skaba 03.01.2009 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 duszku super! to ja się w cierpliwość uzbrajam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 dzień dobry ładne rzeczy powklejałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 dzień dobry Skabusia czy u Ciebie też tyle śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 u nas cały czas pada...witanko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.01.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 heloł! wusia śniegu jest mnóstwo fajnieee.. ja tak lubię! (ale na krótko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 normalnie dzisiaj tylko moje autko 3 razy było odkopywane spod śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.01.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 wusiu ja jeżdże do pracy z kolegą to rozwiązanie ma sporo zalet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dzień dobry zwłaszcza jak kolega fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.01.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 nie powiem, że fajny, bo małżonek komenatrze czyta jeszcze bym musiała na nogach lub rowerku do pracy poginać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 aha czyli wsio jasne kolega musi być rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 ciekawe..ciekawe..heheh witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.01.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Skabuniu -przeklejam od siebie -bo nie wiem czy zajrzysz -a sprawa jest dla mnie dośc istotna....: Sofy nie są jeszcze przesądzone -wciąż biję się z myślami -czy brac 100% skórę czy skóra plus tkanina... Za skorą przemawia: jakośc i łatwośc umycia oraz to, że upatrzony model ma funkcję spania. Natomiast ten Trivio (tkanina+skóra) -na plus -ściągane pokrycia, minus brak funkcji spania w sofach. Poza tym, jest niezbyt ciekawy wybór tkanin -boczki byłyby skórzane -napewno b. jasne, natomiast tkanina? nie mam pojęcia! wolę jasną -ale bedzie wiecznie usyfiona i do prania... Ile lat masz ten naroznik, o którym piszesz? tez Helvetia? za mną "chodzi" ich nowy model -SOLETO: http://www.helvetia.com.pl/upload/helvetiadb_1906.jpgDziewczyny mnie straszą plamami z dżinsu itp... a ciemnych nie chcę sof. Acha -cenowo wychodzi na to samo -2x 3300zł -i skora 100% i ten trevio z tkaniną..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 skabusiu na pewno Cię to zainteresuje znalazłam alternatywę dla reflexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.01.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 skabusiu na pewno Cię to zainteresuje znalazłam alternatywę dla reflexa efilko no nie mów wkleiłaś u siebie?? zaraz lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 poleciala i nie wrocila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.01.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kachna mnie sie wydaje, że jeżeli kanapa czy narożnik ma być jasny to skóra jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem.. przyznam, że za nic w świecie nie pamiętam jakiej firmy jest moja kanapa (obecnie mam kanapę - narożnik z Helvetii upatrzyłam sobie do nowego domku, ale jeszcze nie zakupiony), ale nie była droga, więc skóra na pewno nie jest specjalnie rewelacyjna.. pomimo tego świetnie przetrwała już bardzo różnorodne plamy: niezliczoną ilość wylanych soczków i łapek po jedzeniu, ślady długopisu - ślady po dżinsach nigdy mi się nie przytrafiły.. fakt, że żeby była czysta trzeba ją dosyć często szorować, ale nie umiem sobie wyobrazić jak po takich przeżyciach wyglądałaby tkanina.. od początku pucuję ją wodą z płatkami mydlanymi i jest ok.. pewnie, że praktyczniej byłoby wybrać coś ciemniejszego, ale .. ja lubie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.01.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 poleciala i nie wrocila wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.01.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kachna zapomniałam napisać, że kanapę mam 6 lat i wygląda jak nówka (jak ją umyję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.01.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Mary ma ospę.. bez komentarza.. a niania dziś do nas nie przyszła i nie wiemy co się stało - nie dała znać i nie odebrała telefonu.. pisałam do jej córki i odpisała, że od niej też nie odbiera i nie wie co się dzieję.. ojjj mam czarne myśli.. a tak było idealnie.. za idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 hmmmm no tak no Skabusia Ty musiałaś dobrze zacząć rok no nie ma słów a metr kwadratowy tego marmurka w gotowym wyrobie znalazłam za niecałe 830 zeta i ponoć negocjować można;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts