Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ello! jestem :D wczoraj skończyłam pracę o.... 21!! :wink: dziś też zapowiadało sie dłuższe posiedzenie, ale żona prezesa go opr.., więc grzecznie o 15tej pracę zakończył :D :D :D ale przez to posiedzenie nie mogłam się spotkać z panem od bramy :cry:

z dzieciakami lepiej.. Mary już ładnie aspi i fajnie się goi.. jest dobrze! :D dziękuję za troskę :D

dandi no jakże mi miło... fajnie tak jak się znowu ktoś w tobie zakocha.. (nawet jak to zakochanie zbiorowe) :wink: :lol: :D

czemu zniknęlam ze zdjęcia?

a czegoś TY się spodziewała...? 12 postów i widnieć tak ostentacyjnie na forum... dobij do miliarda jak Wu wtedy pogadamy poza tym ja ... yyyy.... ja w trosce o Twoja prywatność.

A w dodatku skupiasz się na rzeczach mało waznych - wszak hurtem pozyskałaś moja miłość... a ja jak kocham to po grób :)

ech patrzę sobie na to zdjęcie i patrzę i... no maliny na spirytusie jak Boga kocham 8)

Witaj Skabuniu!

Czyżbyś była umówiona z Panem Stolarzem Kasinym..?! 8) :lol: :wink:

Ja rozmawiałam z nim wczoraj i mamy zaplanowane spotkanie w przyszłym tygodniu we wtorek - też się nie mogę doczekać! :lol: :lol: :lol:

A wieczorku panieńskiego zazdraszczam...Chętnie bym się pobawiła, ale jakoś w najbliższym czasie się nie zapowiada... :roll: :(