markoto 09.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Przykro mi bardzo. Trzymam kciuki, zeby bardzo nie swedzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 tu też napiszę biedne Maleństwo oby jak najszybciej minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.01.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dziękuję dziewczyny za dobre słowa! zmykam lulać, bo noc się ciężka zapowiada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 dzień dobry sobotnio Skabusia no przecie wiesz że ja musiałam na decyzje mamy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.01.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 dzień dobry sobotnio Skabusia no przecie wiesz że ja musiałam na decyzje mamy czekać wiem wiem wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.01.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 jaki tu spokoj.. nananana.. nic sie nie dzieje... nanana Skaba a jakie masz koncepcje na maly kominek?? markotko kominek nie musi byc zupełnie maly, ale na pewno ciut mniejszy niż ten ze Sparthermu.. jesli chodzi o sam wkład to mo że i tak by się zmieścił - przynajmniej z projektu tak wychodzi.. projektant to chyba właśnie Varię zaplanował ale obudowa odstająca od ściany na minimu 60cm i wysoka pod sam sufit za bardzo przytłoczyłaby wnętrze i podzieliła pomiesczzenia.. dlatego pewnie moje rozwiązanie bliższe będzie temu: http://i43.tinypic.com/2pzi8e9.jpg http://i44.tinypic.com/2qd68ub.jpg tak to zaproponował projektant horyzontu: http://i40.tinypic.com/23m0fv9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 a ja dzis bylam w szoku jak mi pan pokazywal te kafle ze sparthermowja myslalam najpierw ze to jakis granit, potem kombinowalam z kafelkami a to takie gotowe i narozne i w L-ke, i proste i z nich sie robi te polkiceny jeszcze nie znam ale kolorow pelno i fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.01.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 anja nie wiedziałam, że maja takie rozwiązania ciekawe ile kosztują.. twój kominek będzie znacznie szybciej gotowy niż mój, więc zapisuję się na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.01.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ten drugi to taki jak ja planowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 optymistycznie licze ze w kwietniu juz bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ania no to bądź optymistką bądź Skabusia mnie sie podoba pierwszy i drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.01.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 mnie się bardziej drugi podoba, ale to i tak nie do końca to co wymysliłam.. tylko, że sama nie umiem narysować, a z opisem to kiepsko.. jak zrobię to fotki cyknę anja wooow.. juz w kwietniu.. świetnie! u mnie to pewnie około września.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 to ja sobie rozpiskę zrobię żeby wiedzieć do kogo i kiedy się wpraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek150 11.01.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witam ponownie,cały czas śledzę Twój dziennik budowy i jestem pod wrażeniem budowy, jednak nadal ciekawi mnie ta podbitka, bo ruszam wczesną wiosną z wykańczaniem i kiedyś mi odpisałaś : lukarny są zrobione z desek sosnowych (przód) i boazerii sosnowej (pod spodem).. pomalowane (na razie dwukrotnie) lazurą 3v3 kolor: dąb średni,jednak ciekaw jestem gdzie była zakupiona i czy również zrobiona przez ekipę z gór, czy można prosic o namiary na wykonawcę na prv. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Skabunia, dziękuję za sympatyczne spotkanko - b.się cieszę, że mogłam Cię poznać na żywo Mam nadzieję, że jeszcze będzie taka lub lepsza okazja http://img147.imageshack.us/img147/5226/merci3vf6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.01.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witam ponownie, cały czas śledzę Twój dziennik budowy i jestem pod wrażeniem budowy, jednak nadal ciekawi mnie ta podbitka, bo ruszam wczesną wiosną z wykańczaniem i kiedyś mi odpisałaś : lukarny są zrobione z desek sosnowych (przód) i boazerii sosnowej (pod spodem).. pomalowane (na razie dwukrotnie) lazurą 3v3 kolor: dąb średni, jednak ciekaw jestem gdzie była zakupiona i czy również zrobiona przez ekipę z gór, czy można prosic o namiary na wykonawcę na prv. Dzięki i pozdrawiam. witaj marku ojj to juz niedłguo rozpocznie się twoja lawendowa przygoda trzymam kciuki!! jeśli chodzi o podbitkę to jest najzwyczajniejsza w świecie boazeria sosnowa zakupiona w Castoramie (o ile dobrze pamiętam to była coś koło 27zł.mkw).. montowała mi ja ta sama ekipa górali.. zreszta ciąg dalszy tez oni będą robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Izuniu dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Izuś no my to musimy częściej i nie tak tylko na "sucho" przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.01.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 dziewczyny dziekuję wam wszystkim! ztaką ekipą można wykańczać (i się nie wykończyć) mam nadzieję, że zwidzimy jeszcze coś wspólnie (niekoniecznie sklep z kaflami.. może być jakiś bar ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 we Wrocławiu znam wszystkie bary i knajpy i dobrym przewodnikiem bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts