiu ten co nam w Częstochowie wyceniał wentylację robi też odkurzacze, alarmy i inne takie pierdołki podpadajace pod dom inteligentny :wink: to jakbyś chciała to dam Ci namiara :D odkurzacze to jak dobrze pamiętam to z firmy Beam - o ile dobrze napisałam :oops:

Skabusiu według mnie dużo lepiej teraz niż wcześniej :D a czy te drzwi do suszarni nie wyjdą akurat na wejsciu z garażu :wink:

dzieki za milutki wieczór :D teraz my czekamy na Was

a tu masz linek do blacików co Ci mówiłam http://forum.muratordom.pl/blaty-kompozytowe-bezposrednio-od-producenta,t94840.htm?highlight=blat*%20kompo*%20zlew*

no coś Ty powoli :o jak się patrzy co inni mają to Twoją na rękach nosić :D :wink:

a tu masz jeszcze linek do tych światełek na suficie :wink:

http://forum.muratordom.pl/dom-hani-i-roberta-projekt-indywidualny,t117688-120.htm

jestem pod wrażeniemi :o super :o :D zainspirowało mnie :wink: o czymś takim na suficie wyślałam :D

dachówka śliczna, czekam na zdjęcia "zarysu" dachu :)

eh kiedy ja będę na tym etapie :)

dzięki :D aparat już trzymam w pogotowiu :D panom zostały jeszcze tylko lukarny, więc pewnie do soboty się wyrobią :D

jak tylko ruszycie to do tego etapu dojdziecie szybciutko :D niestety, później już tak szybko nie idzie :cry:

wu więźba stoi - jako na zdjeciu widać :D i na ten tydzień to tyle.. pan Józef na ulopie.. pozostaje mieć nadzieję, że jak wróci zregenerowany to robota mu się będzie w rękach palić :D

a co do odweidzin w twoim mieszkanku to ja a i owszem.. chętnie :D bo ciekawi mnie ta podłoga, o której mi mówiłaś.. tylko jak z terminem to nie wiem.. może niedziela?[/b]