Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

a najlepsze jest to że i trawertyn i granit generalnie jest droższy ale ja to i tak się pokulam tam w stronę mojej teściowej bo tak przy drodze stają zajefajnie piękne całe płyty takich właśnie różnych kamyczków :wink: :lol:

no ja wiem że dacie ale ja miałam nadzieję na kawkę :wink:

ospa wietrzna znaczy się...
wiecznej (Chwalmy Pana) nie ma już :roll:

pofasznie??..nic nie wiem ło tem..tylko mnie siem kojatrzy ze za mlodego chorowałem na to..

hihihi

to czarnej nie ma. na wietrzną na szczęście kruszka zaszczepiona

tak to jest jak sie po nocach na forum siedzi zamiast spac :lol:

Hej

Moze i dobrze ze teraz w takim wieku dzieciaczki przejda Ci ta ospe.Ja swoich poszczepilam i na razie nie zlapaly a wiek przedszkolny minal wiec mam nadzieje ze juz nie chwyca -pewnie gorzej by to przechodzily niz maluchy.

wua co Ty sie lamiesz ta choroba?Posiedzisz w domciu w ciepelku,dychniesz i poleniuchujesz-nic tylko sie cieszyc :wink: Ja od wczoraj bycze sie w domu bo powiedzialam pracodawcy ze jestem taka chora ze nie dam rady pracowac hihihi "Wzielam " sobie wolne do wtorku i bardzo dobrze mi w domku.Nawet za dobrze bo zaczynma miec glupie mysli o pozuceniu pracy i przejscie na garnuszek meza :lol:

ello!

u mnie mąż na L4.. to jest życie!! :wink: mogłam sobie 2 godziny dyskutować z kasinym panem kuchennym - bez stresu, że nie ma kto być z dziećmi :D a po powrocie obiadek na stole.. mmmm.. 8) 8)

wusia zdrówka kochana!tupnij noga na tę robotę!! jak się powaznie rozłozysz to i tak będą sobie musiali radzic bez ciebie!! kuruj sie i szybko wraacj do zdrowia!