Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

czemu zniknęlam ze zdjęcia?

a czegoś TY się spodziewała...? 12 postów i widnieć tak ostentacyjnie na forum... dobij do miliarda jak Wu wtedy pogadamy poza tym ja ... yyyy.... ja w trosce o Twoja prywatność.

A w dodatku skupiasz się na rzeczach mało waznych - wszak hurtem pozyskałaś moja miłość... a ja jak kocham to po grób :)

ech patrzę sobie na to zdjęcie i patrzę i... no maliny na spirytusie jak Boga kocham 8)

Kłamstwo wierutne.

P.S. Daj znać czy doszło

się wtrącę :oops: ...

właśnie doczytałam, że masz na dachu antracyt creatona, który z antracytem niewiele ma wspólnego :roll: :wink:

skaba czy nie zostały ci jakieś dachówki w nadmiarze?? :-? nam trochę przybrakło na taras i mamy problem ze ściągnięciem, bo zamówienie opiewa na parę zł a nie na kilka tysięcy, więc trwa to wieki :roll:

kominek z grillem cudny 8) :D

pozdrawiam

Monika

się wtrącę :oops: ...

właśnie doczytałam, że masz na dachu antracyt creatona, który z antracytem niewiele ma wspólnego :roll: :wink:

skaba czy nie zostały ci jakieś dachówki w nadmiarze?? :-? nam trochę przybrakło na taras i mamy problem ze ściągnięciem, bo zamówienie opiewa na parę zł a nie na kilka tysięcy, więc trwa to wieki :roll:

kominek z grillem cudny 8) :D

pozdrawiam

Monika

witam witam i na początek powiem, że bardzo mi miło, że kominek się podoba :D

niestety nie mam dachówek w nadmiarze, bo nasz Pan dachowy zabrał wszytsko, co było w nadmiarze.. ale pomyśłałam, że on razcej nie miałby problemy ze ściągnieciem nawet kilku sztuk (zazwyczaj ma je na magazynie).. akurat jutro mam do niego podjechac, więc mogę zapytać :D ile sztuk [potrzeba? i gdzie je trzeba dotransportować?

w sprawie Pana Kuchennego to z jednej strony ma nadzieję, ze jutro zadzoni, a z drugiej sie tego obawiam, bo znając mnie to będę leciała na leb na szyję, żeby wszędzie dojechać..

efilko dzieki za ostrzeżenie :wink: kobieca solidarność :D :D

(ale powiem w sekrecie, że ja tak oficjalnie nowa jestem, a podczytywałam od dawna :wink: :wink: :wink: a do dziennika efilki tafiłam przez komenty dandiego :D )

dandi na twoim miejscu wiele bym dała coby efilka mnie pod opiekę wzięła :D :D :D[/b]

Marysiu ojj to moje zorganizowanie to mi czasem bokiem wychodzi :lol: dziękuję za podnisienie na duchu :D :D :D a dzieciaczki już lepiej.. Marysi szybiutko strupki znikają i już wrócił uśmiech an twarzy i apetyt.. ale tak mi bidusia przez to schudła, że aż żal na nią patrzeć (wiesz, że ona zawsze kruszyna była).. ale niech wydobrzee to już my się za to weźmiemy :wink: :D

hej hej! wpadłam na chwilę, żeby sprawdzić co słychać.. i lece robić się na bóstwo.. :wink: choc impreza kameralna to bardzo dla mnie ważna, bo niechcący wyswatałam Państwa Młodych :D :D - z Panią Młodą pracuję, a Pan Młody jest.. moim byłym chłopakiem z lat młodości :wink: :wink: :lol: teraz się śmieją, że chrzestną będę :D :D :D

hej hej! wpadłam na chwilę, żeby sprawdzić co słychać.. i lece robić się na bóstwo.. :wink: choc impreza kameralna to bardzo dla mnie ważna, bo niechcący wyswatałam Państwa Młodych :D :D - z Panią Młodą pracuję, a Pan Młody jest.. moim byłym chłopakiem z lat młodości :wink: :wink: :lol: teraz się śmieją, że chrzestną będę :D :D :D

:o :o

no no niezłe zamieszanie się zrobiło :lol: :lol: :lol:

co by Państwo Młodzi po każdej kłótni z pretensjami do Ciebie nie przychodzili :wink: :lol:

ja tak mam z kuzynką - niby w żartach ale jednak :roll: :wink:

co do dachówek, pogadam z mężem i odezwę się na priwie :D

udanej imprezki! :D

monikach pytałam pana Marcina.. ma na składzie 5tys. dachówek - ile potrzebujesz tyle ci sprzeda..

a co do Pary Młodej to ciągle im powtarzam, że ja im tylko numery gg dałam.. mieli rozmawiać.. tylko rozmawiać.. a że do mowy ciała przeszli i potomka na świat przywołali to juz ich sprawa :D :D :D

było suuuuper! dawno sie tak nie wybawiałam i uśmiałam :D :D :D