wu 11.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 poczuwam się co ta dedykacja między innymi dla mnie piękniste okienko i czapeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.08.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 poczuwam się co ta dedykacja między innymi dla mnie piękniste okienko i czapeczka a jakże by mogło być inaczej - jasne, że dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ja to mam garbate szczęście dobrze że napisalaś bo wybieraliśmy się do Niego może nawet jutro no nic trza poczekać a co do niedzieli to jeszcze nie wiem co bede robić pewnie dowiem się w sobotę z moim małżem to tak zawsze - ja idę na urlop od poniedziałku - znaczy 18-go a On jak wyrwie się na tydzień to może gdzieś pojedziemy i teraz nie wiem czy w ogóle a jak tak to kiedy czy po niedzieli czy od piątku jak już co z Niego wycisnę zaraz zadzyńdzam do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.08.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 wu ja ostatnio (czyt. odkąd dzieci zarzadzają moim czasem ) lubię się umawiać na ostatnia chwilę, więc może właśnie tak się umówmy - jak wstaniecie w niedzilę z łożka i zapragniecie nas zobaczyć to smska plizzz, a my odpiszemy i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.08.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Pięknie u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Skabusia jak ja lubię takich inteligentnych ludziów niektórzy nie rozumieją że jesteś umówiona na godzine a pół godzinki wcześniej dziecko Ci się kimnie i wielka obraza bo się spóźniłaś godzinę my matki wiemy coś o tym nie umowa taka - bo widzieć to Was oczywista oczywistość że chcemy jak mi sięwyjasni co ja wreszcie i kiedy robić będe - nienawidze takiego zawieszenia - to zaraz dzwoniem do Ciebie i załatwiamy konkrety Kasia wstępnie rzuciła termin odwiedzin na wtorek albo czwartek przyszłego tygodnia (znaczy 19, 21) ale jakbyśmy się nie wyrobiły to wprosiłam nas od razu na parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Piękna więźba Chyba mnóstwo drzewa na to poszło Miło patrzeć jak niektórzy fachowcy wiedzą po co siekiera i piła Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.08.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Piękna więźba Chyba mnóstwo drzewa na to poszło Miło patrzeć jak niektórzy fachowcy wiedzą po co siekiera i piła Pozdrawiam. monia cieszę się, że do mnie zajrzałaś może telepatycznie cię ściągnęłam, bo ostatnio zaczełam czytac twój dziennik i systematycznie (choć małymi krokami) posuwam się do przodu ojj sporo tego drzewa poszło i grubaśne baliska cały czas nie mogę się nadziwić, że oni tę przestrzenną układanke tak szybko i sprawnie poskładali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.08.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 wu ja niestety w przyszłym tygodniu nie dam rady, bo na wtorek jestem umówiona, a w czwartek musiałabym dzieccyska ciągnąć, a to ię mija z celem.. zreszta jak lukam w kalendarz to kolejny tydzień też kiepski będzie no cóz - nie czekaj na mnie, bo czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Piękna więźba Chyba mnóstwo drzewa na to poszło Miło patrzeć jak niektórzy fachowcy wiedzą po co siekiera i piła Pozdrawiam. monia cieszę się, że do mnie zajrzałaś może telepatycznie cię ściągnęłam, bo ostatnio zaczełam czytac twój dziennik i systematycznie (choć małymi krokami) posuwam się do przodu ojj sporo tego drzewa poszło i grubaśne baliska cały czas nie mogę się nadziwić, że oni tę przestrzenną układanke tak szybko i sprawnie poskładali Ja też już od jakiegoś czasu Cię podczytuję Fajnie, że Wam się tak dobrze udało trafić na ekipę - my jakoś mniej szczęścia mamy No i dzisiaj się zorientowałam dopiero, że Ty całkiem niedaleko mnie (jeśli można powiedzieć, że niedaleko ) - chodziłam kiedyś do szkoły/ klasy z koleżanką z Myszkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.08.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja też już od jakiegoś czasu Cię podczytuję Fajnie, że Wam się tak dobrze udało trafić na ekipę - my jakoś mniej szczęścia mamy No i dzisiaj się zorientowałam dopiero, że Ty całkiem niedaleko mnie (jeśli można powiedzieć, że niedaleko ) - chodziłam kiedyś do szkoły/ klasy z koleżanką z Myszkowa niedaleko niedaleko a ja mieszkałam przez 4 lata studiów z koleżanką z Chrzanowa podziwiam cały czas wasz upór i determinację w realizowaniu swoich planów - szczególnie na początku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 luzik Skabusia ja przyszły tydzień to też mało realne a w ogóle to nie wiem jak Kasia bo nie wiem czy czytałaś ale ma chorego brata więc goście jak dziura w moście potrzebni ale jak pisałam wcześniej jak się nie wyrobimy jakoś teraz to wprosiłam nas na parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja też już od jakiegoś czasu Cię podczytuję Fajnie, że Wam się tak dobrze udało trafić na ekipę - my jakoś mniej szczęścia mamy No i dzisiaj się zorientowałam dopiero, że Ty całkiem niedaleko mnie (jeśli można powiedzieć, że niedaleko ) - chodziłam kiedyś do szkoły/ klasy z koleżanką z Myszkowa niedaleko niedaleko a ja mieszkałam przez 4 lata studiów z koleżanką z Chrzanowa podziwiam cały czas wasz upór i determinację w realizowaniu swoich planów - szczególnie na początku.. No proszę Ja z kolei studiowałam blisko Myszkowa - w Częstochowie Koleżanka z Myszkowa chodziła ze mną do Studium Nauczycielskiego w Mysłowicach - b.fajna była, bo pewnie wszystkie Wy tam w Myszkowie fajne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 monia przyjedź sama zobaczysz jakie fajniste ludzie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 monia przyjedź sama zobaczysz jakie fajniste ludzie jesteśmy No toż właśnie mówię, że fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.08.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 luzik Skabusia ja przyszły tydzień to też mało realne a w ogóle to nie wiem jak Kasia bo nie wiem czy czytałaś ale ma chorego brata więc goście jak dziura w moście potrzebni ale jak pisałam wcześniej jak się nie wyrobimy jakoś teraz to wprosiłam nas na parapetówkę ojeja... nieciekawie z tym kasi bratem.. mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.08.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 monia przyjedź sama zobaczysz jakie fajniste ludzie jesteśmy No toż właśnie mówię, że fajne tak tak! ja popieram inicjatywę wu o tym jakie my fajne som można się przekonać tylko doświadczalnie a ja się do Chrzanowa w październiku wybieram, bo moja współspaczka zamierza wstąpić w związek małżeński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 super! na imprezkę się wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Skabusia cieszę sie że też mogłam coś dobrego podrzucić takie dośc dobre wrażenie na mnie zrobił właściciel firmy a że droższe rozwiązania to norma żałuj że mojego małża nie widziałaś jak Mu się oczka świeciły jak słuchał co też można w domku wyczarować jeśli chodzi o "inteligencję" jak ma się troszku więcej kasy na zbyciu co do szprosów no to wiesz jak to mówią rzecz gustu mnie się podobają ale jak sobie policzyłam o ile droższe będzie okno i popatrzyłam o ile zmniejszają dopływ światła to mi całkiem szprosy wywietrzały z głowy a poza tym obawiam się że takie "zewnętrzne" szprosy to jakos tak bardziej będą miały tendencję do gromadzenia wszelkiego brudu, kurzu i tak dalej moze nie mam racji ale tak myślę a co do deski czołowej to według mnie nie tylko "fragment" okna ale i kawałek deski wiesz jak jest na różnych gatunkach drzewa różnie wychodzi ten sam kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Skabusia gdzie zaginęłaś mam newsa od Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts