markoto 15.01.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No no babeczki ale rozchwytujecie pana Kasinego, chyba tez sie musze za niego zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 czemu zniknęlam ze zdjęcia? a czegoś TY się spodziewała...? 12 postów i widnieć tak ostentacyjnie na forum... dobij do miliarda jak Wu wtedy pogadamy poza tym ja ... yyyy.... ja w trosce o Twoja prywatność. A w dodatku skupiasz się na rzeczach mało waznych - wszak hurtem pozyskałaś moja miłość... a ja jak kocham to po grób ech patrzę sobie na to zdjęcie i patrzę i... no maliny na spirytusie jak Boga kocham Kłamstwo wierutne. P.S. Daj znać czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Kłamstwo wierutne Ona jest nowa na forum, nie kompromituj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 nowa nie nowa znana osobiście więc pod ochroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.01.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 mmmmmmmmm, jaki płaszcz protekcyjny... cóż... patrząc na to zdjęcie nie będę ściemniał - sam chciałbym się znaleźć pod Twoją ochroną moja piękna Efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No no babeczki ale rozchwytujecie pana Kasinego, chyba tez sie musze za niego zabrac Markotko trochę zachłanna jesteś... Masz już Pana stolarza z Oświęcimia i jeszcze Ci mało...?! A tak na serio to się pośpiesz, bo Pan Kasiny ma już w tej chwili terminy na początek marca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Toz ja wczesniej nie bede robic W stycziu chyba juz sie nie uwine ale w lutym na pewno zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No widzisz - dobrze się składa! Jak się z nim spotkam to zdam Ci relację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 się wtrącę ... właśnie doczytałam, że masz na dachu antracyt creatona, który z antracytem niewiele ma wspólnego skaba czy nie zostały ci jakieś dachówki w nadmiarze?? nam trochę przybrakło na taras i mamy problem ze ściągnięciem, bo zamówienie opiewa na parę zł a nie na kilka tysięcy, więc trwa to wieki kominek z grillem cudny pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dobry wieczór podrażnię Dandysa mówiąc szczerą prawdę że Efilka na "żywo" wygląda jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.01.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 się wtrącę ... właśnie doczytałam, że masz na dachu antracyt creatona, który z antracytem niewiele ma wspólnego skaba czy nie zostały ci jakieś dachówki w nadmiarze?? nam trochę przybrakło na taras i mamy problem ze ściągnięciem, bo zamówienie opiewa na parę zł a nie na kilka tysięcy, więc trwa to wieki kominek z grillem cudny pozdrawiam Monika witam witam i na początek powiem, że bardzo mi miło, że kominek się podoba niestety nie mam dachówek w nadmiarze, bo nasz Pan dachowy zabrał wszytsko, co było w nadmiarze.. ale pomyśłałam, że on razcej nie miałby problemy ze ściągnieciem nawet kilku sztuk (zazwyczaj ma je na magazynie).. akurat jutro mam do niego podjechac, więc mogę zapytać ile sztuk [potrzeba? i gdzie je trzeba dotransportować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.01.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 w sprawie Pana Kuchennego to z jednej strony ma nadzieję, ze jutro zadzoni, a z drugiej sie tego obawiam, bo znając mnie to będę leciała na leb na szyję, żeby wszędzie dojechać.. efilko dzieki za ostrzeżenie kobieca solidarność (ale powiem w sekrecie, że ja tak oficjalnie nowa jestem, a podczytywałam od dawna a do dziennika efilki tafiłam przez komenty dandiego ) dandi na twoim miejscu wiele bym dała coby efilka mnie pod opiekę wzięła [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witam wieczorkiem! Skabunia znając Ciebie to wszystko połapiesz i jeszcze zdążyć do fryzjerka wpaść przed imprezką - z Ciebie wyjątkowo zorganizowana kobietka! A jak tam zdrówko Marysi i Bartusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.01.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Marysiu ojj to moje zorganizowanie to mi czasem bokiem wychodzi dziękuję za podnisienie na duchu a dzieciaczki już lepiej.. Marysi szybiutko strupki znikają i już wrócił uśmiech an twarzy i apetyt.. ale tak mi bidusia przez to schudła, że aż żal na nią patrzeć (wiesz, że ona zawsze kruszyna była).. ale niech wydobrzee to już my się za to weźmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 to super ze lepiej z Marysia ciesze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 dzień dobry niech dzieciaki zdrowieją bo zima na sanki idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.01.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 hej hej! wpadłam na chwilę, żeby sprawdzić co słychać.. i lece robić się na bóstwo.. choc impreza kameralna to bardzo dla mnie ważna, bo niechcący wyswatałam Państwa Młodych - z Panią Młodą pracuję, a Pan Młody jest.. moim byłym chłopakiem z lat młodości teraz się śmieją, że chrzestną będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 hej hej! wpadłam na chwilę, żeby sprawdzić co słychać.. i lece robić się na bóstwo.. choc impreza kameralna to bardzo dla mnie ważna, bo niechcący wyswatałam Państwa Młodych - z Panią Młodą pracuję, a Pan Młody jest.. moim byłym chłopakiem z lat młodości teraz się śmieją, że chrzestną będę no no niezłe zamieszanie się zrobiło co by Państwo Młodzi po każdej kłótni z pretensjami do Ciebie nie przychodzili ja tak mam z kuzynką - niby w żartach ale jednak co do dachówek, pogadam z mężem i odezwę się na priwie udanej imprezki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.01.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 monikach pytałam pana Marcina.. ma na składzie 5tys. dachówek - ile potrzebujesz tyle ci sprzeda.. a co do Pary Młodej to ciągle im powtarzam, że ja im tylko numery gg dałam.. mieli rozmawiać.. tylko rozmawiać.. a że do mowy ciała przeszli i potomka na świat przywołali to juz ich sprawa było suuuuper! dawno sie tak nie wybawiałam i uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 dzień dobry Skabusia ślicznie Ci w nowym imydżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts