skaba 29.12.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 dobry wieczór! ja lubię prasować.. taki relaksik mam.. ręce zajęte i głowa może spokojnie pomyśleć ale prasuję przeważnie tylo to, co aktualnie zamierzam założyć.. tzn. pranie składam od razu do szafy, a potem wyciągam i prasuję.. dlatego myślę, że u mnie ta deska w garderobie zda egzamin.. ale chyba zrezygnuję z przytwierdzania jej do ściany.. bo tak musiałabym mieć dwie (firanki i pościel prasuję zazwyczaj jak kasia - przed telewizorem) i mój plan zaoszczędzenia miejsca wziąłby w łeb.. i wymyśliłam jeszcze, że potrzebuję w garderobie kosza na pranie.. bo gdzie mam go trzymać?? pralka jest w kotłowni przewidziana i nie widzi mi się co chwila do kotłowni latać, żeby coś do prania wrzucić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.12.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 kasiu rozmawiałam dzisiaj z twoim panem od kuchni umówilismy się na spotkanie po nowym roku.. wieeelkie w nim nadzieje pokładam!! sporo tych rzeczy do zrobienia yszło - kuchnia, dwie szafki w łazienkach, dwie garderoby i dwie szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 kasiu rozmawiałam dzisiaj z twoim panem od kuchni umówilismy się na spotkanie po nowym roku.. wieeelkie w nim nadzieje pokładam!! sporo tych rzeczy do zrobienia yszło - kuchnia, dwie szafki w łazienkach, dwie garderoby i dwie szafy pani będzie zadowolona Powołałaś się na mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.12.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 kasiu rozmawiałam dzisiaj z twoim panem od kuchni umówilismy się na spotkanie po nowym roku.. wieeelkie w nim nadzieje pokładam!! sporo tych rzeczy do zrobienia yszło - kuchnia, dwie szafki w łazienkach, dwie garderoby i dwie szafy pani będzie zadowolona Powołałaś się na mnie??? jasne!! powiedziałam kto mi dał namiary rozmawialiśmy krótko, ale treściwie.. i bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 kasiu rozmawiałam dzisiaj z twoim panem od kuchni umówilismy się na spotkanie po nowym roku.. wieeelkie w nim nadzieje pokładam!! sporo tych rzeczy do zrobienia yszło - kuchnia, dwie szafki w łazienkach, dwie garderoby i dwie szafy pani będzie zadowolona Powołałaś się na mnie??? jasne!! powiedziałam kto mi dał namiary rozmawialiśmy krótko, ale treściwie.. i bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił..W takim razie uderzę do niego z kolejną prośbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.12.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 kasiu rozmawiałam dzisiaj z twoim panem od kuchni umówilismy się na spotkanie po nowym roku.. wieeelkie w nim nadzieje pokładam!! sporo tych rzeczy do zrobienia yszło - kuchnia, dwie szafki w łazienkach, dwie garderoby i dwie szafy pani będzie zadowolona Powołałaś się na mnie??? jasne!! powiedziałam kto mi dał namiary rozmawialiśmy krótko, ale treściwie.. i bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił..W takim razie uderzę do niego z kolejną prośbą jak się z nim spotkam to mu nadmienię, że jest ci winny jakąś prowizję od nagabywania klientów :) nieczego ci nie odmówi!! a co planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.12.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 kasiuuu a czy w twoich komentach znajdę gdzieś zdjęcia kuchni i szfaki w łazience?? musze małżonowi jakieś obrazy przed oczy postawić.. bo chłopy to wzrokowcy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a co planujesz?planuję po pierwsze: zrobic cokoły w kuchni. Nóżki sa fajne, podobaja mi się, te ciemne meble wydają się przez to lzejsze, ale wszystko tam leci i ciężko wyciągnąć. Więc chcę, żeby mi zrobił identycznie jak mam pod zmywarką, taki cokolik A po drugie to chciałabym jeszcze jedną szafkę do łazienki tej na dole, taka nad pralkę, żebym mogła schowac te wszystkie proszki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.12.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Cześć Skabusia, jak zdrówko?? Dzieciaczki lepiej, bo chyba nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.12.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Cześć Skabusia, jak zdrówko?? Dzieciaczki lepiej, bo chyba nie doczytałam część Aniu walczymy z choróbskami, ale kiepsko nam to idzie.. dzisiaj znowu u dzieciaków nasilił się kaszel.. jutro mamy wizytę u lekarza.. zbiorową.. ehh.. a u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.12.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 mi przechodzi, dzieci na razie zdrowe... ale napewno długo tak nie będzie, tylko czekam, aż się pochorują Mnie wzięło konkretnie, więc raczej mało prawdopodobne, zeby się nie pozarażali A dopiero się im katary pokończyły, Nadusia to juz na ten odciągacz kataru patrzeć nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.12.2008 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Anuś zdróweczka dla was!! teraz troche przymroziło to może te choróbska nie będa się tak rozprzestzreniały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.12.2008 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 wusia chciała dobrze... dała mi adres strony z kominkami, którą wkleiła Nitubaga.. i co.. i tyle, że podobaja mi się tylko te z wkładami Sparthermu Varia (różne typy, ale tylko model Varia).. jejuuu.. a planowałam nie wydawac za dużo na kominek jutro lecimy oblookać co dają u nas w mieście (poszalec nie poszalejemy ).. czyzby ta wyprawa była z góry skazana na niepowodzenie??.. dla zainteresowanych: http://www.kominkiikominy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.12.2008 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 http://www.toast.1k.pl/?od=ghost34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.12.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Dzień dobry wszystkim Ja pierwszy dzień w pracy. Siedze na pustym pietrze - wszystkich wywiało Duszku widzę że się dorobiłeś doradcy. Gratulacje! Należały Ci się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.12.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 skabuniu u nas varia zaprojektowana jeszcze na etapie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.12.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 witanko, u nas byla zaplanowana varia ah z thermoboxem ale bedzie inny i sie ciesze bo planowalam na wklad z thermoboxem 17k a bedzie duuzo taniej, poszaleje sobie za reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.12.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 wusia chciała dobrze... dała mi adres strony z kominkami, którą wkleiła Nitubaga.. i co.. i tyle, że podobaja mi się tylko te z wkładami Sparthermu Varia (różne typy, ale tylko model Varia).. jejuuu.. a planowałam nie wydawac za dużo na kominek jutro lecimy oblookać co dają u nas w mieście (poszalec nie poszalejemy ).. czyzby ta wyprawa była z góry skazana na niepowodzenie??.. no i jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.12.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 hej hej!! obleciałysmy z wusia nasza mieścinę i sprawdziłyśmy co daja.. jedno powiem - taniej nie będzie.. pokazałam mężusiowi co mi się podoba.. pooglądał resztę i stwierdził: No to trzeba wziąc to co ci się podoba (i poszedł do pracy ) Sparthermu u nas nie mają.. zresztą pozostałe kominki też oglądałyśmy tylko w katalogach.. na pomacanie trzeba się gdzieś dalej wybrac.. dostałam katalog Supry i wpadły mi w oko dwa kominki.. przy czym musze je porównać pod względem różnych parametrów ze Sparthermem.. Supravision 267 http://i44.tinypic.com/2irtf2q.jpg Eclipse http://i43.tinypic.com/2sae0iq.jpg o ile rano byłam niemal zdecydowana na ten z boczną szybką.. o tyle teraz coraz bardziej przekonuję się do panoramicznych... niesamowite wrażenie robią: http://i42.tinypic.com/24pxxea.jpg duuuużo pracy przede mną, żeby rozgryźć temat wkładów.. cały czas jestem zielona ale cały czas zatsanawiam się czy warto inwestować tyle kasy w kominek, który odpalę pewnie 2 razy do roku.. fakt, że będzie główną ozdobą salonu, ale... hmm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.12.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 wyniuchałam w necie jeszcze coś takiego.. http://i44.tinypic.com/2ryrpn9.jpg baaaardzo.. ale to baaardzo mocno przemawia za nim cena.. jest ponad 2 razy tańszy mógłby być co prawda ciut większy, ale przecież mozna go optycznie powiększyć odpowiednią obudową.. musze szybko coś wymyślić, bo małżonek szanowny przyszedł z pracy z przemyśleniami, że za te pieniądze to nam Józki taki sam z cegły klinkierowej w środku wymuruja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts