Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ja to mam garbate szczęście dobrze że napisalaś bo wybieraliśmy się do Niego może nawet jutro :( no nic trza poczekać

a co do niedzieli to jeszcze nie wiem co bede robić pewnie dowiem się w sobotę :( z moim małżem to tak zawsze - ja idę na urlop od poniedziałku - znaczy 18-go a On jak wyrwie się na tydzień to może gdzieś pojedziemy i teraz nie wiem czy w ogóle a jak tak to kiedy czy po niedzieli czy od piątku :( jak już co z Niego wycisnę zaraz zadzyńdzam do Ciebie :D

Skabusia jak ja lubię takich inteligentnych ludziów :D niektórzy nie rozumieją że jesteś umówiona na godzine a pół godzinki wcześniej dziecko Ci się kimnie i wielka obraza bo się spóźniłaś godzinę :wink: my matki wiemy coś o tym nie :D umowa taka - bo widzieć to Was oczywista oczywistość że chcemy :D jak mi sięwyjasni co ja wreszcie i kiedy robić będe - nienawidze takiego zawieszenia :evil: - to zaraz dzwoniem do Ciebie i załatwiamy konkrety :D Kasia wstępnie rzuciła termin odwiedzin na wtorek albo czwartek przyszłego tygodnia (znaczy 19, 21) ale jakbyśmy się nie wyrobiły to wprosiłam nas od razu na parapetówkę :wink:

Piękna więźba :D :roll: Chyba mnóstwo drzewa na to poszło :wink: Miło patrzeć jak niektórzy fachowcy wiedzą po co siekiera i piła :D :wink: Pozdrawiam.

monia cieszę się, że do mnie zajrzałaś :D może telepatycznie cię ściągnęłam, bo ostatnio zaczełam czytac twój dziennik i systematycznie (choć małymi krokami) posuwam się do przodu :D :D

ojj sporo tego drzewa poszło i grubaśne baliska :D cały czas nie mogę się nadziwić, że oni tę przestrzenną układanke tak szybko i sprawnie poskładali :-?

Piękna więźba :D :roll: Chyba mnóstwo drzewa na to poszło :wink: Miło patrzeć jak niektórzy fachowcy wiedzą po co siekiera i piła :D :wink: Pozdrawiam.

monia cieszę się, że do mnie zajrzałaś :D może telepatycznie cię ściągnęłam, bo ostatnio zaczełam czytac twój dziennik i systematycznie (choć małymi krokami) posuwam się do przodu :D :D

ojj sporo tego drzewa poszło i grubaśne baliska :D cały czas nie mogę się nadziwić, że oni tę przestrzenną układanke tak szybko i sprawnie poskładali :-?

Ja też już od jakiegoś czasu Cię podczytuję :wink: Fajnie, że Wam się tak dobrze udało trafić na ekipę - my jakoś mniej szczęścia mamy :-? No i dzisiaj się zorientowałam dopiero, że Ty całkiem niedaleko mnie :wink: (jeśli można powiedzieć, że niedaleko :lol: ) - chodziłam kiedyś do szkoły/ klasy z koleżanką z Myszkowa :lol:

Ja też już od jakiegoś czasu Cię podczytuję :wink: Fajnie, że Wam się tak dobrze udało trafić na ekipę - my jakoś mniej szczęścia mamy :-? No i dzisiaj się zorientowałam dopiero, że Ty całkiem niedaleko mnie :wink: (jeśli można powiedzieć, że niedaleko :lol: ) - chodziłam kiedyś do szkoły/ klasy z koleżanką z Myszkowa :lol:

niedaleko niedaleko :D a ja mieszkałam przez 4 lata studiów z koleżanką z Chrzanowa :D :D podziwiam cały czas wasz upór i determinację w realizowaniu swoich planów - szczególnie na początku..

luzik Skabusia ja przyszły tydzień to też mało realne a w ogóle to nie wiem jak Kasia bo nie wiem czy czytałaś ale ma chorego brata więc goście jak dziura w moście potrzebni :wink:

ale jak pisałam wcześniej jak się nie wyrobimy jakoś teraz to wprosiłam nas na parapetówkę :wink:

niedaleko niedaleko :D a ja mieszkałam przez 4 lata studiów z koleżanką z Chrzanowa :D :D podziwiam cały czas wasz upór i determinację w realizowaniu swoich planów - szczególnie na początku..

No proszę :D Ja z kolei studiowałam blisko Myszkowa - w Częstochowie :lol:

Koleżanka z Myszkowa chodziła ze mną do Studium Nauczycielskiego w Mysłowicach - b.fajna była, bo pewnie wszystkie Wy tam w Myszkowie fajne som :wink:

luzik Skabusia ja przyszły tydzień to też mało realne a w ogóle to nie wiem jak Kasia bo nie wiem czy czytałaś ale ma chorego brata więc goście jak dziura w moście potrzebni :wink:

ale jak pisałam wcześniej jak się nie wyrobimy jakoś teraz to wprosiłam nas na parapetówkę :wink:

ojeja... nieciekawie z tym kasi bratem.. mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze :cry:

monia przyjedź sama zobaczysz jakie fajniste ludzie jesteśmy :D

No toż właśnie mówię, że fajne :lol: :lol: :wink:

tak tak! ja popieram inicjatywę wu o tym jakie my fajne som można się przekonać tylko doświadczalnie :D :D :D

a ja się do Chrzanowa w październiku wybieram, bo moja współspaczka zamierza wstąpić w związek małżeński :D

Skabusia cieszę sie że też mogłam coś dobrego podrzucić :D :wink: takie dośc dobre wrażenie na mnie zrobił właściciel firmy a że droższe rozwiązania to norma :wink: żałuj że mojego małża nie widziałaś jak Mu się oczka świeciły jak słuchał co też można w domku wyczarować jeśli chodzi o "inteligencję" jak ma się troszku więcej kasy na zbyciu :wink:

co do szprosów no to wiesz jak to mówią rzecz gustu :wink: mnie się podobają ale jak sobie policzyłam o ile droższe będzie okno i popatrzyłam o ile zmniejszają dopływ światła to mi całkiem szprosy wywietrzały z głowy :D :wink: a poza tym obawiam się że takie "zewnętrzne" szprosy to jakos tak bardziej będą miały tendencję do gromadzenia wszelkiego brudu, kurzu i tak dalej moze nie mam racji ale tak myślę

a co do deski czołowej to według mnie nie tylko "fragment" okna ale i kawałek deski :wink: wiesz jak jest na różnych gatunkach drzewa różnie wychodzi ten sam kolor :D