skaba 06.01.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 wusiu damy radę!! cena niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a najlepsze jest to że i trawertyn i granit generalnie jest droższy ale ja to i tak się pokulam tam w stronę mojej teściowej bo tak przy drodze stają zajefajnie piękne całe płyty takich właśnie różnych kamyczków no ja wiem że dacie ale ja miałam nadzieję na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a ospa to wiatrowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.01.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a ospa to wiatrowka? ano.. nie inaczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 ospa wietrzna znaczy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 ospa wietrzna znaczy się...wiecznej (Chwalmy Pana) nie ma już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Trzymam kciuki zeby Mary przeszla lagodnie ta ospe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.01.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 markotko dziekuję! z pozytywnych stron tej sytuacji to małżonek jutro idzie z Mary do lekarza i bierze na nią L4.. znaczy, że będę miała chłopa w domu żyć nie umierać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 ospa wietrzna znaczy się...wiecznej (Chwalmy Pana) nie ma już pofasznie??..nic nie wiem ło tem..tylko mnie siem kojatrzy ze za mlodego chorowałem na to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.01.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ospa wietrzna znaczy się...wiecznej (Chwalmy Pana) nie ma już pofasznie??..nic nie wiem ło tem..tylko mnie siem kojatrzy ze za mlodego chorowałem na to.. hihihi to czarnej nie ma. na wietrzną na szczęście kruszka zaszczepiona tak to jest jak sie po nocach na forum siedzi zamiast spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Efilko jak zaszczepiona to nie znaczy, ze nie zlapie, moze zlapac ale przejdzie lagodniej wiec i tak warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.01.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 efilko Bartek też był zaszczepiony .. nie umiem porównać czy przechodził łagodniej czy nie.. ale wysypało go potężnie, tyle, że w sumie wszystko wylazło w jeden dzień, a potem juz tylko gojenie.. Mary nie zdążyłam zaszczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dzień dobry Skabusia to dla Ciebie złote czasy nastały jak chop w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.01.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 hej hej! fajnie mam.. a mary na razie ma malutko kropeczke i w dodatku bardzo drobne.. Bartek miał wieeelki i całe mnóstwo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 to może leciutko przejdzie i będzie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzień dobry chora jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.01.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Hej Moze i dobrze ze teraz w takim wieku dzieciaczki przejda Ci ta ospe.Ja swoich poszczepilam i na razie nie zlapaly a wiek przedszkolny minal wiec mam nadzieje ze juz nie chwyca -pewnie gorzej by to przechodzily niz maluchy. wua co Ty sie lamiesz ta choroba?Posiedzisz w domciu w ciepelku,dychniesz i poleniuchujesz-nic tylko sie cieszyc Ja od wczoraj bycze sie w domu bo powiedzialam pracodawcy ze jestem taka chora ze nie dam rady pracowac hihihi "Wzielam " sobie wolne do wtorku i bardzo dobrze mi w domku.Nawet za dobrze bo zaczynma miec glupie mysli o pozuceniu pracy i przejscie na garnuszek meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 kakusku ja to chętnie na wolne tylko że chyba od razu w drzwiach stanęłaby szefowa z czym cieżkim żebym do roboty wracała taka zakichana robota że nawet chorować nie ma czasu więc chora siedzę ale w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.01.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ello! u mnie mąż na L4.. to jest życie!! mogłam sobie 2 godziny dyskutować z kasinym panem kuchennym - bez stresu, że nie ma kto być z dziećmi a po powrocie obiadek na stole.. mmmm.. wusia zdrówka kochana!tupnij noga na tę robotę!! jak się powaznie rozłozysz to i tak będą sobie musiali radzic bez ciebie!! kuruj sie i szybko wraacj do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ciiii Skabusia negocjuję z małżem mój jakby w domu był to by spał spał i spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts