kaśka maciej 02.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 bo mu sera nie dalam no i co na to właściciele??? Dla mnie to niedopuszczalne!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 wiesz dla mnie tez, ale nie chcialam nic gadac bo to rodzina i sa tak zakochani w tym psie, to jakis medalista ale medalista srysta ku..wa nie chcialabym takiego bydlaka wyprowadzili go tylko przed dom i przywiazali, my poszlismy na gore a jak wrocilismy Macius juz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.01.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 pies źłe wychowany i tyleAle z drugiej strony co mieli zrobić Ci właściciele? przecież nie uśpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 tez tak mysle Irmo, ale po co mam cos gadac, jak oni w nim zakochani a ja bywam tam raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.01.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 to następnym razem trzeba serek dać ... oczywiście żartuję, ja bym już tam nie pojechała póki piesek będzie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dobry wiecżór Ania to Ty do nich wcale nie idź jak w ciąży bedziesz a skoro pies agresywny to nie powinien być wpuszczany do pokoju gdzie goście są bo to że ugryzł jak nie dostał sera to świądczy raz o złym ułożeniu a dwa o agresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.01.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 matko i córko! anja az mi dreszcze przeszły.. no cóż.. odpowiednie wychowanie pieseczka się kłania.. ale psina to mi się już marzy.. ja mam swoje psisko, ale mieszka u rodziców, bo z dziećmi nie ma mowy.. no cóż.. to doberman.. fajny jest, ale jednak pies to pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.01.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 kurcze.. zaplanowałam sobie jutro kolejny objazd po sklepach, a tu niestety wszyscy inwentaryzują.. chyba zostaniemy w domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.01.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 a tu jak makiem zasiał... chyba się wszyscy dobermana wystraszyli ejjj wracajcie.. nie będę go na forum wpuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 dobry wieczór melduję że się dowlekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.01.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 dobry wieczór melduję że się dowlekłam noo! to się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 czyżbyś tęskniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.01.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 czyżbyś tęskniła oczywiście!!!!! zaglądam, a tu dzień dobry nie było taka mnie tęsknica straszna ogarnęła, że aż na zakupy pojechałam.. a raczej na oględziny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 rano nie zdążyłam sięwpisać chociaż od 6 na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 jest 0.15 wiec juz dzien dobry jak dla mnie huhuhuhu se postraszem a co! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.01.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 duch jak zwykle po nocach grasuje a korzystając z okazji tak niesmiało przypomnę się w kwestii tej sucupiry (czy jak się tam ona zwała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 skabus ale o cio ci chodiłok stom sucupirom?..przeciem ci łodpowiedziołem ..profda cy nie profda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Duchu więcej miłosierdzia względem kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.01.2009 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 wysle ci pare klepek sucupiry w styczniu tylko sie zglos ..tez spadam na swieta..pozdrawiam.. niniejszym się chciałam zgłosić oczywiście jeśli nie sprawi ci to zbyt wiele kłopotu.. wypytałam u nas, ale takowego drewienka nie mają.. zreszta niewiele tu mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 aa ci wysle ale we styczniu we drugij połowie dopsie..musem trafić..do dwóch miejsc gdzie breasiline majom w pl..innyj nie biorem nie handlujem i ni polecom skabuś wis...bydzie łok..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts